Venčanice po meri

Venčanice po meri pružiće vam izgled o kakvom ste oduvek maštale. Veliki broj mladi odmalena mašta o idealnoj haljini za venčanje. Veoma dobro znaju kako žele da izgleda njihova venčanica i imaju tačnu i preciznu “sliku u glavi”. Kroj, materijal, model i ukrasi, važan su deo svake venčanice, a većina mladi unapred zna kako žele da izgledaju na dan svog venčanja.

Ukoliko ste jedna od nevesti koja oduvek zamišlja svoju idealnu venčanicu, onda je izrada venčanica po meri prava usluga za vas. Šivenje venčanice po meri kod dizanera je zabavan proces jer omogućava da iskažete svu svoju kreativnost. Ujedno, ta venčanica će biti posebna za vas. Ipak, krojenje i šivenje mogu da budu dugotrajan proces, pa ukoliko ste se odlučile na ovaj korak, počnite sa pripremama venčanice na vreme.

Venčanice po meri – Idealna haljina za vašu figuru

Ukoliko ste nevesta koja oduvek mašta o idealnoj venčanici, onda je za vas izrada venčanica po narudžbini najbolje rešenje. Verujemo da ste prelistali sve časopise za mlade, isprobali brojne modele venčanica, ali i dalje imate utisak da “to nije to”. Znamo kako se osećate i verujemo da je pravo vreme da se odlučite za izradu venčanice po porudžbini.

Svaka nevesta želi da izgleda specijalno tokom ceremonije, jer ipak će taj dan pamtiti do kraja života. Najpre treba da pronađete pouzdan salon koji je bavi izradom venčanice po meri. Pored toga, trebalo bi da znate šta želite: koji materijal, kroj, oblik venčanice, boju i dekor kojim ćete je upotpuniti.

Venčanice po meri

Izrada venčanice po meri je sjajan način da iskažete svoju individualnost i stil. Vaš jedinstveni ukus i vizija venčanja i venčanice biće prepoznatljivi. Rad sa dizajnerom omogući će vam da budete kreativni i da prilagodite svoje ideje temi venčanja. Ujedno, učestvovaćete u kompletnom procesu: skiciranju, odabiru tkanine i dizajniranju.

Vodite računa o tome da venčanica prati liniju vašeg tela, da vam pristaje i da se u njoj osećate komforno. Ona treba da vam bude udobna i prilagođena vašem stasu. Nijedno iskustvo ne može da se poredi sa učešćem u dizajniranju sopstvene venčanice. Nikada nećete zaboraviti taj doživljaj.

Venčanice po meri za trudnice

Šivenje venčanica po meri je idealno ukoliko se venčavate dok ste u drugom stanju. Venčanje i rođenje deteta – veliki su razlozi za slavlje, pa bi trebalo sebe da častite venčanicom o kakvoj ste oduvek sanjale.

Imajte u vidu da se vaše telo menja i da ono neće izgledati isto kada budete angažovale dizajnera za venčanice i kada ona bude sašivena. Odaberite stil u kojem želite da bude haljina za venčanje i posetite salon za izradu venčanica po meri. Ramislite o kroju. Za trudne mlade savetuju se širi i lepršavi modeli venčanica u kojima ćete se osećati udobno. Modeli venčanica koji pružaju fleksibilnost veoma su popularni, pre svega zbog udobnosti.

Venčanice po meri

U skladu sa dogovorom, dizajner će predložiti veličinu haljine, u zavisnosti od toga kada je zakazano venčanje, i u kom mesecu trudnoće se mlada nalazi. Postarajte se za to da probe venčanice budu česte, jer ne želite da se neprijatno iznenadite samo nekoliko dana pre ceremonije.

La Perla venčanice

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu, a naš profesionalnim tim pomaže mladama da ostvare sve svoje snove i da imaju savršeno venčanje iz bajke.

Osim toga što izrađujemo venčanice po meri, u ponudi imamo i veliki broj modela venčanica drugih brendova. Osim toga, vršimo i prepravku venčanica. Bilo da imate model sa rukavima, a želite venčanicu bez rukava, skraćenje haljine ili bilo koju drugu izmenu – mi to možemo da ispunimo.

Vršmo sve vrste prepravki venčanica, a ukoliko odaberete venčanicu iz našeg salona, sve izmene su potpuno besplatne. Bilo da želite da je proširite ili suzite, naš tim će to učiniti za vas. Takođe, u salonu La Perla dodatno ukrašavamo venčanice biserima i ručno nizanim perlama. U dogovoru sa dizajnerima, možemo da dodamo i čipku na mestima na kojima vi to želite.

Sa našim timom uvek možete da izvršite konsultaciju i mi ćemo vam veoma rado pomoći u tome da odaberete venčanicu koja je idealna za vašu figuru i karakter.

Posetite naš salon venčanica La Perla u TC Piramida i ostvarite sve svoje snove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *