Venčanje i horoskop

Venčanje i horoskop idu ruku pod ruku, a ukoliko niste još uvek konsultovali astrologa oko datuma venčanja, mi vam u tome možemo pomoći. Bilo da ste već rekli sudbonosno “da” ili tek razmišljate o venčanju, u zavisnosti od horoskopskog znaka, zavisi i koja je najbolja sezona za vaše venčanje.

Ljubavni horoskop se, kao što znamo, razlikuje za svaki horoskopski znak. Isto tako, postoje periodi kada je najbolje stupiti u brak. Ukoliko se pitate kada je najbolje vreme za svadbenu ceremoniju, nemojte raditi uporedni horoskop, već odaberite sezonu na osnovu vašeg horoskopskog znaka i znaka vašeg partnera.

Ukoliko već planirate venčanje, a ne ide vam, nemojte se nervirati. Možda vam se samo trenutno nisu poklopile sve zvezde.

Venčanje i horoskop – Vatreni i zemljani znakovi

Astrolozi ne preporučuju venčanje tokom perioda trajanja retrogradnog Merkura, Venere ili Marsa. To su specifične retrogradnosti koje mogu nepovoljno da utiču na brak.

Vatreni znakovi – Ovan, Lav i Strelac, traže moćnu energiju oko sebe, tako da je leto uglavnom najbolji period za venčanje.

Ovan. Za ovaj znak je najprikladniji početak leta. Venčanje tokom juna, kada je najduži dan u godini, čini se kao sjajan za Ovnove.

Lav. Za ovaj znak najbolje je da stane na ludi kamen kasnije tokom leta, od kraja jula do kraja avgusta. Kako god da Lav organizuje venčanje, sigurno će biti luda zabava.

Strelac. Strelčevi mogu da se odluče za bilo koji period tokom leta i da uživaju u vrelini sunca. Takođe, mogu da se venčaju i tokom zime, ali ukoliko odaberu neku toplu destinaciju.

Venčanje i horoskop

Venčanje i horoskop za zemljane znakove nešto su drugačiji. Za zemljane znakove – Bikove, Device i Jarčeve, proleće i jesen su najbolji periodi. Bilo kakva ceremonija na otvorenom i u prirodi, sjajna je za ove znakove.

Bik. Bikovi više vole proleće, jer je bliže njihovom datumu rođenja.

Devica i Jarac. Devici više odgovara kraj leta ili početak jeseni, dok Jarčevima prija kasnija jesen, kažu astrolozi. Ovi znakovi imaju tendenciju da traže ravnotežu i uzemljenje, pa prolećna i jesenja ravnodnevica jesu dani koji bi im sigurno prijali.

Venčanje i horoskop za vazdušne i vodene znakove

Vazdušni znakovi su vrlo prilagodljivi, jer im je takva priroda. Venčanje i horoskop za njih ne predstavlja nikakvu prepreku. Uživaće u svako doba godine, samo pod uslovom da je zabava dobra i da je lepo druženje. Sa Blizancima, Vagama i Vodolijama je uvek zanimljivo.

Blizanci. Za ovaj znak važno je samo da mogu maksimalno da se druže sa svima, da ćaskaju i da je opuštena atmosfera, pa im vremenski uslovi ne predstavljaju nikakav problem. Vrlo često im prija venčanje tokom vikenda kada svi mogu da budu opušteni.

Vaga. Vage će se verovatno odlučiti za nešto klasičnije i glamuroznije venčanje. Rana jesen im najviše odgovara.

Vodolije. Kako su Vodolije jedan od najnepredvidivijih znakova zodijaka, njihovo venčanje se sigurno biti neobično. Za ovaj znak ne važe nikakva pravila, bez obzira na doba godine.

Za vodene znakove – Ribe, Rakove i Škorpije, važno je samo da budu u blizini vode.

Rak. Verovatno će se najbolje osećati ukoliko se venčaju tokom leta, a venčanje na plaži bi ih najviše usrećilo.

Venčanje i horoskop

Ribe. One će uživati na venčanju u bilo koje doba godine, samo ukoliko se ceremonija održava pored prirodne vode (mora, jezera ili reke).

Škorpije. Pravim Škorpijama bi najviše prijalo venčanje tokom zimskog solsticija, kada je najmračniji dan u godini. Zimsko venčanje pred zalazak sunca pored jezera… Idealno za Škorpije.

Takođe, Škorpijama bi prijalo da imaju i dve odvojene proslave. Jednu za najintimnije prijatelje, a nakon toga – žurka za sve.

Venčanice za svaku sezonu

Bilo da odaberete proleće, leto, jesen ili zimu za svoje venčanje, jer venčanje i horoskop tako nalažu, salon venčanica La Perla za vas ima najbolji i najveći izbor venčanica različitih brendova.

Takođe, vršimo i prepravke venčanica, pa od svake haljine naš tim može da skroji venčanicu za pamćenje. Pored toga, kod nas ćete pronaći i tijare, velove i druge ukrase za kosu koji će dati pečat vašem izgledu.

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu, ili nas kontaktirajte i već danas zakažite probu venčanica.

Salon venčanica La Perla – sve za mlade na jednom mestu.