Venčanice sa šlicem

Konačno je stiglo proleće, a to znači da je sezona venčanja pred nama. Mnoge buduće mlade isplanirale su svoje venčanje koje su priželjkivale veoma dugo. Možda više nego bilo ko, svoje venčanje iščekuju mlade koje su morale da odlože najvažniji dan u svom životu zbog pandemije korona virusa. Ipak, venčanja posle korone sada su bezbednija u kontrolisanim uslovima, pa je vreme da buduće neveste potraže svoju venčanicu. Venčanice sa šlicem sve su popularnije. One ne samo da će učiniti da nevesta izgleda ženstveno, već će učiniti i da izgleda atraktivno.

Ukoliko ste jedna od onih devojaka koje žele da na dan venčanja svi pogledi budu uprti u njih, onda je venčanica sa šlicem pravi izbor za vas.

Venčanice sa šlicem – Kako da haljina stoji kao salivena?

Venčanice sa šlicem, baš kao i bilo koje druge haljine, oduvek su se smatrale veoma glamuroznim. Visok prorez na haljini ili suknji izgleda senzualno i ističe seksepil. Nekada su ovakve haljine bile popularne i prikladne samo za čuveni holivudski crveni tepih, ali danas možete ovakav model haljine da nosite gde god želite.

Haljine koje su krojene tako da ističu noge idealne su za elegantna i otmena venčanja. Ipak, u skladu sa modelom haljine, mogu da se odaberu i za venčanje u prirodi koje je veoma popularno zbog korona virusa. Venčanica sa šlicem i visokim prorezom učiniće da izgledate vitkije i više, naročito uz odgovarajuću obuću.

Ovakva venčanica bi trebalo da bude uska i da prati liniju tela. Prilikom vršenja odabira, postarajte se da vam stoji kao da je krojena samo za vas. Ipak, ukoliko ne možete da pronađete idealnu veličinu, salon venčanica vrši prepravke venčanica. Uz korekcije, sigurno ćete doći do rešenja i željenog rezultata.

Da biste izgledali što više i otmenije, uz ovakvu venčanicu trebalo bi i da odaberete obuću sa visokim potpeticama. Imajte uvek na umu da ovakva haljina stavlja u prvi plan vaše noge koje treba da izgledaju zategnuto. Ukoliko ste u mogućnosti, pokušajte da pocrnite za dan venčanja, ali nemojte ni da preterate.

Venčanice sa šlicem

Preporučuje se i nošenje hulahopki u boji kože kako bi noge izgledale što bolje i sjajnije. Venčanice sa šlicem predstavljaju i “mač sa dve oštrice”, jer veoma lako može da se pretera sa dubinom šlica. Imajte na umu da je to ipak vaše venčanje i ne dozvolite da isticanje seksepila i atraktivnosti postane vulgarno.

Venčanice sa šlicem – Na šta treba da obratite posebnu pažnju?

Venčanice sa šlicem odaju utisak glamura i sigurno će učiniti da izgledate poput dive. Sjajno se kombinuju sa neutralnom šminkom, nude, ili u boji kože. Ukoliko želite zaista da zasijate, preporučuje se nošenje punđe ili visoko podignutog repa.

Takođe, u zavisnosti od dekoracija na venčanici, možete da nosite i puštenu kosu koja je blago talasasta. Ovakva frizura je idealna za prolećno venčanje koje se održava na otvorenom.

Uz odgovarajući odabir nakita, šminke i frizure, sigurno ćete izgledati kao filmska diva.

Sjajan izbor venčanica sa šlicem

Venčanice sa šlicem su sve češće glavni izbor nevesta, a modeli koji su u ponudi su sve raznovrsniji.

Venčanice sa potpisom Ria Tener izuzetno su ženstvene i krojene su za mlade koje žele da istaknu sve svoje atribute. Model Sage je jednostavna venčanica sa dubokim šlicem sa prednje leve strane i diskretnim ukrasom sa kuku. Krojena je tako da ističe sve atribute na telu, a pristaje kao salivena uz jednostavne sandale i nisko podignutu kosu.

Venčanice sa šlicem

Venčanica Lavin brenda Ria Tener jedna je od retkih širih modela sa šlicem. Ona takođe ima i duboki dekolte, pa je kao stvorena za samouverene mlade koje žele da sve ostave bez teksta.

Nežna i romantična venčanica brenda Bien SavvyOne story, kao stvorena je za nežne i ženstvene neveste. Gornji deo venčanice na bretele napravljen je od čipke, dok se od kukova nadole lagano spušta i otkriva senzualne i zavodljive noge. Izgledaćete šarmantno i sofisticirano.

Venčanica sa dugim rukavima Addicted to dance brenda Bien Savvy ima posebnu siluetu sirene, ali i šlic koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ove i venčanice brojnih drugih brendova možete da pronađete u salonu venčanica La Perla. Nalazimo se u TC Piramida na Novom Beogradu.

Požurite, jer magija samo što nije počela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *