Trendovi za venčanje 2021

Trendovi za venčanje 2021. godine drastično se razlikuju od venčanja prethodnih godina, odnosno pre pandemije korona virusa.

Kao i u svim drugim sferama života, neophodno je prilagoditi se i proslaviti najradosniji dan u životu na bezbedan način. Prema najnovijim istraživanjima, 81 odsto ispitanika odgovorilo je da je pandemija virusa korona promenila njihova razmišljanja i očekivanja kada su u pitanju venčanja. Parovi se više fokusiraju na ceremoniju i posebnu pažnju posvećuju detaljima u kojima istinski uživaju.

Ipak, i dalje je najvažnija venčanica, ali trendovi za venčanje 2021. godine podrazumevaju još mnogo toga. Možda ste razmišljali o raskošnoj proslavi, ali postoji još mnogo načina za slavlje, a da budu sigurni i mladenci i zvanice.

Trendovi za venčanje 2021. godine – Ceremonija

Brojni parovi se odlučuju na to da organizuju proslavu tokom radnih dana. Nekada su vikendi bili rezervisani za svadbe, ali danas je sve moguće. Takođe, brojne svadbe su otkazane tokom 2020. godine, pa je sada problematično i pronaći odgovarajuće mesto za venčanje tokom vikenda.

Popularni su i “uradi sam” trikovi, jer sve veći broj mladi nije u mogućnosti da ode kod frizera ili profesionalnog šminkera. Uz tutorijale na Youtube-u možete da učinite čuda sa svojom kosom, ali i da se našminkate veoma vešto. Obavezno isprobajte look nekoliko puta pre dana venčanja kako biste bile manje pod stresom.

Takođe, gotovo da je nemoguće napraviti veliku proslavu, pa su sve popularnija mala venčanja. Dovoljno je samo da okupite najužu porodicu i prijatelje i da proslavite stupanje u brak na taj način. Mala venčanja će učiniti atmosferu intimnijom i prijatnijom. Napravite spisak gostiju za venčanje i obezbedite sredstva za dezinfekciju i maske svim gostima. Maske za venčanje možete i da personalizujete svojim inicijalima, dragom fotografijom ili na bilo koji drugi, vama značajan, način. Trendovi za venčanja 2021. godine omogućavaju niz kreativnih ideja.

Trendovi za venčanje 2021

Ukoliko ipak ne možete mnogo da suzite spisak gostiju, napravite slavlje iz nekoliko puta. Jednog dana pozovite samo porodicu, drugog dana jedan krug prijatelja, narednog dana treću grupu prijatelja i slično. Na taj način podelićete svoju radost sa svima, a ujedno ćete i biti bezbedni.

Venčanje bi trebalo da organizujete na otvorenom, pa tako i svoje dvorište možete da dekorišete i venčate se u kućnoj atmosferi. Veoma su zanimljiva i venčanja na brodu, pa možete da izvršite rezervaciju i organizujete venčanje na reci.

Trendovi za venčanje 2021. godine – Hrana

Tokom pandemije virusa COVID-19 problematično je služiti hranu velikom broju gostiju, ali naravno, moguće se prilagoditi se.

Izbegavajte takozvani švedski sto, jer ne želite da više ljudi cirkuliše oko hrane i dodiruje je. Takođe, ne možete da budete sigurni u to da niko nije dotakao tanjir ili pribor za jelo.

Dakle, najbezbednije je da svako dobije svoju individualnu hranu, na svom tanjiru. Kada je reč o služenju pića, iako možda nije dovoljno prefinjeno, savetuje se posluživanje iz flašica ili limenki. Danas je moguće pronaći bilo koje piće u malom pakovanju, pa je i najpraktičnije da kompletnu kartu pića nabavite na taj način. Od vode do vina.

Mnogim parovima je problematična čuvena svadbena torta, odnosno način njenog posluženja. Ipak, ako trendovi za venčanje 2021. godine deluju ograničavajuće, uz malo mašte sve je moguće.

Trendovi za venčanje 2021

Poslužite mini-svadbene torte, odnosno napravite tortice koje ćete služiti svakom gostu pojedinačno. Dakle, nema deljenja svadbene torte, barem ne sa gostima, ali mlada i mladoženja svakako mogu da uživaju u svadbenoj torti naočigled svih. Jednina razlika jeste u tome što gosti neće dobijati parčiće, već mini-tortice. Simpatično, zar ne?

Salon venčanica na Novom Beogradu

Organizacija venčanja tokom korone može se učiniti komplikovanijom u poređenju sa prethodnim godinama, ali uz pravu venčanicu, jedva ćete čekati na taj dan.

Trendovi za venčanje 2021. godine možda su promenili mnogo toga, ali jedno je ostalo isto – venčanica za sva vremena. Salon venčanica La Perla u ponudi ima veliki izbor različitih brendova haljina za venčanje, a tokom 2021. godine najviše su očarale venčanice Ria Tener. Takođe, u ponudi imamo i venčanice za trudnice, kao i modele za punije mlade. Naš tim, takođe, vrši i prepravke venčanica, pa u skladu sa željama neveste možemo da učinimo sve da ostvarimo sve njene snove.

Posetite nas na dobro poznatoj lokaciji i odaberite sjajnu venčanicu u kojoj ćete izgledati idealno, ali i osećati se komforno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *