Venčanice za 2022. godinu

Modni svet i prepoznatljivi dizajneri nikada kao sada nisu toliko bili fokusirani na neveste! Sva venčanja su nekada bila prožeta tradicijom, ali nova 2022. godina poručuje samo jedno – opustite se. Venčanice za 2022. godinu raznolikije su nego ikada ranije.

Najnoviji modeli venčanica prikladni su za gotovo sve vrste ceremonija. Bilo da ste planirali malo ili veliko venčanjevenčanice koje su u trendu 2022. godine učiniće da izgledate kao najbolja verzija sebe.

Zaboravite na predrasude i ustaljena pravila. Igrajte se i zabavite kao nikada ranije. Trendi venčanice 2022. godine daju vam mogućnost da se igrate stilovima, bojama, krojevima i da spajate nespojivo.  Bilo da ste venčanje planirali za proleće, leto ili jesen 2022. godine – najnoviji trendovi venčanja će vas oduševiti.

Venčanice za 2022. godinu – Šta je u trendu?

Venčanja 2022. godine biće romantičnija nego ikada, a tome će umnogome doprineti božanstveno kreirane haljine. Venčanice za 2022. godinu su izuzetno ženstvene, mladalačke i jednostavno neverovatne.

Detalji inspirisani baletom. Penasti til, rumene nijanse i trake na velika vrata vraćaju gracioznost balerina u svadbene ceremonije 2022. godine. Popularni su dekoltei nalik trikou, koji pružaju veoma delikatan i prefinjeni izgled. Klasični stil u kombinaciji sa modernim trendovima. Sjajan pozorišni element na venčanju.

Boje i printovi. Popularniji su nego ikada! Golubije plava boja, nijansa lavande – zabavite se modnim trendovima i izgledajte epski.

Dah devedesetih. Venčanice u kombinaciji sa bomber jaknama biće veoma popularne za venčanice za proleće 2022. godine. Želite da spojite romantiku sa bundom? Pa, zašto da ne?

Venčanice za 2022. godinu

Istaknuti korset. Ukoliko želite da izgledate seksepilno i iskažete svoju atraktivnost, venčanice u kojima je naglašen korset su idealno rešenje za vas. Volumen i sofisticirani seksepil učiniće da izgledate poput princeze.

Minđuše popularnije nego ikada. Ovaj nakit je sjajan ukoliko želite da stavite naglasak na lice. Ujedno, izdužuju vrat, dok se cirkoni cakle ispod vela. Veoma su popularne viseće minđuše, ali pazite na njihovu dužinu ukoliko imate čipku na ramenima, kako ne biste oštetili venčanicu.

Venčanice za 2022. godinu učiniće da se osećate onako kako ste oduvek zamišljale – idealno i bez mana.

Da li venčanice za 2022. godinu pružaju i neke alternative?

Godina 2022. reći će STOP tradiciji. Iako je izbor venčanica raznovrsniji nego ikada, ko je rekao da morate da odaberete baš haljinu? Ne plašite se da eksperimentišete. Pored toga što su trendi kratke venčanice, možete da isprobate još drugačijih trendova.

Postoji još mnogo odevnih kombinacija u kojima možete da izgledate perfektno i ženstveno, a da ne nosite haljinu. Brojni modni dizajneri preporučuju elegantne kombinezone. Ovaj trend je postao ekstremno popularan od kad je usled globalne pandemije svadbena ceremonija svedena na minimum. Ipak, čini se da se brojnim mladama dopala ova ideja, kao i da su mala venčanja sve zanimljivija.

Elegantnan i sofisticirani kombinezon uparite sa velom i izgledaćete kao moderna i trendi mlada. Kombinezoni za venčanje posebno su popularni prilikom građanskih venčanja, odnosno odlaska kod matičara.

Venčanice za 2022. godinu

Pored toga, biće veoma popularno i u trendu nositi više slojeva odeće. Dakle, zanemarite tradiciju i uvereni smo da ćete izgledati samouvereno i samosvesno dokle god se osećate prijatno.

Ipak, za mlade koje žele da zadrže dašak klasike, preporučujemo dekorisanje odevne kombinacije perlama i biserima koji su veoma popularni. Bilo koji deo garderobe možete da dekorišete i ukrasite po svojoj želji.

Salon venčanica na Novom Beogradu

Bilo da se venčavate u venčanici ili ste se odlučili za drugačiju varijantu, tim salona venčanica La Perla stoji vam na raspolaganju. Ne samo da imamo veliki izbor venčanica različitih brendova, već za vas vršimo dekorisanje, kao i prepravke garderobe.

Ukoliko želite da svoju omiljenu haljinu prepravite ili ukrasite tako da ona postane venčanica iz snova – tu smo za vas.

Pozovite nas već danas i zakažite probu venčanica u našem salonu koji se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida.

Venčanice za 2022. godinu čekaju na vas. Da li ste spremni da se prepustite i započnete avanturu?