Ukrasi za kosu

Ukrasi za kosu predstavljaju najbolji način da upotpunite svoj izgled na dan venčanja. Ukoliko se odlučite za jednostavan nakit i obuću, dodaci za kosu daće pečat vašoj kombinaciji.

Bilo da ste odlučili da budete mlada u boemskom, modernom ili tradicionalnom stilu, ukrasi za kosu su modni dodatak koji ne bi trebalo da bude zanemaren.

Od klasične trake koju možete da nosite na glavi, do češljića, tijare ili bisera, ukrasi će dati šik notu tokom ceremonije. Čak i ukoliko nosite veo, adekvatni ukrasi za kosu samo će upotpuniti kompletan utisak koji želite da ostavite, ali i koji je u skladu sa temom venčanja. Možete da ih nosite kako sa podignutom frizurom ili punđom, tako i ako se odlučite na to da vam kosa bude puštena.

Ukrasi za kosu – Kako napraviti izbor?

Prilikom odabira idealnog aksesoara, pokušajte da shvatite koji je vaš lični stil. Kakva mlada želite da budete i koja je tema dekoracije venčanja? Vodite računa o tome da sama ceremonija ne odstupa od vašeg personalnog stila, jer je najvažnije da se osećate komforno i samouvereno za veliki dan. Ujedno, pratite i trendove i obratite pažnju na to šta je popularno ukoliko želite moderno venčanje. Ostanite verne sebi i potražite ukrase koji vam zaista odgovaraju.

Ujedno, potrebno je da ukrasi za kosu budu usklađeni sa frizurom koju planirate da imate. Nemojte da vršite odabir ukrasa sve dok se ne odlučite za frizuru. Da li želite punđu, neobaveznu frizuru, ili stilizovanu i puštenu kosu? Tek kada donesete takvu odluku, posvetite se dekoraciji kose. Važno je uzeti u obzir i volumen, odnosno bujnost i gustinu kose. Neveste sa tanjom kosom trebalo bi da izbegavaju teške ukrase koji mogu da spadaju ili čupaju kosu. Verujemo da na želite da se ukras pomera tokom dana i smeta vam, zar ne?

Pored toga, ukrasi za kosu treba da budu i u skladu sa venčanicom. Haljina za venčanje umnogome određuje stil kompletne ceremonije. Takođe, ukoliko je previše dekorisana, možda vam ukras za kosu nije ni potreban… Razmislite da li se uklapa sa nakitom. Venčanice u boji često se ne podudaraju sa aksesoarima za kosu, ali mogu i idealno da se slažu sa dekoracijama koje imaju na sebi bojene dragulje.

Srebrni ukrasi se uvek sjajno usaglašavaju sa venčanicama i retko kada možete da napravite grešku ukoliko odaberete srebrne ukrase. U trendu su i zlatne dekoracije, ali i opal i roze zlato. Uz venčanicu boje slonovače najbolje se slaže zlatni nakit, kao i uz haljine boje šampanjca.

Ukrasi za kosu – Najbolji aksesoar za idealan dan

Ukras u obliku češljića je najpopularniji izbor među mladama. Mnogo je različitih stilova i veoma se jednostavno kombinuju. Mogu da se nose i sa puštenom kosom, ali i sa strane.

Traka za kosu i tijara mogu da doprinesu klasičnom i tradicionalnom izgledu mlade. Rezervisane su za neveste istančanog ukusa i doneće dozu glamura kompetnom izgledu.

Cveće za kosu sjajno je za romantične mlade i idealno je za neobavezna, kao i mala venčanja koja su posebno popularna tokom pandemije korona virusa. Veoma je popularan i ukras u obliku vinove loze i njime se može staviti naglasak na bilo koji tip frizure.

Ukrasi za kosu

Ne plašite se da kombinujete, jer ukrasi za kosu pružaju vam čitav niz mogućnosti. Uskladite ih sa nakitom i kombinujte bisere uz srebro, perje uz zlato i slično. Ne plašite se da eksperimentišete.

Veliki izbor aksesoara za kosu

Za klasične neveste, odnosno za mlade koje biraju tradicionalan stil, preporučuje se traka, šnala u obliku češljića ili tijara sa biserima. Za boemske neveste idealan odabir je cvetna kruna, ali i ukosnice sa motivom vinove loze, grančica ili lišća. Mlade koje žele da izgledaju glamurozno uglavnom biraju ukrase za kosu sa perjem, dok elegantni i skulpturalni ukrasi odgovaraju modernim nevestama sa minimalističkim ukusom.

Salon venčanica La Perla omogućava vam čitav niz izbora kako modernih i inspirativnih venčanica, tako i aksesoara. U ponudi imamo i maske, baš kao i velove. Ujedno, vršimo i prepravke venčanica i dodatno dekorisanje haljina za venčanje. Pozovite nas ili posetite u TC Piramida. Naš tim olakšaće vam potragu za venčanicom, ali će vam i pomoći da odaberete i uskladite dodatne ukrase.

Čekamo vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *