Najlepše venčanice svih vremena

Najlepše venčanice svih vremena bude maštu dama koje se pripremaju za svoj veliki dan.

Venčanica je, definitivno, najvažnija haljina u životu svake devojke. Još u detinjstvu, dok se igraju venčanja, devojčice u svojim glavama kroje haljinu iz snova. Krišom vade iz plakara brižljivo upakovane mamine venčanice i oblače ih kako bi osetile nežni dodir raskošnog kroja.

Čak i kada dođe trenutak da se zaputite u pronalaženje savršene venčanice, osećaj ostaje isti. Već pri ulazu u carstvo salona za venčanice oči počinju da sijaju jače, a usne se razvlače u najširi osmeh. Pred ovim haljinama niko ne može ostati ravnodušan.

Međutim, potraga za onom pravom nije nimalo laka. Iako haljine za venčanje biramo u skladu sa aktuelnim trendovima i ličnim modnim stilom, mnoštvo prelepih modela i bajkovitih krojeva stavlja nas na slatke muke.

Da bismo vam pomogli pri večitoj dilemi koja je vaša haljina iz snova, salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam predstavlja najlepše venčanice svih vremena.

Najlepše venčanice svih vremena imaju dugu tradiciju!

Nema devojke koja ne želi da se za svoj veliki dan oseća poput princeze. Ne čudi što se venčanice u stilu princeze nalaze među najlepšim.

Svi već znamo priču o britanskoj Kraljici Viktoriji i njenoj venčanici od bele čipke koja je na bridal scenu uvela princeza model. Ono što, ipak, ostaje misterija kako ovaj, naizgled, klasičan kroj opstaje vekovima. Tajna leži u kreativnim idejama modnih kreatora, koji iznova “oživljaju” vanvremenske princeza modele šik elementima.

Najlepše venčanice svih vremena

Tako su princeza venčanice za 2020. godinu dobile lepršavi dodatak u vidu predimenzioniranih karnera. Urbani vajb na tradicionalnom modelu donose asimetrični modeli. Dok za smele dame tu je dekolte do pojasa, koji pokazuje da i princeza venčanice zrače seksepilom.

Najlepše venčanice svih vremena naglašavaju vaše obline

Najlepše venčanice svih vremena ne možemo zamisliti bez sirena kroja. Pravo sa filmskog platna 50-ih godina spustile su se među večernje haljine. Da bi ubrzo osvojile srca budućih nevesti.

Da je zaista reč o modelu za sva vremena potvrđuje i podatak da njemu nisu mogle da odole ni poznate dame današnjice. Kim i Khloe Kardashian, Fergie, Hilary Duff, Mariah Carey, samo su neke od zvezda koje su upravo sirena kroj izabrale za svoje venčanje.

Karakteristični stil koji prati svaku liniju tela i naglašava struk i bokove, dok donji deo ima dramatični prelaz dobio je ove godine novi izgled. Naime, sirena venčanice sada obiljuju ukrasima u vidu kristala i perli pretvarajući ih u glamurozne kreacije koje ostaju u pamćenju svih. Naravno, kao posebni dodatak tu su i gola leđa koja su savršeni izbor za letnja venčanja.

Venčanice izrađene su od skupocenih materijala

Fini, luskuzni materijali unose dozu romantike u wedding look, bez obzira na kroj haljine. Zbog toga venčanice od svile opravdano nose epitet najlepših. Namenjene su damama koje neguju prefinjeni stil koji ne podleže nijednom trendu.

Najlepše venčanice svih vremena

Ukoliko želite dodatni efekat luksuza izbarite model sa šlepom. Sigurni smo da sa ovom venčanicom nećete pogrešiti, jer ona zrači neverovatnom lepotom.

Najlepše venčanice svetski poznatih brendova čekaju vas u salonu venčanica La Perla!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *