Venčanice za trudne mlade

U današnje vreme to nije ni tabu, niti bilo šta neobično – prvo dolazi beba, pa onda brak! Dolazak deteta na svet nekad je više nego dovoljan razlog da srećni roditelji konačno stanu na ludi kamen. Brojne buduće neveste jedva čekaju da ugledaju sjajne venčanice za trudne mlade, ali potraga nije uvek jednostavna.

Kilaža se menja, takoreći, iz dana u dan, a želje i mogućnosti treba pomiriti. Ipak, ne zadovoljavajte se prosečnim modelima venčanica, jer zaslužujete najbolje!

Salon venčanica La Perla u svojoj ponudi ima veliki broj modela kako venčanica za trudnice, tako i venčanica za punije mlade. Ujedno, vršimo i prekrajanje venčanica, pa kod nas zaista možete da dobijete ono za čim ste tragale – savršenu venčanicu!

Venčanice za trudne mlade – Na šta treba da obratite posebnu pažnju

Priprema uvek osigurava bolji rezultat. Pre nego što krenete u potragu na venčanice za trudne mlade, proverite da li salon koji ste odabrale ima željene modele na stanju. Ujedno, obavezno zakažite probu venčanica, kako ne biste gubile vreme.

Takođe, pre odlaska u salon, odlučite se za kroj koji želite, ili makar za nekoliko različitih modela. Ukoliko ne želite da istaknete stomak, najbolji izbor je nestrukirana venčanica koja nema ukrasne detalje u predelu kukova. Odaberite model sa čipkom ili perlicama na grudima ili donjem delu haljine, kako biste skrenule pažnju na taj deo tela.

Isto tako, venčanice za trudne mlade “A” kroja sjajno će prekriti stomak. One stavljaju naglasak na gornji deo tela, pa će samim tim biti manji fokus na struku.

Venčanice za trudne mlade

Uvek birajte venčanicu u većem konfekcijskom broju nego što vam je trenutno potrebna. Imajte na umu da se kilaža tokom drugog stanja stalno menja i da, u zavisnosti od toga za kad je planirana ceremonija, biće vam potreban veći model. Znajte da će vam svakako biti potrebna veća venčanica, kao i da je haljinu jednostavnije prekrojiti u manji model, nego u veći. Pažljivo proučite veličine i posavetujte se sa timom salona za venčanice.

Tkanina može mnogo da vam pomogne i to ne samo u tome da prikrijete trudnički stomak, već i da se osećate prijatno. Držite se tkanine koja ne steže i ne iritira kožu. Mekani til ili šifon najbolji su izbor za venčanice za trudne mlade. Isto tako, venčanice za trudnice od rastegljivog i elastičnog materijala, sigurno će omogućiti komfor.

Ukoliko želite da pokažete stomak, odaberite venčanice od satena ili tafta. One su, takođe, veoma prijatne za dugotrajno nošenje.

Komfor pre svega!

Pokušajte da pronađete venčanicu koja je udobna i ne ograničava kretanje. Samim tim, osećaćete se prijatnije. Izbegavajte uske modele, naročito ukoliko želite da prikrijete stomak.

Nemojte ni da preterujete sa ukrasima na venčanici ukoliko ste u drugom stanju, jer nakon višesatnog nošenja, takvi ukrasi mogu da vam zasmetaju.

Obratite pažnju i na obuću! Tokom trudnoće, ne raste samo stomak, već mogu da se uvećaju i stopala. Imajte na umu da je udobnost od presudnog značaja! Ipak je to vaše venčanje i sigurno ne želite da se osećate neprijatno. Birajte komfornu obuću i venčanicu u kojoj ćete moći da uživate tokom celog dana. Ne brinite previše i zabavljajte se. Uživajte u svom danu!

Venčanice za trudne mlade – Veliki izbor različitih modela

Beogradski salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida. U ponudi imamo veliki izbor modela venčanica za trudnice, kao i za punije mlade. Takođe, vršimo i prekrajanje venčanica, kao i šivenje venčanica po meri.

Venčanice za trudne mlade

Osim toga, obavljamo i ukrašavanje venčanica perlicama, čipkom, cirkonima i možemo u veoma kratkom roku da učinimo da vaša venčanica izgleda baš onako kako ste maštale oduvek.

Duže od decenije pomažemo mladama da pronađu svoju idealnu venčanicu, a naš stručan tim uvek je spreman da pruži savet neodlučnim devojkama. Imamo mnogo iskustva i umemo da prepoznamo sve potrebe i želje budućih nevesti.

Pozovite nas ili posetite i pronađite svoju idealnu venčanicu. Takođe, uvek smo dostupni i za konsultacije i spremni da izvršimo prepravke venčanica po vašim željama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *