Kratke venčanice savršene za letnje venčanje

Kratke venčanice savršene za letnje venčanje uneće magiju u vaš najbitniji dan.

Haljine za venčanje predstavljaju statusni simbol modne industrije. Bez obzira da li ste o njima maštale od svoje 5. godine ili im niste pridavale puno pažnje sve dok vas dragi nije zaprosio, jedno je sigurno – pronalaženje one prave zadaje glavobolju budućim nevestama.

Verovatno do sada niste probali ovaj, najskuplji komad garderobe, te ne znate ni kako da se snađete u moru modnih stilova i krojeva koja ga prate. Ne samo da mora da odgovara vašoj figuri i bužetu, već ona daje ton čitavom slavlju, kao i svadbenim fotografijama. Takođe, morate voditi računa i o mestu slavlja, pa i godišnjem dobu, naročito ako ste odlučile da sudbonosno “Da” izgovorite u toplim, letnjim danima.

U davna vremena, žene su imale mnogo manje mogućnosti. Zapravo, sve se svodilo na čuvenu dilemu – venčanice u stilu princeze ili u sirena kroju. Danas su na raspolaganju najraznovrsniji modeli, koji budućim nevestama pružaju potpunu slobodu u personalizaciji svog wedding look-a. Umesto duge haljine sve veći broj njih bira kratke kreacije.

Zašto su kratke venčanice savršene za letnje venčanje?

Pre svega, kratke venčanice omogućavaju bolju pokretljivost. Pravi su izbor za dame koje žele da proslavu provedu na plesnom podijumu. Osim tokom igranja, ovi modeli olakšavaju kretanje i pri wedding photo session-u, ulasku i izlasku iz vozila, pa i samom hodanju između stolova sa svatovima. Što, složićete se, mnoge duge haljine ne mogu da vam pruže. Čak i kada nisu toliko uske, punoća donjeg dela, posebno balskog kroja, čini svaki pokret težim.

Kratke venčanice savršene za letnje venčanje

Zbog manje količine materijala, kratke venčanice, obično, su povoljnije. Samim tim, i pristupačnije svim devojakama.

Svakako, ne treba zanemariti ni činjenicu da ih možete ponovo nositi. Dovoljno je da dodate zanimljivi aksesoar ili atraktivne potpetice i vaša kratka venčanica dobiće sasvim novu namenu.

Kratke venčanice su dostupne u različitim stilovima

Ako ste pomislile da kratke haljine za venčanje nisu toliko raznovrsne u pogledu oblika i dizajna, prevarile ste se. One dolaze u različitim tipovima kratkog kroja. Tako da ćete vrlo lako pronaći dužinu koja vama odgovara.

Svima dobro poznata ultra mini haljina namenjena je smelim nevestama, koje se ne stide da u prvi plan stave vitke noge. Iako se mnogima čini da je nošenje ovako kratke venčanice, pomalo, rizično, uz pravu kombinaciju dodataka neće delovati nimalo neukusno. Ipak, imajte u vidu da najviše odgovaraju neformalnim slavljima ili svadbama na plaži.

I nešto duže, midi venčanice spadaju u kratke modele. Popularno nazvane “Tea Length” haljine prekrivaju kolena. Možete ih birati i za tradicionalno, kao i za venčanje u crkvi. Dok široka, balon suknja u stilu 50-ih donosi retro vajb vašem slavlju. S obzirom da je akcenat stavljen na uzanom struku ovaj kroj je idealno rešenje za dame koje imaju široke bokove i za one koje žele da postignu figuru peščanog sata.

Kako izabrati pravi model kratke venčanice?

Grčko rimski stil venčanica je savršeni izbor za trudne neveste. Lagani materijal koji ležerno pada preko struka ističe dekolte.

Kratke venčanice savršene za letnje venčanje

Devojke sa širokim ramenima i dugim nogama mogu da ponesu kratke haljine do kolena kako bi se postigla simetrija tela. Atletska građa poziva vas da naglasite struk, a figura peščanog sata podrazumeva nošenje uzanih ultra kratkih modela.

Kratke venčanice savršene za letnje venčanje čekaju vas u salonu La Perla. Organizacija venčanja nakon pandemije korana virusa uveliko traje, zato rezervišite svoju haljinu iz snova na vreme!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *