Mala venčanja u Beogradu

To što ste smanjili broj zvanica na venčanju ne znači da vaša proslava treba da bude manje svečana. Mala venčanja u Beogradu su sve popularnija, a naročito od početka globalne pandemije korona virusa. Sada je pravo vreme za organizaciju intimne proslave na kojoj ćete se ne samo dobro provesti, već ćete biti i bezbedni.

Mala venčanja omogućavaju vam da se tog posebnog dana, koji ćete sigurno pamtiti celog života, okružite najmilijima. Uz intimnu listu gostiju možete da se usredsredite na stvaranje ličnog i nezaboravnog iskustva kako za vas, tako i za vaše goste.

Mikro venčanjem smatra se ceremonija do 20 gostiju, dok se malom proslavom naziva venčanje na kom prisustvuje od 30 do 60 zvanica.

Mala venčanja u Beogradu – Koje su prednosti?

Pored toga što ćete sačuvati zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, što je tokom pandemije svakako najvažnije, mala venčanja u Beogradu imaju još prednosti.

Intimna atmosfera koja se kreira na malim ceremonijama daleko je primamljivija. Velika venčanja takođe imaju svoje prednosti, ali nije moguće svim gostima posvetiti mnogo pažnje. Na kraju dana, čini se ste vreme najviše proveli u razgovoru i fotografisanju sa zvanicama, a ne uživajući sa svojim partnerom. Na malim venčanjima kreira se daleko prisnija atmosfera i zaista možete da se opustite i uživate u svakom trenutku.

Mala venčanja u Beogradu

Ujedno, mala venčanja u Beogradu mnogo su finansijski pristupačnija od velikih proslava. Ne morate mnogo novca da uložite u ketering, prostor i ostale detalje, već možete finansijska sredstva da preusmerite na to da imate venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale. Ukoliko morate da birate između obroka za zvanice i venčanice, svakako da treba, pre svega, sebi da udovoljite. Ipak je to vaš dan, zar ne?

Takođe, manji broj gostiju na venčanju, znači i manje stresa prilikom organizacije. Opustite se i uživajte u svakom trenutku, jer svakako ćete taj dan pamtiti celoga života.

Mala venčanja u Beogradu – Na šta treba da obratite pažnju?

Prilikom rezervacije prostora za venčanje, postarajte se da taj objekat bude rezervisan samo za vas. Ukoliko ste odabrali salaš ili neki restoran, zakupite ceo prostor, bez obzira na mali broj zvanica. Ne želite da drugi gosti prisustvuju vašem venčanju.

Pozovite samo one goste koji su za vas VIP. Ne obraćajte pažnju na to ko će se naljutiti, i slično. Ukoliko vas nepozvani rođaci i prijatelji zaista vole i cene, poštovaće vašu odluku i imaće razumevanja.

Zadužite nekoga da brine o svemu. To može da bude rođak i prijatelj od poverenja, koji će tog dana biti koordinator i pitati se za sve u vezi sa organizacijom. Na taj način, vaš idealan dan sigurno neće biti stresan.

Kako bi venčanje bilo što intimnije, razmislite o zabrani korišćenja telefona tokom proslave. Sigurno ne želite veliki broj TAG-ovanih fotografija tog dana. Usredsredite se na razgovor i zabavu, a ne na korišćenje društvenih mreža.

Ukoliko želite malo venčanje, razmislite o organizovanju ceremonije radnim danom. Ujedno, zakupljivanje prostora tokom tih dana sigurno će biti cenovno primamljivija.

Mala venčanja u Beogradu

Zaboravite na stres i nerviranje. Posvetite se svom partneru i dragim gostima. Smejte se i uživajte u hrani i piću. Prepustite se trenutku i zasigurno ćete tog dana sebi obezbediti samo lepe uspomene.

Venčanice za mala venčanja

Ukoliko ste organizovali proslavu za mali broj ljudi, to ne znači da ne možete da zasijate u venčanici.

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u svojoj ponudi ima veliki broj bajkovitih haljina za malo venčanje. Veliki broj brendiranih venčanica učiniće nudi širok izbor modela, pa ćete brzo i lako pronaći haljinu kakvu ste oduvek zamišljale. Takođe, vršimo i prepravku, kao i dekorisanje venčanica.

Naš stručni tim pomoći će vam da odaberete haljinu koja će se uklapati sa ambijentom, ali i vašim stilom. Kontaktirajte sa nama i rezervišite svoj termin u salonu venčanica La Perla već danas.