bien savvy la perla 2019

Bien Savvy 2019. venčanice plene nestvarnom lepotom.

Ne postoji žena na svetu koja se ne raduje početku godine. On donosi nove komade koji će uneti “osveženje” u vaš modni stil. Takođe, novu sezona željno čekaju i buduće neveste. Jer, poput ready-to-wear kolekcija, tako i venčanice podležu trendovima. Pa, konačno, možete da započnete izbor venčanice kako biste bile sigurne da je ona unikatno oličenje poslednjeg modnog šika. Među brojnim revijama na Bridal fashion week-u posebnu pažnju privukle su Bien Savvy venčanice. Po čemu se ova nova kolekcija venčanica izdvaja od drugih otkriva vam salon venčanica La Perla.

bien savvy 2019 venčanica

Bien Savvy venčanice osvajaju na prvi pogled

Ni jedna modna kuća nije napravila za tako kratko vreme pravi “bum” na bridal sceni kao Bien Savvy venčanice. Svet ih je upoznao 2016. godine na Nedelji mode u Nju Jorku, a odatle su brzinom svetlosti osvojile srca dama širom sveta.

Izvanredni talenat i nepresušna kreativnost doveli su do prepoznatljive forme dizajnirane u čast žena. Kombinacija vanvremenske klasike sa moderno stilizovanim rustičnim detaljima stvara prelepe kreacije koje suptilno laskaju svakoj figuri, dok ih skupoceni materijali svrstavaju u luksuzne venčanice.

Pored bajkovitih venčanica, Bien Savvy brend je poznat i po prelepim večernjim toaletama. Savršene su za glamurozne događaje, ali mogu biti i odlične haljine za venčanje namenjene nevestama koje ne žele tradicionalni wedding look.

Bien Savvy 2019. venčanice ostvaruju vaše snove

Bien Savvy 2019. venčanice se izdvajaju svojim načinom izrade. Počev od prvih skica preko šivenja, pa do završnih ukrasa – stručni tim svakom koraku posvećuje posebnu pažnju. Svaki detalj je posebno dizajniran i baš svaki je neponovljiv. Pa možemo slobodno da kažemo da ove jedinstvene venčanice luksuz i prestiž podižu na viši, autentični nivo.

Takođe, ove venčanice karakteriše raskoš, dokazujući na taj način da minimalizmu nije mesto na venčanju iz snova. Ovo bogatstvo se ogleda ne samo u skupocenim ukrasima od kristala i pravih bisera, već i u čistom, a slojevitom dizajnu.

Bez obzira da li želite uvek aktuelni model venčanice u stilu princeze, prefinjenost koju nose venčanice od čipke ili, pak, nešto sasvim novo, poput venčanice sa rukavima, koja je vodeći trend, budite sigurne da ćete upravo u Bien Savvy kolekciji za 2019.godinu pronaći svoju omiljenu haljinu.

Bien-savvy-kiss-candy-

Bien Savvy 2019. venčanice donose dozu seksipila za vaš veliki dan

Princeza kroj opravdano nosi titilu venčanice koje ne izlaze iz mode, te je svoje mesto našao među najnovijim modelima.

Međutim, glavni akcenat Bien Savvy kolekcije za 2019.  jeste na suptilnoj zavodljivosti. Takav efekat pružaju čuvene venčanice u sirena stilu. Kroj koji se obavija oko tela naglasiće svaku vašu oblinu, dok za dodatnu dozu romantike izaberite model sa šlepom.

Za smele dame tu su sirena venčanice sa golim leđima. Istaknuti struk i gola leđa sa čipkanim ukrasima oduševiće vašu jaču polovinu, a goste ostaviti bez reči.

Bien Savvy 2019. venčanice dostupne su i u našoj zemlji, a možete ih pronaći u bogatoj ponudi salona La Perla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *