Venčanice za niske mlade

Ukoliko ste jedna od niskih devojki, verovatno ste se celog života “mučile” da pronađete odgovarajuću garderobu. Sada, kada se venčanice za niske mlade nalaze na vrhu vašeg spiska za kupovinu, vreme je da ne pristajete na kompromise i alternative.

Na raspolaganju imate nekoliko dizajnera koji kreiraju venčanice za “džepne venere”, ali prethodno, trebalo bi da znate kakav model haljine vam najbolje pristaje. Koji stil želite? Ukoliko ste jedna od niskih mladi, na pravom ste mestu. Imajte na umu da možete da pronađete venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale. Takođe, veliki broj salona za venčanice vrši i prepravke venčanica. S obzirom na tom, nema te haljine koja ne može da vam stoji kao da je krojena samo za vas.

Venčanice za niske mlade – Šta najbolje pristaje sitnim nevestama?

Postoji nekoliko dizajnera koji kreiraju i osmišljaju venčanice imajući na umu niske naveste, ali znajte da gotovo svaku haljinu možete da prepravite i učinite je manjom, užom ili kraćom.

Ipak, postoje modeli koji bolje pristaju sitnim nevestama, pa se tako izdvajaju određene venčanice za niske mlade.

Kao devojčice, mnoge mlade su zamišljale da se na dan svog venčanja pojave u velikoj, širokoj, balskoj princeza haljini. Za niske mlade, vreme je da se vrate u stvarnost, jer im ovakva haljina, nažalost, ne pristaje. Istina je da krupne haljine ne pristaju sitnim devojkama, jer ih “progutaju”. Ne možete da dozvolite da haljina bude veća, šira i upadljivija od vas, zar ne?

Najpre treba da odaberete venčanicu koja je odgovarajuće dužine. Ukoliko vam, pak, ne odgovara dužina venčanice koja vam se dopada, svakako možete da je odnesete na prepravku. Takođe, ne bi trebalo da se brinete ni zbog širine haljine, jer gotovo svi saloni vrše i sužavanje venčanica.

Najvažnije je da odaberete kroj venčanice koja vam najbolje pristaje kako biste na dan svog venčanja izgledali kao najbolja verzija sebe. Ukoliko birate venčanice za niske mlade, trebalo bi da stavite fokus na nekoliko različitih modela.

Venčanice za niske mlade

Silueta, odnosno kroj venčanice, je najvažnija. Pored toga, važno je da haljina bude proporcionalna visini mlade. Ukoliko odaberete pravu venčanicu, možete čak i da izgledate više, naravno uz odgovarajuću obuću.

Venčanice za niske mlade – Na šta treba da obratite pažnju?

Venčanice za niske mlade treba da budu skrojene tako da izdužuju noge i stvaraju iluziju visine. Za razliku od ovakvih modela, princeza venčanice stavljaju naglasak na širinu, a ne na visinu. Zbog toga, one gotovo nikada ne pristaju niskim mladama.

Venčanica sa naglaskom na vrat. Izrez na venčanici, ili dekolte, ključan je kako bi se stvorila iluzija visine, odnosno stavio naglasak na “horizontalu”. Venčanica sa nižim dekolteom, učiniće da vrat izgleda duže, pa će samim tim i mlada izgledati više.

Sirena venčanica. Veoma ženstveni model haljine koji sjajno laska sitnim nevestama. Veoma je uska, dok se od kolena naniže širi, pa stvara utisak visine. Idealna je za mlade koje su maštale o princeza venčanici, jer deo koji se širi doprinosi “drama” efektu. Izgledaćete glamurozno i šik. Naglasak se stavlja na poprsje i kukove, pa su sjajne i za isticanje oblina. Ukoliko odaberete model sa višim strukom, noge će izgledati duže.

Sheat stil venčanice. Dizajnirane su tako da se šav pruža vertikalno od ramena do kukova. Sjajan su odabir za mlade koje vole minimalistički stil. Uglavnom su sašivene od šifona, pa se naglasak stavlja na figuru. Ovakve venčanice su veoma lagane i sjajne su za letnja venčanja.

Venčanice “A” linije. One su sjajne venčanice za niske mlade koje žele da stave fokus na struk. Veoma su uske u predelu kukova, pa se postepeno šire.

Kratke venčanice. Jedan od najboljih načina da stavite fokus na svoju sitnu građu. Koktel venčanice su idealan izbor kako za venčanja tokom leta, tako i za niske neveste koje žele da izgledaju razigrano i ženstveno.

Venčanice za niske mlade

Venčanice sa visokim strukom. Ovakvi modeli će učiniti da vaše noge izgledaju dugačko, a samim ti i mlada će izgledati mnogo više nego što zapravo jeste.

Sve vrste prepravki venčanica

Salon venčanica La Perla ne samo da u ponudi ima veliki izbor različitih modela venčanica, već ujedno vršimo i prekrajanje venčanica. Ukoliko imate poteškoće da pronađete venčanicu po meri, naš salon koji se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida, pravo je mesto za vas.

Veoma su popularne Ria Tener venčanice koje će učiniti da izgledate ženstveno, romantično i elegantno u isto vreme.

Pored prepravki venčanica, vršimo i dekorisanje venčanica, a možemo i od vaše omiljene haljine da učinimo da izgleda kao venčanica iz snova. Kod nas možete da pronađete i maske za mladence, koje ne samo što mogu da budu sjajan detalj, već će učiniti da budete i bezbedni i zaštićeni od korona virusa.

Posetite nas i pokrenite magiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *