najlepše venčanice za trudnice la perla vencanice

Mnoge dame se odlučuju na venčanje tek onda kada shvate da će se uskoro ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi. Tada pred njih neminovno iskrsne pitanje gde da pronađu najlepše venčanice za trudnice. Dvoume se koji model da odaberu i kako da svoju novu figuru prikažu u punom sjaju. Bez obzira na to da li je venčanje za vas puka formalnost ili događaj o kom sanjate još od detinjstva, činjenica je da će ono zauvek ostati urezano u vašem sećanju. Ako želite da vam svadbene fotografije koje ćete ponosno pokazivati svojim naslednicima izmame osmeh na licu, potrudite se da pronađete savršenu haljinu. Renomirane svetske dizajnerske kuće posebnu pažnju poklanjaju upravo venčanicama za trudne mlade.

Kada su u pitanju venčanice i svečane haljine za trudnice, važi pravilo da su najlepše one u kojima se osećate najprijatnije. Treba izbegavati korsete i haljine sečene u struku jer tokom sedenja mogu da vas žuljaju u predelu stomaka. Dobar izbor su haljine sečene ispod grudi koje akcenat stavljaju na dekolte, dok se stomak ne izlaže nikakvom stezanju ni sabijanju. Uz diskretan nakit i frizuru, upečatljiv stajling je zagarantovan. Preveliki broj detalja može stvoriti suprotan efekat u odnosu na ono što želite. Lako se može desiti da uz upadljivu čipku i brojne perlice izgledate krupniji nego što ste. Upravo zato, bolje je da ne preterujete sa ukrasima.

Buduće majke često se odlučuju za lepršave, romantične haljine koje prate siluetu omogućavajući punu slobodu pokreta. Iako kod nekih trudnica uske haljine mogu izazvati nelagodnost i osećaj mučnine, mnogim mladama one su ipak prvi izbor. Ako se dobro osećate i želite da naglasite svoj trudnički stomačić, nema razloga da ih se odreknete.

Venčanice za trudne mlade

Kako odabrati pravu veličinu venčanice?

Izgled i oblik tela se kod trudnica menja iz dana u dan, pa je najbolje da se odlučite za model koji se prilagođava oblinama. Čak se i neke veoma vitke i mršave devojke tokom trudnoće raskrupnjaju, pa im venčanica koju su odabrale na početku trudnoće za nekoliko meseci stoji potpuno drugačije nego što su zamislile. Zbog promene nivoa hormona menja se izgled celog tela, a nagli rast grudi i stomaka može otežati pronalaženje adekvatnog modela. Umesto onih sa dugmićima i komlikovanim kopčanjem, odaberite haljinu koja se na leđima pertla satenskim trakama. Takav kroj je najlakše proširiti i prilagoditi novonastalim oblinama.

Ukoliko planirate letnje venčanje, opredelite se za tanje materijale. Svila i muslin prijaju koži, a neće stvoriti dodatni osećaj težine na koji se trudne neveste često žale. Prirodni materijali se neće lepiti za telo i u njima će vam biti prijatno.

Pored udobne haljine, važno je da pronađete i udobnu obuću. Neophodno je da cipele budu stabilne i komotne. Otečenim stopalima najmanje će prijati modeli sa kaišićima koji se urezuju u kožu. Ukoliko ne želite da nosite cipele sa visokom potpeticom, svoju siluetu vizuelno ćete izdužiti haljinom bez rukava ili onom sa V izrezom. Ako spadate u visoke mlade, razmislite o kupovini baletanki ili sandala sa nižom potpeticom.

najlepše venčanice za trudnice la perla novi beograd

Gde se mogu kupiti najlepše venčanice za trudnice?

Pre nego što krenete u potragu za savršenom haljinom, raspitajte se o tome koji saloni nude mogućnost prepravke. Najbolje je odlučiti se za kupovinu u salonu koji vam tu uslugu pruža besplatno. Kada znate da će haljina biti prilagođena vašim novim merama, nećete morati da brinete o tome koliko vam se telo izmenilo. Važno je da generalna proba haljine bude nedelju dana pre venčanja. Varijacije u težini u poslednjem trimestru mogu biti značajne, tako da je prepravke najbolje uraditi samo nekoliko dana pre svečanog čina.

Salon venčanica La Perla u svojoj ponudi ima modele najcenjenijih modnih kuća. Pored klasičnih i ekstravagntnih, kod nas ćete pronaći i brojne venčanice u boho stilu. Bilo da ste trudni ili ne, svaku od njih možemo prilagoditi vašem stasu i željama. Posetite nas na Novom Beogradu i pomoći ćemo vam da pronađete baš onakvu venčanicu kakvu želite.