Večanice za sva vremena

Venčanice za sva vremena nikog ne ostavljaju ravnodušnim.
Venčanje je najvažniji dan u životu svake devojke. I dok devojačko veče označava kraj jednog, ovaj dan predstavlja početak novog poglavlja u životu. Pa ne čudi što se buduće neveste mesecima pripremaju za veliku proslavu.
Drage dame, da biste imale svoje venčanje iz snova znajte da vas čeka detaljno planiranje i puno posla. Naravno, organizovanje počinje svadbenom haljinom. Jer, svaka devojčica odrasta sanjajući o danu kada će obući venčanicu. Do najsitnijeg šava zamišlja njen kroj, kao i nakit za venčanje koji će je krasiti.
Međutim, izbor venčanice nije nimalo lak. U moru najnovijih trendova i različitih modela treba pronaći onu pravu – o kojoj ste sanjale i koja vam savršeno stoji.

Večanice za sva vremena
Ukoliko niste sigurne kako vaša haljina treba da izgleda salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam predstavlja venčanice za sva vremena.

Venčanice za sva vremena su bele boje

Sigurno ste se nekada zapitale: “zašto su venčanice bele“. Iako je prva pomisao mnogih čistota i nevinost koju simbolizuje ova boja, zapravo, je u pitanju tradicija koju su samo bogati mogli da priušte.
Tek od 1840. godine, sa venčanjem kraljice Viktorije, bela boja je uvedene u bridal svet. Vrlo brzo, model njene haljine postao je najtraženiji među devojkama tog doba. Te je opravdano poneo epitet venčanice za sva vremena.
Čak i danas, kada nestaju tradicionalni svadbeni običaji, bela je must have među nevestama. Bez obzira koji model izabrale, izgledaćete savršeno. Jer, ovo je jedina boja koja odgovara svakom tenu!
Ujedno, savršena kombinacija nežnog kroja i belog odsjaja tkanine pruža brojne mogućnosti. Počev od „igranja“ sa luskuznim materijalima, pa do aksesoara u jarkim bojama koji daju odlični kontrast haljini – izbor je na vama. Dovoljno je da upotrebite malo mašte i pokažete talenat za modu, a wow efekat neće izostati.

Venčanice koje su uvek u trendu

Iz sezone u sezonu bridal moda “trpi” promene. Ipak, jedan model opstaje svake godine, provlačeći se kroz kolekcije čuvenih kretora. U pitanju su venčanice u stilu princeze.

Model137
Karakterističan kroj u kome dominira raskošni donji deo i uzani korset je pravo oličenje glamura. Ako ste pomislile da je na njima sve već viđeno, varate se. Princeza venčanice 2019. godine donele su svež izgled klasičnom dizajnu. Smeli dekoltei, detalji od kristala, luksuzni pojasevi, bogati šlep i još mnogo toga čeka vas u novim modelima venčanice za sva vremena.

Venčanice za sva vremena izrađene su od čipke

Čipka je najfiniji materijal koji donosi dozu romantike u svakom wedding looku. Još od 15. veka haljine za venčanja pravljene se od ove tkanine, a taj trend se zadržao do današnjih dana.
Venčanice od čipke namenjene su, pre svega, damama koje neguju sofisticirani stil. Svojim prefinjenim tkanjem uz dozu šika odgovaraju kako velikim venčanjima u svečanim salama, tako i malim, neformalnim slavljima.
Ukoliko želite unikatnu haljinu od koje zastaje dah, posetite salon venčanica Beograd, La Perla. Ovde ćete pronaći aktuelne Bien Savvy 2019. venčanice, ali i najnovije modele čuvenog brenda Annaz.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *