Mala venčanja

Mala venčanja su sve popularnija od kada postoji opasnost od korona virusa. Proslave i ceremonije, nažalost, još uvek nije moguće održavati za veliki broj ljudi. Čak i mala venčanja nose sa sobom određene rizike, ali zato je neohodno potruditi se da bezbednost bude na najvišem nivou.

Čini se da je mala venčanja jednostavnije organizovati, ali i ona sa sobom nose određene poteškoće. Iako se orgaizuju za manji broj ljudi, potrebno je izvršiti sve pripreme kao i kada je reč o organizaciji proslave za veliki broj ljudi. Ipak, kako biste ostali bezbedni tokom venčanja, pridržavajte se pripisanih mera za suzbijanje širenja korona virusa. Ne zaboravite da uživate svake sekunde dana koji ćete pamtiti celog života.

Kako organizovati jednostavno venčanje?

Prilikom planiranja i organizacije venčanja, najpre treba da sastavite listu gostiju kako biste znali koliki prostor vam treba. Takođe, ta informacija je važna i zbog organizacije hrane.

S obzirom na to da planirate malo venčanje, ograničite broj zvanica samo na najuži krug ljudi. Pozovite samo roditelje, najbliže rođake i prijatelje. Ukoliko to za vas predstavlja izazov, pozovite više ljudi, ali ne istog dana.

Ukoliko organizujete malo venčanje, dajte sebi i kraći rok da ga isplanirate. Što duže planirate venčanje i razmišljate o organizaciji, to ćete više stvari želeti da uradite i pripremite. Ukoliko sebi date kratak rok za pripremu, nećete moći da preterate u organizaciji i smanjićete količinu obaveza.

Takođe, pobrinite se za to da zvanice drže određenu distancu. Preporučuje se serviranje hrane individualno. Trebalo bi da izbegavate švedski sto ili deljenje hrane na jednom stolu zbog širenja virusa. Sjajno je rešenje serviranje dezerta u odvojenim čašicama, pa bi trebalo da izbegavate i deljenje svadbene torte sa svojim zvanicama.

Mala venčanja

Verujemo da niste tako zamišljali svoje venčanje, ali bezbednost je svakako na prvom mestu. Uvereni smo da ćete i na ovaj način uživati. Trendovi organizacije venčanja 2021. godine, baš kao i prethodne godine, drastično se razlikuju nego ranije. Ipak, treba se prilagoditi novonastaloj situaciji i izvući najbolje iz svega.

Mala venčanja na otvorenom

Kako biste i vi, ali i vaše zvanice bili bezbedni, preporučuju se venčanja na otvorenom koja su iz godine u godinu sve popularnija. Opcije su neograničene i kompletnu proslavu, kao i deo ceremonije, možete da obavite na otvorenom. Ukoliko želite i crkveno venčanje, potrudite se da oko vas bude što manje ljudi, kako biste bili sigurni. Ujedno, izbegavajte bliski kontakt prilikom čestitanja i vodite računa o tome da uvek držite distancu.

Venčanje na otvorenom možete da organizujete kako u svom dvorištu, tako i u bašti restorana. Sve veći broj objekata organizuje poslovanje tako da postoji mogućnost boravka napolju, a potrebno je samo da odaberete lokal po svojoj meri.

Takođe, sve veći broj mladenaca organizuje venčanje u dvorištu ili bašti. Ukoliko nemate svoje dvorište, možete da zamolite nekog od bliskih prijatelja ili rođaka da koristite njihovo. Salaši su još jedno od popularnih rešenja, kao i venčanja na reci. Dovoljno je samo da rezervišete brod i možete da uživate u plovidbi tokom proslave.

Mala venčanja

Ukoliko ste kreativni, opcije su, zaista, neograničene. Proleće, leto, kao i rana jesen, idealni su za organizaciju venčanja. Odaberite datum i sunčan dan i uživajte u predivnom ambijentu koji tokom venčanja na otvorenom možete da uredite po svojoj meri.

Venčanice za mala venčanja

Organizacija malog venčanja ne znači da ne možete da nosite venčanicu o kojoj ste oduvek maštale. U salonu venčanica La Perla, koji se nalazi u TC Piramida na Novom Beogradu, imamo sjajnu ponudu različitih modela venčanica idealnih za mala venčanja.

Posebno su popularne venčanice Ria Tener krojene tako da taj dan učine bajkovitim i posebnim. Ujedno, vršimo i prepravke venčanica, kao i prepravke haljina ukoliko želite od svoje omiljene haljine da napravite venčanicu. Dekorisanje haljina naša je specijalnost. U ponudi imamo i ukrase za kosu, baš kao i maske za mladence.

Uživajte u svom danu, koji ćete pamtiti celog života. Salon venčanica La Perla mesto je na kom magija počinje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *