prepravka venčanica

Prepravka venčanica jeste opcija za koju se sve veći broj mladi odlučuje. Venčanica uvek treba da bude posebna, pa zašto ne biste od omiljene haljine napravile venčanicu?

Haljina je važan detalj, jer sve dok ne počne venčanje, zvanice iščekuju da vide mladu i kako izgleda u čuvenoj venčanici. Ta haljina predstavlja nevestu tog dana, a sve devojke žele da izgledaju besprekorno. Ipak, taj da se pamti celoga života, zar ne?

Pored toga što želite da izgledate savršeno i kao najbolja verzija sebe, nemojte da zaboravite ni na udobnost. Venčanja neretko traju celog dana (ceremonija i proslava) i poslednje što vam treba jeste da vam neudobna venčanica pokvari utisak dana. Mislite na to kako izgledate, ali i na komfor, pre svega. Kako biste bile sigurne da ćete se osećati lepo i samouvereno, sjajan izbor jeste i da organizujete prepravku svoje omiljene haljine.

Prepravka venčanica potrebna je i ukoliko želite da nosite model koji vam više ne odgovara, ali i ako želite dodatno da je ukrasite. Salon venčanica La Perla pravo je mesto za vas!

Prepravka venčanica – Prekrajanje svih modela venčanica

Venčanice za trudnice neretko moraju da se koriguju, jer se mladama koje su u drugom stanju svakodnevno menja telo. Naš profesionalni tim, u dogovoru sa klijentikanjama, vrši sve vrste prepravki i prekrajanja venčanica i to u veoma kratkom roku.

Bilo da odaberete neku od venčanica iz našeg asortimana, ili želite da od svoje haljine prepravite venčanicu, naš tim vam u tome može pomoći. Korekcija venčanica sjajno je rešenje i za punije mlade!

prepravka venčanica

Imajte na umu da sve venčanice iz salona La Perla mogu da se preprave i koriguju. Ukoliko se odlučite za venčanicu iz naše ponude, mi ćemo je proširiti ili suziti, po potrebi. Ujedno, ova usluga je potpuno besplatna, ukoliko ste odabrale venčanicu iz našeg asortimana. Naša želja je da venčanica bude savršena za mladu i njeno venčanje iz snova.

Takođe, ukoliko u naš salon donesete svoju haljinu i želite da je izmenimo, mi ćemo to sa zadovoljstvom uraditi, u dogovoru sa vama i na osnovu vaših zamisli. Isto tako, naš tim dizajnera veoma rado će vam pomoći savetima i idejama. Zajedničkim snagama sigurno ćemo uspeti u tome da u omiljenoj haljini izgledate savršeno!

Prepravka venčanica – Dekorisanje venčanica

Bilo da želite dodatno da ukrasite odabranu venčanicu ili da od svoje haljine napravite haljinu za venčanje iz snova, dekorisanje venčanica naša je specijalnost.

Prepravka venčanica obuhvata ne samo izmene u vidu proširenja venčanice ili sužavanja venčanice, već još mnogo toga. Veoma rado ćemo prekrojiti venčanicu ili je skratiti ukoliko želite da stavite naglasak na noge.

Ujedno, dekorisanje venčanica dodatno će doprineti tome da na dan venčanja izgledate savršeno. U skladu sa vašim željama, na venčanicu možemo da dodamo perlice, perja, sjaj, šljokice, bisere ili nešto drugo, prema vašoj zamisli.

Tim dizajnera salona večanica La Perla haljine dodatno ukrašava biserima, kao i ručno nizanim perlama. Takođe, venčanice možemo dodatno ukrasiti čipkom na delovima na kojima vi želite ili u dogovoru sa našim dizajnerima.

prepravka venčanica

Kako god da ste zamislili i poželeli da vaša venčanica izgleda – mi ćemo ispuniti sve vaše želje. Vršimo sve vrste korekcije venčanica.

Salon venčanica na Novom Beogradu

Iskoristite svoju omiljenu haljinu i učinite da one bude glavni deo vašeg venčanja. Samim tim, uvek će vas za nju vezivati uspomene najsrećnijeg dana u vašem životu. Takođe, izrada vela po želji još jedna je od usluga koje nudimo. U ponudi imamo i maske za mlade, koje isto tako, možemo da dekorišemo u skladu sa venčanicom.

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu, u TC Piramida i prepravka venčanica je idealni posao za naš tim.

Od zamisli – do realizacije!

Pored toga, pomoći ćemo vam da rešite dilemu koji model venčanice je najbolji izbor za vaše venčanje. Posetite nas i konsultujte se sa nama, kako oko odabira modela, tako i oko prepravke venčanice.

Čekamo vas, jer u našem salonu magija počinje!

1 Comment

    Dobar dan, htel bih da donesem vencanicu da skratim prednji deo. Da li mozete da mi kazete koliko najkrace vremena treba za to i da li moze da se plati neka prioritetna usluga?
    Vencanje je 17.09 a vencanicu sam porucila i tek treba da stigne par dana pre vencanja, da li biste mogli da mi pomognete sa ovim?

    Pozdrav, Marina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *