Najbolje letnje venčanice

Prilikom odabira najbolje letnje venčanice, buduće mlade treba da vode računa ne samo o modelu, već i o materijalu od kojeg je venčanica sašivena.

Letnja venčanja su daleko popularnija od zimskih iz brojnih razloga. Predivno vreme i mogućnost proslave na otvorenom primamljivi su mnogim nevestama koje insistiraju na tome da se venčaju upravo tokom leta. Ujedno, tokom tople sezone, mlade mogu da nose skoro bilo koji model haljine i neće im biti hladno ili neprijatno.

Mlade tokom leta mogu da stilizuju svoj look kako god da žele, a mogućnosti su neograničene. Tokom zime, one su prinuđene da odaberu toplije modele venčanica, ali zato tokom leta – mogu da izgledaju onako kako su oduvek maštale. To je vreme kada njihova kreativnost može da dođe do izražaja.

Najbolje letnje venčanice – Na šta treba da obratite pažnju

Ipak, iako su mogućnosti za idealan izgled tokom leta brojne, treba pažljivo odabrati kako model haljine, tako i materijal. Neophodno je izbegavati teške i debele tkanine, jer će vam biti teško da se krećete. Takođe, postoji i šansa da će vam u nekim momentima biti izuzetno toplo.

Tkanine koje bi trebalo da birate tokom leta jesu šifon, saten i svila. Ne preterujte ni sa čipkom, jer ukoliko vam bude mnogo toplo, čipka može da vas iritira.

Aktuelni svadbeni trendovi ukazuju na to da su kratke venčanice, kao i modeli ispod kolena veoma popularni ove sezone. Ukoliko birate kratku venčanicu, postarajte se da ne bude previše kratka kako tokom celog dana ne biste bili opterećeni time “da li je sve na svom mestu”.

Najbolje letnje venčanice

Posvetite dodatnu pažnju i bojama. Šarenilo cveća i dekoracije ne morate da koristite samo za ukrašavanje ambijenta. Dodajte ovakav detalj na haljinu ili u kosu i sigurno ćete postići sjajan efekat. Veoma su popularne i perle, kao i biseri, pa nemojte zanemariti ni utisak koji oni ostavljaju.

Venčanica dugih rukava tokom leta – DA ILI NE?

Brojne poznate mlade odlučile su se za modele sa dugim rukavima. Kejt Midlton, Kim Kardašijan, samo su neke od najpopularnijih ličnosti koje su počele da menjaju mišljenje mladama o modelima haljina za venčanje. Da, možete da nosite venčanice sa dugim rukavima tokom leta. Znate li kako da to izvedete?

Tajna je u pravilnom odabiru materijala! Šifon, til i drugi lagani materijali učiniće da se osećate udobno i posebno. Ujedno, nemojte ni da preterujete sa modnim dodacima. Odgovarajući veo i prave minđuše – biće sasvim dovoljni.

Razmislite i o tome da promenite haljinu tokom dana. Brojne mlade se odlučuju za drugu venčanicu na venčanju upravo zbog velikih vrućina i želje da tokom celog dana izgledaju perfektno.

Idealni modeli letnjih venčanica

Zavisno od toga šta koja mlada voli i kakve su njene preferencije, moguće je odabrati različite modele venčanica. Najbolje letnje venčanice, najpopularnijih pet modela, koji su najčešći izbor nevesta, predstavljaju siguran odabir sa kojim ne možete da pogrešite.

1. Kratka venčanica ili ispod kolena

Nijedan od modela venčanica ne ukazuje na vrelo leto, kao što to čini kratka venčanica. Postići ćete vintage izgled koji u kombinaciji sa interesantnim cipelicama može da začini kompletan look.

Najbolje letnje venčanice

2. Venčanica bez ramena

Široko otvoreni izraz venčanica, bez ramena ili sa spuštenim ramenima odavno su u trendu. Ovakav model venčanice izgleda romantično i savršen je za letnje dane. Izgledaćete lepršavo, elegantno i opušteno. Amal Kluni je jedna od poznatih ličnosti koja se odlučila za ovakvu venčanicu.

3. Otvorena leđa

Izuzetno prijatan model za letnje dane jeste kroj venčanice sa otvorenim leđima. Postići ćete seksepilan i elegantan izgled u isto vreme.

4. Boje

Nemojte se plašiti da odstupite od tradicionalnog izgleda i da belu venčanicu zamenite haljinom u boji. Možete da odaberete venčanicu pastelnih boja, ili pak one u jarkim bojama koje su rezervisane za odvažne i hrabre mlade.

5. Dekoltirane

Odlučne mlade koje žele da istaknu svoje atribute, biraju modele venčanica sa dubokim ili prikrivenim dekolteom. Danas su veoma popularne i venčanice sa dekolteom koje imaju i sloj čipke preko grudi.

Salon u Beogradu u kom ćete pronaći najbolje letnje venčanice

Salon venčanica u Beogradu, La Perla, idealno je mesto na kom možete da pronađete koji god model venčanice da ste zamislili.

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu i u njemu možete da pronađete više od deset različitih brendova venčanica. Bilo da vam treba haljina za letnje ili jesenje venčanje, salon venčanica La Perla je mesto na kom ćete sigurno pronaći savršenu venčanicu.

Najprijatniji materijali i idealni krojevi učiniće da izgledate glamurozno i besprekorno na dan venčanja. Ujedno, koju god venčanicu da odaberete, možemo i da je prepravimo, kako bi do perfekcije pratila liniju vašeg tela.

Kontaktirajte nas i dođite na probu venčanica još danas. Čekamo vas u TC Piramida i spremili smo najbolje letnje venčanice! Pogledajte i virtuelnu turu našeg salona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *