Venčanice za proleće 2021

Mala venčanja su veoma popularna kako 2020. godine, tako i 2021. zbog pandemije korona virusa. Stati na ludi kamen veći je izazov danas nego ikada ranije, jer neveste ne mogu da uživaju u proslavi o kakvoj su oduvek maštale. Ipak, to ne znači da ne mogu da nose haljinu iz snova. Venčanice za proleće 2021. godine veoma su bajkovite, a u trendu je stavljanje naglaska na romantičan izgled.

Iako, možda, ne možete da uživate u velikoj proslavi sa mnogo zvanica, ipak, možete da nosite venčanicu o kakvoj ste oduvek sanjale. Bilo da želite kraći ili duži model sa šlepom, na vama je samo da odaberete venčanicu po meri i da uživate u danu koji ćete pamtiti celog života.

Venčanice za proleće 2021. godine – Perje i silueta

Trendovi za venčanja, pa i trendi venčanice, menjaju se iz godine u godinu. Ipak, čini se da dizajneri sve češće “recikliraju” i unapređuju trendove prethodnih decenija.

Sada su u modi modeli venčanica kakve su bile popularne devedesetih godina, ali sa jednom bitnom razlikom – prate siluetu tela. Devedesetih godina bile su popularne maxi venčanice dekorisane perlicama i šljokicama. Danas se sve veći broj mladi odlučuje da nosi takve haljine, ali samo ukoliko je njihov kroj uz telo.

Venčanice dekorisane perjem su veoma popularne, bilo da se ono nalazi samo na gornjem ili donjem delu haljine. U kombinaciji sa biserima, jedinstveno perje zaista može da da pečat venčanici. U zavisnosti od načina dekorisanja, možete i ne morate da nosite nakit.

Venčanice za proleće 2021. godine podrazumevaju i boje, pa možete da birate haljinu sa šarenim detaljima ili venčanicu u boji. Mnoge mlade se odlučuju za modele sa floralnim printom, ali i na dekoracije u boji.

Venčanice za proleće 2021

Ipak, tradicionalne, bele venčanice donose, isto tako, niz mogućnosti. Možete da birate između dijamanski, šampanj i drugih belih nijansi, u skladu sa tenom. Isto tako, ukoliko birate šampanj belu venčanicu, idealno se uklapaju ukrasi i detalji zlatkaste boje, dok uz blistavo belu možete da koriste ukrase svih nijansi.

Sve veći broj mladi odlučuje se za modele venčanica sa spuštenim ramenima. Ovakve haljine doprinose romantičnom i svedenom izgledu, dok ujedno pružaju i retro notu. U skladu sa dekoracijom, nakit je neretko suvišan, mada su minđuše uvek dobrodošle.

Čipka je, kao i uvek, veoma popularna, a možete je kombinovati na brojne različite načine.

Venčanice za proleće 2021. godine – Maske i ukrasi za kosu

S obzirom na to da je 2020. i 2021. godine bezbednost na venčanjima prioritet, baš kao i sprečavanje širenja korona virusa, maske su nezaobilazni detalj koji se toplo preporučuje.

Masku za lice koju želite da nosite tokom venčanja možete da izradite po želji. Maske mogu da budu dekorisane perlicama, šljokicama, biserima, ali i inicijalima i sličnim detaljima koji na najpribližniji način opisuju vas i vašeg partnera.

Simpatičan detalj jeste i da obezbedite svakoj od zvanica masku koja će ukazivati na to da su deo vaše proslave. Možete da ih ukrasite i floralnim detaljima, a njihova izrada je pravi način da iskažete svoju kreativnost.

Venčanice za proleće 2021

Ukrasi za kosu su, takođe, neizostavan detalji koji će upotpuniti vaš izgled. Bilo da želite da nosite veo, ili ipak ne, ukrasi za kosu daće pečat vašem izgledu tokom ceremonije i proslave.

Trendi venčanice

Trendi venčanice za proleće 2021. godine možete da pronađete u salonu venčanica La Perla na dobro poznatoj adresu u TC Piramida na Novom Beogradu. Pored toga što naše stručno osoblje može da vam pomogne da odaberete idealnu haljiinu za venčanje, tako vršimo i prepravke venčanica, kao i njihovo dekorisanje.

Venčanice Ria Tener, najnovija kolekcija venčanica u našem salonu, inspirisana je ženstvenom mladom koja želi da stavi naglasak na romantiku. Modeli sa spuštenim ramenima dekorisani delikatnom čipkom preovlađuju kolekcijom Ria Tener. Veoma je popularna i zbirka venčanica Bien Savvy osmišljena za smele mlade. Venčanice Jasmine Bridal idealne su za one neveste koje žele makar malo da odstupe od tradicije i koriste venčanicu kao modni detalj.

Ukoliko ste odabrali dan venčanja, magija može da počne. Čekamo vas u salonu venčanica La Perla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *