Venčanice za visoke devojke, La Perla

Visoke devojke imaju tu sreću da im gotovo sve venčanice lepo stoje, što ujedno može i otežati i olakšati potragu za savršenom haljinom.  Manekenska figura je, na neki način, i blagoslov i prokletstvo. Kada je izbor ogroman, teško je doneti odluku. Sa druge strane, visoke devojke mogu da odaberu baš onaj model koji im se dopada. Kako onda izabrati haljinu za jedan od najvažnijih događaja u životu?

Pre svega, važno je da pratite svoj unutrašnji glas. Haljina koja vas je oduševila pri prvom pogledu u ogledalo najverovatnije je ona prava. Pored samog izgleda, važno je da obratite pažnju i na druge stvari – materijal, praktičnost, udobnost, itd. Ukoliko ćete se venčati tokom leta, posebno je važno da odaberete haljinu od prirodnog materijala. Letnja venčanica mora biti prijatna za kožu, kako biste izbegli crvenilo, znojenje i iritacije.

Što se tiče modela, visoke devojke podjednako lepo izgledaju u uskim, balskim, kao i sirena modelima. Pa ipak, ukoliko ste srećnica koja se može pohvaliti visinom od 170 ili više centimetara, stilisti savetuju da izbegavate krojeve sa dubokim dekolteom, kao i korsete. Takvi modeli, posebno ako imate punđu ili visoko podignutu kosu, mogu dodatno izdužiti gornji deo tela. Zbog istaknutog vrata, vaša figura može izgledati neproporcionalno. Da biste to izbegli, odaberite model sa širim ili užim bretelama , kao i onaj sa spuštenim rukavima.

Venčanice za visoke devojke la perla vencanice 1

 

Venčaniceza visoke devojke – šta da izaberete

 

Što se tiče donjeg dela haljine, u obzir dolazi sve ono što vam se dopada. Uski modeli sa šlicem skrenuće pažnju na dugačke noge, pa su odličan izbor ukoliko su vam one glavni adut. Vaš izabranik je sportista izrazite visine i želite da izgledate kao savršen par? Odlučite se za cipele sa visokom, tankom štiklom i plenićete zadivljene poglede svih gostiju.

Sirena kroj će sjajno stajati devojkama koje imaju vitku liniju, a žele da naglase bokove i uzan struk. Sirena modeli nesumnjivo će istaći vašu zavodničku, senzualnu stranu.

Raskošni, balski modeli sa nekoliko slojeva prozirnog tila skrenuće pažnju sa sitnih nedostataka koji vas muče i poglede usmeriti ka gornjem delu haljine. Cirkoni, čipka ili vez su uvek aktuelni, a visoke devojke ne moraju brinuti o tome da li će ih takva haljina progutati.

Ukoliko ste skloniji jednostavnim, klasičnim modelima, opredelite se za venčanicu u grčko-rimskom stilu. Mnogi smatraju da su upravo te venčanice najprikladnije za visoke devojke. Očaravajući izgled neke od antičkih boginja lako ćete postići karakterističnim krojem koji podrazumeva haljinu sečenu ispod grudi ili onu na jedno rame. Uz ovakvu haljinu savršeno se uklapaju ravne ili sandale sa nižom potpeticom, što je posebno praktično kada ne želite dodatno da istaknete svoju visinu.

Venčanice za visoke devojke la perla vencanice 1

Šta kada ne možete pronaći odgovarajuću haljinu?

Iako se visina najčešće smatra prednošću, ponekad ona može predstavljati i problem. To posebno važi u situacijama kada je buduća mlada izrazito visoka, što može otežati pronalaženje odgovarajuće haljine. Većina modela može se prekrojiti u skladu sa mladinim merama, ali u nekim slučajevima to ipak nije moguće. Kako onda rešiti problem? Posetite salon venčanica koji nudi mogućnost izrade haljina po meri. Svaki detalj biće prilagođen baš vama, što garantuje da ćete biti zadovoljni i da ćete zračiti samopouzdanjem.

Izrazito visoke devojke treba da razmisle ne samo o modelu venčanice, već i o tome koju frizuru će odabrati. Diskretne lokne, pletenice ili puštena kosa bolji su izbor od frizura koje otkrivaju vrat i ramena. Veo će, baš kao i ukrasi za kosu, lepo pristajati visokim devojkama.

Ukoliko spadate u dame koje je priroda obdarila visinom, svoju idealnu venčanicu pronaći ćete na Novom Beogradu, u salonu venčanica La Perla. Klasični i moderni krojevi, najnovije kolekcije prestižnih svetskih brendova, ekstravagantni i originalni modeli su ono po čemu smo prepoznatljivi. Tu smo da vas posavetujemo i pomognemo da pronađete venčanicu o kojoj ste oduvek sanjali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *