venčanje beograd

Venčanje je najbitniji dan u životu mladenaca. Gotova svaka devojka na svetu ima sliku svog venčanja, a na njoj ona blista u najdivnijoj haljini, izabranik u savršeno stilizovanom odelu i naravno – neverovatno okruženje koje upotpunjuje radosni trenutak.

Ranijih godina postojala su nepisana pravila za venčanje. Ona su obavezno podrazumevala nevestu u beloj venčanici, veliki restoran za proslavu, mnoštvo gostiju i nezaobilaznu narodnu muziku. Međutim, poslednjih godina ova ustaljena forma polako prestaje da postoji. Jer, mladenci žele da taj dan oslikava njihov karakter. Pa venčanje iz snova dobija sasvim nove, maštovite oblike.

Venčanice Novi Beograd, La Perla u ovom blogu vam predstavljaju ideje za nezaboravno venčanje.

Jesen je idealno vreme za venčanje napolju

vencanje-jesen-trend

Dolazak jeseni najavio je novu sezonu za venčanja. Prijatna temperatura i priroda prožeta toplim žutim, narandžastim i crvenkastim tonovima stvara idiličnu atmosferu za svadbenu ceremoniju.

Iako je svako venčanje posebno, jesenje ima dodatnu draž. Ujedno, ono pruža brojne prednosti u odnosu na ona koja se odigravaju tokom vrelih letnjih dana. Pre svega, ne morate da mislite da li će vaša šminka izdržati celog dana, da li će venčanica iz snova biti udobna za ples prilikom visokih temperatura. Kao, i da li će gostima biti prijatno u svečanoj sali ili treba regulisati hlađenje. Ipak, imajte na umu da je jesen promenljivo godišnje doba, pa sam čin venčanja možete održati u parku ili gradskoj bašti. Dok za nastavak slavlja izaberite odgovarajući prostor koji ćete „obući“ u jesenje ruho.

Neka se na stolovima nađu šišarke, suvo opalo lišće, preslatke bundeve, orasi ili po neki kesten. Sigurni smo da će ovakva dekoracija biti ne samo jedinstvena već će vaše svadbene fotografije pretvoriti u mala umetnička dela.

Naravno, uz novo godišnje doba slede i novi trendovi za jesen među venčanicama, a ako se pitate kakav bidermajer da ponesete, kao inspiracija može vam poslužiti buket od zlatnog, bakarnog i žutog lišća i cveća koji smo mogle da vidimo na Mirandinom venčanju u seriji „Seks i grad“.

Venčanje u inostranstvu

Ako ste nepopravljivi romantik koji obožava putovanja, onda je venčanje u inostranstvu pravi izbor za vas. Mogućnosti su neograničene – od egzotičnog ostrva, pa do večnog Rima i grada svetlosti, Pariza. Jedino je bitno da je u pitanju destinacija koja ima posebno značenje za vas i vašeg partnera. Iako venčanje u inostranstvu samo po sebi zvuči savršeno, morate se pažljivo raspitati za proceduru koja važi u zemlji, kao i za potrebnu dokumentaciju. Ukoliko ste, pak, nevesta iz inostranstva, koja želi da se venča u prestonici u Srbije, budite bez brige za omiljenu haljinu. Jer, iznajmljivanje venčanica Beograd La Perla nudi najraznovrsnije krojeve, te nećete morati da nosite sa sobom haljinu i da se brinete da li će se ona izgužvati ili oštetiti prilikom puta.

Pretvorite svoju svadbu u ludu žurku!

venčanje

Mnogi mladenci se, danas, umesto tradicionalne proslave, odlučuju za venčanje u vidu žurke. Nekovencionalno slavlje donosi dozu opuštenosti će koja učiniti da se svi gosti osećaju kao kod kuće.

Mali krug odabranih prijatelja i rođaka, omiljeni kafić ili bar i voljena osoba – sasvim su dovoljni za čarobni dan. Neobično venčanje podrazumeva i neobični model haljine za venčanje, a to su, upravo, kratke venčanice za mlade koje žele da budu drugačije. Jer, nemojte da zaboravite – u pitanju je žurka koja obećava igranje do zore.

Salon venčanica La Perla nudi veliki izbor prelepih venčanica koje će odgovariti vašem stilu i formi venčanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *