Prostor za svadbu

Prostor za svadbu je jedan ključnih elemenata prilikom organizovanja najvažnijeg dana.

Svako venčanje predstavlja krunu ljubavi mladog para. Dan ispunjen posebnim emocijama koje će se pamtiti zauvek. Ne čudi što se on planira mesecima unapred.

Upravo je dolazak leta najavio novu, svima omiljenu, sezonu venčanja. Topli sunčevi zraci, bašte ispunjene najdivnijim mirisom cveća ili, pak, miris mora uz šum talasa pružaju najromantičniju atmosferu za proslavu. Savršeni dekor prirode vrlo lako se prenosi i na letnje svadbene fotografije, koje važe za prava mala umetnička dela.

Međutim, ovaj dan je poseban i po drugim detaljima. Za mnoge prva asocija jeste nevesta u očaravajućem modelu letnje venčanice. Drugima ostaje u sećanju venčanje u crkvi. Dok je trećima to momenat kada su na rukama mladenaca zasijele burme. Šta je sa mestom gde se odigrava čitav događaj?

Prostor za svadbu diktira gotovo sve druge delove slavlja. Potraga za odgovarajućim je pravi izazov za mladence. Zbog toga vam salon venčanica Beograd, La Perla daje savete koji će vam pomoći da izaberete ambijent za izgovaranje sudbonosnog “Da”.

Prostor za svadbu zavisi od veličine samog slavlja

Malo ili veliko venčanje – večita dilema parova prilikom planiranja svadbe. Još od davnina u našoj zemlji priređivana su velika svadbena veselja. Taj običaj zadržan je do današnjih dana. Nije redak slučaj da se venčanje od 150 gostiju smatra malim.

Prostor za svadbu

Sa druge strane, novi trendovi za venčanja doneli su sasvim drugačije koncepte. Tako da se akcenat stavlja na temi i originalnosti mesta, a ne na veličini.

Ipak, prvi korak jeste spisak gostiju. S obzirom da je svako mesto ograničeno kapacitetom, koji nije preterano fleksibilan, pre nego što se zaputite u potragu moraćete da odredite koliko vam velik prostor treba.

Ukoliko planirate venčanje sa više od 150 gostiju najbolji izbor jeste ekskluzivni prostor za iznajmljivanje ili svečana sala hotela. Manja slavlja, do 50 gostiju, možete upriličiti i u prirodi, bašti restorana ili u omiljenom kafiću.

Da li prostor za svadbu podrazumeva i dekoraciju?

Dekoracija za venčanje pretvara vašu bajku u stvarnost. Zapravo, ona ima moć da i svedeni enterijer uz malo detalja učini savršenim prostorom za ovaj veliki dan.

Zato stručnjaci naglašavaju da prilikom izbora mesta za svadbu obratite pažnju i njegovo uređenje. Već na samom ulazu ono mora da odiše glamurom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Elegantni stil nameštaja treba da prate luksuzni detalji koji ne narušavaju formu prostora.

Mladenci koji su odlučili da njihovo venčanje ima određenu temu moraju se raspitati da li prostor za svadbu može da se preuredi onako kako oni žele. Svakako, mogućnosti su neograničene – od stila i boja, preko cvetnih aranžmana, pa do ukrasa koji upotpunjuju feštu kakvu ste sanjali.

Muzika i ozvučenje prostora za venčanje

Složićete se da je muzika presudna za dobro raspoloženje. To znači da morate voditi računa da li je uz prostor predviđen i bend za venčanje.

Prostor za svadbu

Iako su svima prioritet spisak pesama, nemojte da zaboravite da proverite kakvo ozvučenje pruža izabrani prostor. Jer, dobar zvuk mora da dopre do svakog gosta kako biste imali savršenu zabavu.

Drage dame, kada pronađete mesto za vaš najvažniji događaj, prepustite se uživanju u isprobavanju haljine iz snova. U salonu venčanica La Perla čekaju vas najnovije venčanice svetski poznatih brendova i ljubazno osoblje koje će vam pomoći da izaberete onu pravu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *