plan venčanje

Šta uraditi 30 dana pred venčanje? Pitanje koje “muči” sve dame koje se pripremaju za svoj veliki dan.

Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu mladenaca. Međutim, njegovo organizovanje predstavlja pravi izazov, jer je potrebno uložiti vreme i trud da biste imale bajku o kojoj ste oduvek maštale. Zapravo, već od same veridbe počinje planiranje. Nemojte da zaboravite da svaki detalj, pa i onaj najmanji, igra važnu ulogu za venčanje iz snova. Što znači da ništa ne smete ostaviti za “poslednji čas”, niti prepustiti slučaju. Jedino na taj način moći ćete bez nervoze i stresa da uživate u svom slavlju.

Kako se veliki dan približava vi i vaš voljeni polako ispunjavate svaki planirani zadatak. Sigurno ste već odredili mesto za proslavu, napravili spisak gostiju, pronašli bend za venčanje, izabrali burme i model omiljene haljine za venčanje. Zato je, drage dame, pravi trenutak da se posvetite sebi.

Ukoliko niste sigurne šta uraditi 30 dana pred venčanje, salon venčanica Beograd, La Perla vam pruža korisne savete.

Šta uraditi 30 dana pred venčanje – finiširajte svoj wedding look

Venčanica iz snova je glavna zvezda. Te ne čudi što je budućim nevestama rezervacija venčanica prvi korak prilikom organizovanja venčanja.

salon-venčanica-la-perla-beograd-3_1

Ipak, imajte u vidu da modni dodaci za venčanice ističu njenu lepotu. Pri odabiru vodite računa da oni na pravi način upotpunjuju haljinu. Tako, na primer, uz venčanice sa šlepom možete izabrati dugi raskošni veo. Dok venčanice u vintage stilu stilizujte šnalama i ukrasima za kosu koji su vladali u tom periodu.

Takođe, i sam nakit morate uskladiti ne samo sa krojem, već i bojom venčanice. Uz bele i puderaste tonove odlično se slažu srebrni detalji, a šampanj venčanice u boji stiluzujte nakitom u tamnijoj nijansi.

Isprobajte šminku i frizuru

Blistava koža je osnova za savršenu šminku. Prilikom razmatranja šta uraditi 30 dana pred venčanje, obavezno zakažite tretman lica pre nego što se odlučite za probni make up. Na taj način vaš ten će biti osvežen i dubinski hidriran, pa će i idealna šminka za venčanja doći do izražaja.

Nakon šminke, slede konsultacije sa frizerom kako biste videle da li vam željena frizura za venčanje dobro stoji ili su potebne promene.

salon-venčanica-la-perla-beograd-2_0

Poslednja proba i izbor bidermajera

Najvažniji odgovar na pitanje “Šta uraditi 30 dana pred venčanje?” jeste glavna proba venčanice. Ona je naročito bitna ako su vršene korekcije. Ujedno, moći ćete lepo da vidite kako se aksesoari slažu sa omiljenom haljinom. Naime, tek sada ćete sagledati svoj celokupni wedding look. Pa možete krenuti u potragu za cvetnim detaljem u stajlingu.

Bidermajer možete kreirati prema godišnjem dobu, temi svog venčanja, ili, jednostvno, izaberite neprevaziđenu klasiku od crvenih i belih ruža.

Dan pred venčanje – opustite se!

Bez obzira što se sve odvija po planu, dan pred venčanje ispunjen je pozitivnom tremom i nestrpljenjem. Stručnjaci preporučuju da ovaj dan iskoristite za opuštanje, a najbolji način za to jeste relax masaža. Ona će vam dati potrebnu energiju za slavlje, a za pravu zabavu neka vam društvo prave najbolje prijateljice.

Posetite salon venčanica La Perla i na vreme pronađite venčanicu iz snova. Naš stručni tim će vam pomoći u izboru svih detalja kako biste zablistale za najbitniji događaj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *