vencanica u boji

Venčanice u boji u poslednjih nekoliko godina postaju pravi modni hit.

Klasične bele venčanice, koje su postale modni hit pre 100 godina, kada ih je propagirala kraljica Viktorija, sve više bivaju zamenjene onima u raznim nijansama.

Venčanice u boji i kako ih odabrati

Bez obzira da li ste tradicionalni, ili pak želite nešto novo, odaberite onu venčanicu koja je jedinstvena, koja odražava vašu kreativnost, ličnost i stil.

Svaka haljina je umetničko delo sama po sebi i svaka je lepa na jedinstven i sebi svojstven način.

Venčanica je jedan od najvažnijih elemenata venčanja i zato je potrebna velika pažnja kada je birate.

Nekada je bilo logično i gotovo se podrazumevalo da ona treba da bude bela. Međutim, danas „obična bela venčanice“ više nije u modi!

Neke neveste monotoniji belih haljina razbijaju perlama i pojasevima u boji, dok se druge odlučuju za one koje su u pastelnim ili pak nekim jačim bojama.

Ono što svaka buduća mlada mora da zna, jeste da pored toga da venčanica treba da odgovara vašoj silueti i dekolteu, neophodno je i da se slaže uz vašu boju kože, kao i da odražava vaš lični stil.

Venčanice treba da uskladite sa bojom kože

Ukoliko je vaša koža svetla, morate biti obazrivi.

Bela venčanica vam u tom slučaju neće pristajati!

Salon venčanica La Perla savetuje da birate haljine sa primesama žućkastih tonova, jer će tako vaša aristokratska put doći do izražaja u svoj svojoj lepoti.

Devojke sa srednjom bojom puti treba da izaberu kremaste haljine u kojima će, sigurni smo, izgledati neverovatno.

Buduće neveste koje imaju tamniju kožu, trebale bi da se odluče za čisto bele nijanse.

Bien Savvy venčanice u stilu princeze pravi su izbor u ovom slučaju.

Venčanice u boji različitih nijansi

venčanice-u-boji-4

Venčanice u boji mogu biti u različitim nijansama i treba se samo odlučiti koja je prava za vas.

Nemojte zaboraviti da se različiti materijali drugačije reflektuju na svetlosti, pa suviše bele venčanice mogu delovati sjajno na vama, ne odajući baš lep utisak.

Čak i bela boja može imati različite nijanse, koje ih čine savršenim izborom kada su venčanice za proleće u pitanju.

Najčistija bela boja se idealno slaže uz tamnu kožu. Delovaćete neodoljivo preplanuli, a čisto bela venčanica će naglašavati svaku vašu oblinu.

Svileno bela haljina za venčanje će najbolje ići uz buduće mlade sa žućkastim primesama svoga tena, dok će se šampanjac bela slagati uz kožu koja je maslinasta.

Poslednjih godina je sve veća potražnja za venčanicama u boji slonove kosti. Međutim u ovom slučaju morate biti sigurni da se slaže kako uz vaš ten, tako i uz boju očiju. Ove bežkaste nijanse su posebno pogodne za večernja venčanja i neveste sa plavom ili crvenom bojom kose.

Netradicionalne venčanice u boji

Neke mlade sebe jednostavno ne vide u belim haljinama. Bilo da želite neke nežnije nijanse, i pak vatreno crvenu haljinu za svoj posebni dan, devojke u salonu će biti više nego voljne da vam pomognu u izboru vaše venčanice snova.

Po nekada neveste na bele haljine dodaju mašne ili čipku u boji a veoma često izbor padne i na upadljivi nakit koji i najjednostavnijoj haljinu daje dodir luksuza i glamura.

Sa pastelnim nijansama nikada nećete pogrešiti!

pastelne-venčanice

Pink, boja breskve, plava i tirkizna su uobičajene prolećne boje, dok su žuta, puder roze i boja lavande odlične za leto.

Kada su jesenja venčanja u pitanju, razmislite o toplim bojama, dok su za zimu preporučljive zelene i rubin crvene haljine od somota i sa detaljima od krzna.

Zlatne i srebrne venčanice su pak idealne za zimska večernja venčanja u kojima ćete se osećati luksuzno i neodoljivo. Ono što je zaista važno jeste kako se osećate u haljini i u tom slučaju ne plašite se da se igrate sa bojama!

Venčanice u drugim kulturama

U Kini i nekim delovima južne Azije mlada nosi tradicionalnu crvenu haljinu. Masai žene na dan venčanja takode nose crvene haljine sa šalovima u različitim bojama. Dok u nekim delovima zemlje zelena venčanica predstavlja simbol stupanja u brak.

U Americi mnoge žene idu dalje od onoga što se smatra tradicionalnim, želeći da se ističu na svom venčanju. Jer, ako postoji jedna nezaboravna stvar na vašem venčanju, to je haljina, pa se zato nemojte plašiti da izrazite svoju ličnost i stil preko nje.

Ima mnogo mišljenja kada je venčanica u boji u pitanju. Međutim, najvažniji je vaš osećaj kada je obučete. Ona mora da bude pre svega prijatna, jer ćete je nositi nekoliko sati, ali takođe treba da vam lepo stoji i uliva samopouzdanje tog najvažnijeg dana u životu.

La Perla venčanice nude veliki izbor venčanica u boji. Dođite do nas ili pogledajte modele na našem sajtu www.laperlavencanice.com

Čekamo vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *