Netradicionalne venčanice

Netradicionalne venčanice sve češće okupiraju pažnju budućih nevesti. Mlade se, u poslednje vreme, odlučuju na to da budu različite i biraju venčanice u boji.

Nekada je bela venčanica bila jedina opcija svake mlade, ali danas se trendovi menjaju. Netradicionalne venčanice su sve popularnije, ali prilikom odabira idealne nijanse treba biti oprezan. Koju poruku želite da pošaljete? Jeste li romantična mlada, nevesta koja želi da se zabavi ili ste vatreni? Pre odabira venčanice u boji, trebalo bi da imate odgovor na to pitanje.

Ako ste nedavno započele potragu za idealnom venčanicom, ne dozvolite da veliki izbor dovede do konfuzije. Neretko je teško i zahtevno odabrati klasičnu, tradicionalnu, belu venčanicu, ali ukoliko se premišljate i oko boje – izbor može da bude veoma težak.

Svaka od boja nosi sa sobom i određenu poruku, pa pre nego što se odlučite za idealnu haljinu za venčanje, razmislite o tome šta želite da iskažete venčanicom.

Netradicionalne venčanice – Značenje boja venčanice

Danas su venčanice dostupne u različitim bojama i neveste nisu ograničene samo na belu.

Brojni svetski dizajneri i modne kuće, kreirali su venčanice u različitim bojama koje sve više udaljavaju mlade od tradicionalnih haljina. Svaka od nijansi predstavlja različit stav, kao i opis emocija i stanje duha.

Crvena venčanica. Crvena boja može da predstavlja simbol ljubavi, snažnih emocija, snage i strasti. Veliki broj kultura zasnovano je na mišljenju da venčanica treba da bude baš ove boje.

Roze venčanica. Ružičasta boja predstavlja nevinost, ličnost koja nalikuje na dete. Ujedno, simboliše i svežinu, čistoću, ljubav, kvalitetno zdravlje i život. Za roze netradicionalne venčanice odlučuju se i mlade koje uživaju u flertu, a dovode se i u vezu sa ženstvenošću.

Plava venčanica. Plava boja podseća na boju vode i mora. Predstavlja smirenost i spokoj. Osim toga, plava simboliše i stabilnost, sigurnost i odanost.

Crna venčanica. Ona je neretko neobičan izbor za mladu, ali imajte na umu da je crna boja odraz elegancije. Ujedno, ona predstavlja i moć, seksualnost, sofisticiranost, formalnost, bogatstvo, misterioznost, ali i stil.

Netradicionalne venčanice

Siva venčanica. Ovo je neutralna boja koja u nekim slučajevima može da se protumači kao bezlična. Ipak, ona ukazuje na odgovornost, zrelost i promišljenost.

Žuta ili zlatna. Takođe, jedan od neobičnih izbora za mladu, ali ona odaje utisak bogatstva, ekstravagancije, snage, vitalnosti, kao i inteligencije i sreće.

Zelena venčanica. Zelena je simbol harmonije i dobrostanja. Idealna je za venčanje u prirodi, a ujedno je i simbol plodnosti.

Netradicionalne venčanice – Sve nijanse bele

Tradicionalne bele venčanice dovode se u vezu sa svetlošću, dobrotom i devičanstvom. Smatra se da je bela boja – boja savršenstva. Ipak, postoji više nijansi bele, pa nevesta prilikom odabira haljine, može i da se odluči za različitu nijansu bele.

Boja slonovače. Veoma tradicionalna boja. Ukoliko želite da pokažete malu dozu bunta, ova nijansa bele je idealan način da uspete u tome. Boja slonovače je, takoreći, bela boja sa primesama žute. Ostavlja utisak topline i idealna je za mlade koje imaju malo tamniji ten.

Dijamantsko bela venčanica. Reč je o nijansi bele koja lepše izgleda pri jakom osvetljenju i bolje pristaje različitim tonovima kože. Ova boja odlično izgleda na satenu. Ukoliko želite da postignete elegantan izgled, satenska venčanica dijamantsko bele boje je savršen izbor. Idealno je ukoliko je ukrašena biserima. Izgledaćete jednostavno, a ipak prefinjeno i sofisticirano.

Venčanica boje šampanjca. Ova netradicionalna venčanica će sigurno oduševiti sve zvanice. Zadivićete sve lepršavom bojom šampanjca, jer zlatni tonovi kojima obiluje ova boja, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Savršena je za moderna venčanja.

Netradicionalne venčanice

Biserno bela venčanica. Nijansa bele koja, ukoliko se upari sa savršenom siluetom i tkaninom, ostavlja utisak koji ne bledi. Idealna za venčanja na plaži. U ovakvoj venčanici možete da iskažete sav svoj seksepil, a ipak da izgledate sofisticirano i prefinjeno.

Venčanice po meri u Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu. U ponudi imamo kako netradicionalne venčanice u boji, tako i veliki izbor klasičnih haljina za venčanje koje će vaš poseban dan učiniti savršenim.

Ujedno, kreiramo i venčanice po meri. Kod nas, zahvaljujući našem timu, možete da ostvarite sve želje i snove o kojima ste maštali oduvek. Ono što ste zamislili – mi možemo da ispunimo. 

Savršen kroj, biseri i perle, izdvojiće vas od ostalih. Ujedno, vršimo i prepravke venčanica, ali i dekor haljina na osnovu konsultacija sa budućim nevestama.

Duže od decenije pomažemo mladama da njihovi snovi postanu stvarnost. Idealna venčanica – čeka te u salonu venčanica La Perla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *