Šminka za mlade sa tamnim očima

Svi znamo da su sve oči uprte u mladu dok se približava oltaru. Iskoristite to tako da sve zasenite svojim očima. Efektno naneta šminka za mlade sa tamnim očima zaista može da učini čuda i zaseni sve zvanice!

Bilo da ste odabrale minimalistički stil i temu za venčanje, ili želite da postignete smeo i glamurozan izgled, šminka može značajno da vam pomogne u tome da izgledate onako kako ste oduvek maštale. Baš kao i venčanicu, šminku birajte tako da bude deo vašeg ličnog stila. Ukoliko se generalno ne šminkate previše, nemojte ni na dan venčanja, jer ne želite da izgledate neobično.

Tamnooke mlade, baš kao i mlade sa svetlim očima, znajte – šminka može da učini čuda! Ipak, šminka za mlade sa tamnim očima nije ista kao i za neveste sa svetlim očima. Istaknite svoj pogled na najbolji način.

Šminka za mlade sa tamnim očima  – Pogled koji govori sve

Sve mlade su lepe na svoj način. Drage neveste, prilikom šminkanja, najpre treba da uzmete u obzir koja je boja vaših očiju. Za tamnooke mlade ne važe ista pravila kao i za one sa svetlim očima.

Smokey eyes. Stil šminkanja koji je popularan godinama i ne čini se da će uskoro izaći iz mode. Tamna senka naglašava tamne oči. Kako biste napravile ravnotežu, na usne nanesite prirodnu, ružičastu boju.

Zlatni uglovi očiju. Metalik znatna senka čini da oči zasijaju pod svetlom reflektora.

Prirodan izgled. Naglasite prirodan izgled korišćenjem senke samo u spoljašnjem uglu kapka.

Boja breskve. Ružičasti i tonovi breskve idealni su kao šminka za mlade sa tamnim očima. Koristite ih kako na obrazima, tako i na usnama i kapcima.

Predivne trepavice. Naglašene trepavice pomoći će vam da skrenete pažnju na oči koji će izgledati još privlačnije. Ukoliko su trepavice naglašene, nije vam potrebna dodatna šminka na očima.

Srebro! Srebrna senka sjajno izgleda na nevestama koje žele da istaknu tamne oči. Završite šminkanje tankom linijom crne senke i dodajte dobinu liniji trepavica.

Umereni “mačiji pogled”. Tanko izvučena linija olovke daje dubinu prirodnom izgledu očiju. Pratite oblik donje linije trepavica i nećete pogrešiti. Pokušajte da pronađete četkicu sa prirodnom dlakom, kako biste što preciznije izvukle liniju.

Šminka za mlade sa tamnim očima

Pogled koji se pamti. Dodajte nagoveštaj svetlucanja senkom na kost obrve kako biste je podigli i učinili da izgledaju veće.

Imajte na umu i da mat šminka sjajno izgleda na nevestama sa tamnim očima. Neutralne i sveže, prirodne boje daće vam samopouzdanje i izgledaćete bolje nego ikada.

Šminka za mlade sa tamnim očima – Volimo taj glamur!

Ukoliko niste tip neveste koji želi da postigne prirodan izgled, glamur je uvek idealna alternativa.

Samo glamur! Dan venčanja zaslužuje epski izgled šminke! Srebrna senka učiniće da tamne oči izgledaju neprikosnoveno, a braon oči sjajno i puno. Efekat dima na donjoj liniji trepavica lepo će uokviriti oči.

Tamni tonovi. Ukoliko imate prirodno tamnije trepavice koje želite da naglasite, stvorite dubinu oka tako što ćete razmazati crnu senku u dnu trepavica.

Sofisticirani glamur. Za atraktivan i smeo izgled, stvorite efekat smokey pogleda korišćenjem senke zemljanih tonova. Najtamniju boju koristite u spoljašnjem uglu i postanite progresivno smeliji dok blendate ka unutrašnjem uglu oka. Neka kompletan izgled bude u mat bojama ili dodajte malo šljokica u dno kapka kako biste povećali faktor glamura.

Flert! Minimalistička boja senke sa svetlucavom nijansom u kombinaciji sa karminom boje cigle pružiće koketan izgled.

Šminka za mlade sa tamnim očima

Mračno i ćudljivo. Tamna senka ističe prirodnu lepotu smeđih očiju. Nemojte se plašiti da koristite čokoladne i ugljene boje na dan venčanja. Ovaj izgled može da bude delikatan i prefinjen.

Imajte na umu da oči zaista govore, a ukoliko se pravno našminkate, svi će pamtiti vaš pogled tog dana!

Salon venčanica na Novom Beogradu

Kako tamnookim nevestama lepo stoje ružičaste boje, šminka za mlade sa tamnim očima podrazumeva i korišćenje rosegold nijansi. Takvu šminku možete i da ukombinujete sa nakitom i izgledate nezaboravno… Šminka za venčanje treba da bude u skladu sa ukrasima za kosu koje odaberete. Bilo da želite veo ili tijaru, šminka treba da bude u skladu sa njima, ali i venčanicom.

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u svojoj ponudi imamo sve što je potrebno mladama za njihov poseban dan. Veliki izbor brendiranih venčanica i ukrasa za kosu učiniće da svaka nevesta zablista.

Ujedno, naš stručni tim će vam pomoći da odaberete sve što vam je potrebno i u skladu sa vašim željama i zamislima. Pozovite nas već danas i zakažite svoj termin.

La Perla – neka pripreme za poseban dan počnu!