Odgovarajuća venčanica

Online kupovina venčanice poslednjih godina je popularna kako širom sveta, tako i u našoj zemlji.

Od dečijih snova, pa do ponosa buduće neveste – venčanica je najvažnija haljina u životu svake žene. Upravo ona će naglasiti vašu figuru i učiniti da se osećate poput princeze iz bajke. Nažalost, budžet za svadbu ne može da pokrije kupovinu baš svake haljine za venčanje. Pa neveste na razne načine pokušavaju da dobiju željeni model. Jedan od njiih je online kupovina venčanice

Online kupovina

 

Naime, digitalno doba donelo je brojne promene u svim aspektima života. Usled nedostatka vremena sve je veća potražnja za lakšim i praktičnim uslugama, koje su u svakom trenutku dostupne potrošaču. Zbog toga se mnogi okreću kupovini preko interneta. U pojedinim situacijama nabavka iz udobnosti sopstvenog doma, zaista, ima veliku prednost. Ali, da li ste spremne da se njoj prepustite i kada je u pitanju haljina za venčanje?

Zašto online kupovina venčanice može da pokvari dan otkriva vam salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla.

Online kupovina venčanice ne garantuje da će vam kroj odgovarati

Online kupovina venčanice nameće pitanje veličine. Najveća greška budućih nevesti jeste striktno držanje broja koji nose. Imajte u vidu da venčanice dolaze u većim brojevima od standardne garderobe. Takođe, isti konfekcijski broj ne odgovara modelu venčanice u stilu princeze i zavodljivoj sirena haljini. Što dodatno otežava kupovinu.

Čak i kada postoji tabela sa merama, prosto je nemoguće da sve svoje mere uklopite u tačno jednu veličinu na grafikonu. Tako da ćete u najboljem slučaju morati da vršite korekcije nakon online kupovine venčanice.

Online kupovina venčanice je lošeg kvaliteta

Budimo realne, haljine koje se prodaju na internetu su kopije dizajniranih kreacija. Nemojte da dozvolite da vas slika luksuzne venčanice i neverovatni popust zavaraju. Jer, ove haljine su napravljene od jeftinih materijala. Tako da postoji rizik da će kroj vaše venčanice od tila podsećati na mrežu za komarce, a ne na skupocenu haljinu pogodnu za slavlje.

Kvalitet venčanice

Rizik online kupovina venčanice je toliko velik da uopšte ne možete biti sigurne kakva će vam pošiljka stići na kućnu adresu. O tome svedoče i brojne fotografije na internetu na kojima nam razočarane neveste daju poređenje onog što su naručile i šta su, zapravo, dobile.

 

Da li će željena haljina stići na vreme?

Vreme prispeća kod online kupovine venčanice uvek je okvirno. Pa ako niste mesecima ranije naručile željenu svadbenu haljinu može se desiti da ona ne stigne do zakazanog datuma. Iako postoji mogućnost praćenja pošiljke putem sajta, podaci često nisu ažurirani.

Vreme venčanja

Ukoliko je, pak, venčanica stigla na vreme, ali je potrebna zamena javljaju se novi problemi. Jedan od njih kratak rok da se ona vrati prodavcu i da vam pošalje novu. Druga jeste da je prodavac prosto nestao sa online tržišta. Te ga ne možete ni kontaktirati.

Nemojte da upadnete u zamke koje donosi online kupovina venčanice, već posetite salon venčanica La Perla. Ovde vas čeka nova kolekcija venčanica svetskih brendova distribuirana direktno od kreatora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *