Venčanice Ria Tener

Opšte je poznato da svaka mlada želi da se oseća prijatno, ali istovremeno i ženstveno, otmeno i bajkovito na dan svog venčanja. Venčanice Ria Tener predstavljaju upravo takvu vrstu spoja.

Mlada dizajnerka osmišlja i kreira venčanice tako da one budu kombinacija romantičnih i modernih rešenja. U njima svaka mlada, bez obzira na godine, preferencije, želje i stil, može da pronađe idealni model haljine za venčanje.

Venčanice Ria Tener su haljine kojima je posvećena pažnja prilikom dodavanja svakog detalja – šav, perlice ili kopče. Veoma su kvalitetne i prijatne za celodnevno nošenje, a ujedno, svaka mlada će izgledati savršeno. Za najvažniji dan u životu, birajte samo najbolje.

Venčanice Ria Tener – Delikatna čipka

Osnova svake od venčanice ove dizajnerke jeste jedinstveni uzorak mlade kojoj je ona pomogla da želje i snove pretvori u realnost. Raznovrsni stilovi, tkanine i dekor, us vaki detalj utkana je posebna želja neveste.

Romantične i bajkovite venčanice idealne su za mlade koje žele da postignu izgled o kom će se pričati i za nekoliko godina. U kombinaciji sa udobnom obućom, frizurom i šminkom, neće biti zvanice koja neće uživati u pojavi neveste.

Venčanica April prošarana je sa tri različite nijanse bele boje, a celom dužinom protkana je nežnom čipkom. Ovaj model je na bretele i veoma je seksepilan i atraktivan. Venčanica ima duboki dekolte, a istovremeno je otvorena i na leđima. Izrez u obliku slova “V” proteže se do polovine leđa. Iako sa prednje strane ima dekolte, istovremeno je delikatnija zbog čipke u boji kože. Diskretno je ukrašena motivima cveta. Veoma je dugačka i ima šlep. Idealno se uklapa sa neutralnom šminkom i blago talasastom frizurom.

Venčanice Ria Tener

Model Areta venčanice Ria Tener takođe je prošaran sa tri različite nijanse bele boje. Ukrašena je čipkom u gornjem delu, a posebno je interesantna zbog dubokog dekoltea. Idealna je za mlade koje žele da stave naglasak na trup. Delikatna čipka se proteže do polovine venčanice koja je dugačka i ima šlep od tila. Jednostavan ukras u kosi je sve što vam je potrebno da izgledate božanstveno.

Venčanica Eva skrojena je za otmene mlade. Model je prošaran dvema nijansama bele boje, a venčanica je dugačka i ima čipkasti šlep. Model je izrađen sa veoma tankim bretelama i ima kako dekolte, tako i duboki izrez na leđima. Celom dužinom je ukrašena čipkom, a posebno je interesantnom čini ogrtač. Ukoliko ne nosite veo, plašt koji se zakopčava oko vrata je idealan izbor. Predlažemo da se odlučite za visoko podignutu punđu kako bi ogrtač došao do izražaja.

Venčanice Ria Tener – Modeli osmišljeni tako da mlada izgleda bajkovito

Unikatnost je od presudne važnosti prilikom odabira venčanice, a sa modelima Ria Tener, biće vam teško da se odlučite za omiljeni model.

Ukoliko želite da stavite naglasak na liniju tela i ramena, model Lee venčanice Ria Tener je pravi izbor za vas. Gola ramena bele venčanice dekorisane srebrnim nitima učiniće da svi zapamte model haljine koju ste nosili. Veoma je uska i širi se pri dnu, tek toliko da ima kratki šlep. Uz blago talasastu, puštenu kosu i viseće minđuše, izgledaćete otmeno i ženstveno.

Venčanica Megan Ria Tener Premium Muse 2021 kolekcije kreirana je za mlade koje žele da izgledaju poput princeze. Venčanica se širi od struka nadole i ima dugačak šlep. Protkana je čipkom celom dužinom, a dodatnu eleganciju unose sitni detalji u predelu dekoltea.

Venčanice Ria Tener

Model Xenia je sjajan odabir venčanice za prolećno venčanje. Čipka, dugački rukavi koji se šire od lakta nadole učiniće da se osećate elegantno i komforno. Okrugao šlep ukrašen čipkom učiniće da izgledate kao iz bajke.

Nova kolekcija venčanica 

Najnovija kolekcija venčanice Ria Tener Premium Muse 2021 sastoji se od 33 različita modela, a putem salona venčanica La Perla, moguće je naručiti svaki od modela. Pored toga, naš tim vrši i prekrajanje venčanica, pa možemo da učinimo da vam svaki od modela stoji kao izrađen po meri. Ujedno, vršimo i dekorisanje venčanica i svaku haljinu možemo da prepravimo tako da bude u skladu sa vašim željama.

Posetite nas u TC Piramida, ili stupite u kontakt sa nama. Ujedno, kod nas možete da pronađete i modele drugih brendova, poput Bien Savvy, Jasmine Bridal, La Sposa i brojne druge.

Salon venčanica La Perla je mesto gde magija počinje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *