venčanice za punije mlade

Kupovina venčanica je, zaista, veoma stresna, a naročito ukoliko je potrebno odabrati idelan model venčanice za punije mlade.

Asortiman venčanica je velik i postoje brojni modeli koji odgovaraju svakom zahtevu buduće mlade, ali punije neveste neretko nailaze na poteškoće prilikom odabira. Ukoliko je mlada zahtevnija i želi određenu vrstu čipke ili boje venčanice, izbor se sužava i mlada često mora da se pomiri sa onim što salon ima u ponudi. Ipak, salon venčanica La Perla nudi veliki izbor venčanica i za punije buduće mlade. Nemojte se zadovoljavati onim što se nudi, već odaberite idealnu haljinu bez obzira na svoje obline.

Pored toga što u ponudi imamo veliki izbor, vršimo i prepravku haljina! Dovoljno je da nam kažete kakav ste model venčanice zamislile i mi ćemo je stvoriti pred vama. U veoma kratkom roku vršimo korekciju venčanica, kao i korekciju haljina i činimo da ona postane venčanica kao iz vaših snova.

Venčanice za punije mlade – Kakav model treba da odaberete?

Šanse da prva venčanica koju isprobate bude baš onda idealna – veoma su male. Kupovina venčanice za punije mlade zahteva strpljenje, ali ne i ako odmah, u startu, odaberete sjajni salon venčanica za punije mlade.

Ipak, pre samog isprobavanja, trebalo bi da znate kakav model želite.

Model “A” kroja

Bilo koja haljina “A” kroja učiniće da izgledate bajkovito. Ujedno, ovaj kroj naglasiće struk i liniju tela, jer on naglašava figuru od grudi, pa naniže i odmah prelazi u “A” oblik. Ovaj model je sjajan za mlade koje žele da izgledaju diskretno.

Sirena venčanice za punije mlade

Model venčanice koji se širi od kolena naniže učiniće da vaše noge izgledaju duže. Ukrasite je perlicama i čipkom i izgledaćete božanstveno.

venčanice za punije mlade

Pažljivo odabrana tkanina laskaće vašim oblinama i istaći će vašu figuru.

Korset venčanica

Venčanice za punije mlade mogu sjajno da istaknu delove tela. Modeli sa korsetom su veoma popularni. Oblikovaće vaše telo i istaći grudi.

Venčanice koje su kraće napred

Najbolji način da stavite naglasak na noge, jeste da odaberete model venčanice koji je sa prednje strane kraći. Istovremeno ćete istaći noge i izdužiti svoju figuru.

Venčanice sa visokim vratom

Ovakvi modeli su veoma moderni i sve popularniji poslednjih godina. Izgledaćete ženstveno, jer ovakve venčanice stvaraju utisak visokog vrata i čine liniju tela vitkom. Ovakvi modeli idealni su i kao venčanice za trudnice.

Kako pronaći idealan model plus-size venčanice?

Iako se možda čini da je izbor venčanice za punije mlade manji, to znači da samo niste tražile svoju venčanicu na pravom mestu. Ipak, potragu za savršenom haljinom treba da planirate i pozovite salon venčanica na vreme. Raspitajte se i zakažite probu venčanice unapred. Ujedno, ukoliko je potrebna korekcija venčanice, imaćete dovoljno vremena da izvršite sve potrebne izmene.

Pronađite salon u koji ćete imati poverenja, kao i onaj koji u svom asortimanu ima najveći izbor modela.

Zanemarite brendove! Ne opterećujte se imenima, jer je najvažnije da se u svojoj venčanici osećate prijatno i slobodno. Neka vam udobnost bude na prvom mestu.

Punije tkanine bolje će pristajati vašem telu. Satenske venčanice najbolje su za plus-size venčanice jer koriguju sve neravnine. Ujedno, možete da koristite čipku, perle i slične ukrase, kao i da njima skrenete pažnju na deo tela koji želite da istaknete.

Venčanice za punije mlade – Korekcija venčanica po meri

Salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida, a naši profesionalni krojači učiniće sve da vaša idealna venčanica izgleda baš onako kako ste zamislile. Pored toga što imamo širok izbor različitih modela haljina za venčanje, isto tako kad nas možete da pronađete različite venčanice za punije mlade.

venčanice za punije mlade

Pored toga, vršimo i korekciju haljina i venčanica, kako estetski, tako i po veličinama. Ukoliko želite da prekrojite venčanicu, dodate ukrase, suzite je, posetite nas i mi ćemo učiniti sve da vaša venčanica bude baš onakva kako ste je zamislile.

Nakon obavljenih konsultacija i uzetih mera, naš tim će prionuti na posao, bilo da je potrebno prekrajanje venčanice ili dekorisanje.

Pozovite nas ili posetite na dobro poznatoj adresi. Učinićemo sve da vaš poseban dan bude zapamćen kao idealan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *