Venčanice za leto 2021. godine

Leto je, svakako, godišnje doba koje je najpopularnije za venčanja. Veliki broj venčanica koje su u ponudi, prikladne su za letnji period i tople dane. Ipak, ukoliko želite da izgledate lepo, ali i da se osećate prijatno, venčanicu treba pažljivo da odaberete. Venčanice za leto 2021. godine idealne su ukoliko želite da se na dan venčanja osećate komforno.

Prilikom odabira modela letnje venčanice, buduće mlade treba da vode računa kako o modelu haljine, tako i o materijalu od kojeg je venčanica sašivena. Najbolje tkanine koje bi trebalo da birate tokom leta jesu šifon, saten i svila. Ne preterujte ni sa čipkom, jer ukoliko vam bude toplo, čipka može da vas iritira.

Venčanice za leto 2021. godine – Kako odabrati idealnu haljinu?

Pre odabira venčanice za leto 2021. godine, dobro razmislite o tome koji model tačno želite. Imajte u vidu i oblik svog tela, kako bi haljina na najbolji način istakla vaše atribute. Postarajte se da kroj haljine laska silueti vašeg tela i dekolteu. Ujedno, venčanica dobrog kroja, prikriće sve nedostatke i mane, a istaći ono najbolje.

Udobnost je prioritet, naročito ukoliko se venčanje održava tokom leta. Bez obzira na to koliko dobro vam stoji venčanica, ukoliko se u njoj ne osećate komforno i ukoliko nije udobna, ne bi trebalo da je odaberete. Dobro razmislite da li želite da se odreknete udobnosti samo da biste nosili baš tu haljinu. Da li je ona vredna toga? Savetujemo da potražite model koji vam odlično stoji, ali i koji je udoban i u kom se osećate prijatno.

Odaberite venčanicu sašivenu od laganog i prozračnog materijala. Haljine od prirodnog materijala su najbolja varijanta. Razmislite o kupovini svilene venčanice. Til, organza i šifon su, isto tako, odlični odabiri jer su veoma lagani i sjajno će se uklopiti u stil venčanice za leto 2021. godine. Razmislite i o čipkanoj venčanici, ali imajte u vidu da neke vrste čipki mogu da budu veoma teške, kao i da dodatno greju. Ipak, postoje mnogo prijatnije čipke, poput čipke chantilly koja je veoma tanka i omogućiće koži da diše.

Venčanice za leto 2021. godine

Široke venčanice su, takođe, sjajan izbor. Princeza venčanice su sjajne za letnja venčanja jer ne prijanjaju uz telo, pa su veoma pogodne za vrele, letnje dane. Vazduh će cirkulisati, pa ćete se osećati prijatnije.

Venčanice za leto 2021. godine – Različiti modeli

Leto je najpopularnije vreme za održavanje svadbenih proslava, a mlade mogu da biraju, doslovno, kakvu god venčanicu da žele.

Venčanice sa dubokim dekolteom istaći će atribute mlade bez obzira na kroj donjeg dela haljine. Veo i odgovarajući nakit učiniće da izgledate sjajno.

Venčanice za otvorom na leđima su i dalje jedne od najpopularnijih. Veoma su elegantne, seksepilne i intrigantne. Takođe, ne moraju u potpunosti da budu otvorene, već i prekrivene veoma tankom čipkom sa ukrasnim detaljima.

Modeli venčanica bez ramena, popularne i kao venčanice sa čamac izrezom, veoma su romantične i ženstvene. Mogu da budu skrojene u različitim stilovima, kako kao boho venčanice, tako i balski sašivene.

Venčanice sa naglašenim strukom su oni modeli koji naglasak stavljaju na središnji deo tela. Uglavnom su napravljene od lepršavih materijala, kao što je šifon, i pružaju izgled “grčke boginje”. Mogu da se nose i bez dodatnih ukrasa, jer izgledaju minimalistički. Ujedno, popularni su ovakvi modeli sa vezom, ali i biserima i cirkonima.

Venčanice za leto 2021. godine

Boho modeli venčanica veoma su popularni tokom leta, jer mogu da se nose sa različitim cvetnim ukrasima. Idealne su za venčanja napolju i u prirodi. Takođe, predstavljaju i jedne od najpopularnijih modela venčanice za leto 2021. godine, jer se zbog pandemije korona virusa sve veći broj ceremonija održava na otvorenom.

Salon venčanica na Novom Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida, a u ponudi imamo veliki broj različitih modela venčanica u raznim stilovima. Veoma je popularna najnovija kolekcija venčanica Ria Tener. U ponudi imamo i ukrase za kosu, kao i velove i maske za mlade i mladoženje.

Ujedno, bavimo se i prekrajanjem venčanica, kao i njihovim dekorisanjem. Ukoliko želite od svoje omiljene haljine da napravite venčanicu, naš tim će vam u tome pomoći u veoma kratkom roku. Pozovite nas ili posetite.

Salon venčanica La Perla – mesto na kom se stiču najdraže uspomene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *