frizura za venčanje

Frizura za venčanje čini vaš wedding look potpunim.

Konačno se bliži dugoočekivan dan u vašem životu. Datum je određen, mesto izabrano, spisak gostiju napravljen. Naravno, izbor venčanice je odavno završen, jer, ipak, je ona glavna zvezda na slavlju.

A da bi zasijala punim sjajem ne treba zaboraviti na detalje koji je čine savršenom. Pored modnih dodataka, potrebno je na vreme doneti odluku koja je za vas idealna šminka za venčanja, kao i koja vam frizura za venčanje odgovara.

Ako još uvek niste pronašli odgovarajuću, budite bez brige, jer salon venčanica Beograd, La Perla vam donosi sjajne predloge.

Zašto je frizura za venčanje posebna?

Pored venčanice, frizura je prvo što svi gosti primete na nevesti. Zbog toga ona mora biti savšeno stilizovana kako bi trajala tokom čitave proslave.

Iako se trendovi kada je u pitanju kosa menjaju iz sezone u sezonu, frizura za venčanje je subjektivna odluka. Ona treba da odslikava vaš karakter i da odgovara vašem licu i dužini kose.

Stručnjaci preporučuju da nakon što pronađete model haljine za venčanje, sledeći korak bude, upravo, poseta frizerskom salonu. Najbolje je da unapred na internetu ili u magazinu pronađete sliku frizure koju želite. Na taj način ćete olakšati svom frizeru posao, jer će tačno znati šta ste smislile, a, ujedno, prilikom pravljenja probne frizure, može da vam da izvesne predloge i sugestije.

Imajte u vidu da frizura za venčanje diktira kakav ćete aksesoar za kosu i nakit izabrati.

Frizura treba da odgovara stilu venčanice

Punđa spada u klasiku među frizurama za venčanje. Ona ne izlazi iz mode, pa sa njom nikada nećete pogrešiti. Možda zvuči neverovatno, ali, upravo, ova frizura za venčanje pruža neverovatne mogućnosti – od stroge balerina forme, preko niske, ležerno sakupljene, sa ponekim pramenom koji viri, pa do ekstravagantne, visoko podignete. Ili, pak, ukrašene pletenicama.

frizura-3-1

Punđe se odlično slažu uz venčanice sa golim leđima. Zahvaljujući njima u prvi plan dolaze nežni vrat i zavodljiva leđa, dok za tradicionalne neveste koje su izabrale raskošne venčanice sa šlepom niska punđa je must have dodatak izgledu.

S obzirom da trendovi za jesen donose boho krojeve venčanica, i frizura za venčanje treba da odgovara čuvenoj subkulturi iz 70-ih godina prošlog veka. Zato, zaboravite na složene frizure, već pustite kosu da pada ležerno. Ili je, pak, upletite u pletenicu. Bilo da je debela, stroge forme ili sa strane, ona će dodatno naglasiti vašu romantičnu stranu. Za pravi boho šarm umesto vela frizuru ukrasite venčićem ili trakicama od cveća.

frizura-1

Koja frizura za venčanje odgovara nevestama sa kratkom kosom?

Kratka kosa se podjednako dobro može stilizovati za venčanje baš kao i duga. Uvek aktuelni bob biće neodoljiv ako izaberete blago prelomljenu frizuru.

Ukoliko ste se odlučile za model venčanice u vintage stilu iz 20-ih godina u “The Great Gatsby“ stilu, kraća frizura je prednost, a kao posebni šarm ovoj epohi dodajte blago talasaste šiške zalizane sa jedne strane.

frizura-kratka

Pixie frizuru nose smele dame, te je nikako nemojte sakrivati velom, već iskoristite njene prednosti dodajući zanimljivu skupocenu tijaru ili fascinator sa tilom i čipkom u retro stilu.

Venčanice Novi Beograd – La Perla sa svojim stručnim timom pomoći će vam ne samo oko izbora venčanice već i svih detalja kako biste zablistale za svoj veliki dan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *