Trudničke venčanice

Kada je mlada trudna tokom planiranja venčanja, bez obzira na to da li je trudnoća nastupila pre ili posle prosidbe, jedan od najvećih izazova jeste pronaći venčanicu. Mnoge mlade pomeraju datum venčanja zbog trudnoće, ali to ne morate da radite. Trudničke venčanice je sada lakše naći nego ikada ranije.

Bez obzira na to u kom tromesečju se održava venčanje, idealna haljina i dalje čeka na vas. Uz jednostavne trikove, brzo i lako ćete pronaći svoju venčanicu.

Iako se kilaža menja, takoreći, iz dana u dan, moguće je pomiriti želje i mogućnosti. Ne zadovoljavajte se prosečnim modelima venčanica, jer zaslužujete najbolje!

Kakve su idealne trudničke venčanice?

Kako biste bile sigurne u svoju odluku i kako ne biste uzalud lutale, uvek pre dolaska u salon, stupite u kontakt sa njima. Pre nego što krenete u potragu venčanice za trudnice, proverite da li salon koji ste odabrale ima na stanju model koji želite. Takođe, zakažite probu venčanica u nikada haljinu ne kupujte “napamet”.

Ujedno, uštedećete na vremenu ukoliko se pre odlaska u salon odlučite za kroj koji želite. Imajte nekoliko opcija, ili makar nekoliko različitih modela u opticaju. Najbolji izbor je nestrukirana venčanica koja nema ukrasne detalje u predelu kukova ukoliko ne želite da istaknete stomak. Model venčanice sa čipkom ili perlicama na grudima ili donjem delu haljine je sjajan za skretanje pažnje na drugi deo tela.

Isto tako, trudničke venčanice “A” kroja sjajno će prekriti stomak. Ovakvi modeli naglašavaju gornji deo tela, pa će samim tim biti manji fokus na struku.

Uvek birajte venčanicu u većem konfekcijskom broju nego što vam je trenutno potrebna. Imajte na umu da se kilaža tokom drugog stanja stalno menja i da, u zavisnosti od toga za kad je planirana ceremonija, biće vam potreban veći model. Znajte da će vam svakako biti potrebna veća venčanica, kao i da je haljinu jednostavnije prekrojiti u manji model, nego u veći. Pažljivo proučite veličine i posavetujte se sa timom salona za venčanice.

Trudničke venčanice

Tkanina može mnogo da vam pomogne i to ne samo u tome da prikrijete trudnički stomak, već i da se osećate prijatno. Držite se one koja ne steže i ne iritira kožu. Mekani til ili šifon najbolji su izbor trudničke venčanice. Isto tako, venčanice za trudne mlade od rastegljivog i elastičnog materijala, sigurno će pružiti komfor.

Ukoliko želite da istaknete stomak, odaberite venčanice od satena ili tafta. One su, takođe, veoma prijatne za dugotrajno nošenje.

Osećajte se dobro u svojoj koži

Odaberite venčanicu koja je udobna i ne sputava kretanje. Izbegavajte uske modele venčanice, naročito ukoliko želite da prikrijete stomak. Imajte na umu da teški ukrasi mogu da vam smetaju, kao i da vas iritiraju nakon dugotrajnog nošenja. Zbog toga birajte model koji nije previše dekorisan.

Verovatno najvažnija stavka ukoliko se venčanje održava dok ste u drugom stanju, jeste obuća. Tokom trudnoće, ne raste samo stomak, već mogu da se uvećaju i stopala. Trudnicama se neretko događa da oteknu, a otoci se najčešće prvo manifestuju na stopalima. Udobna obuća je od presudnog značaja!

To je dan koji ćete pamtiti celog života i sigurno ne želite da se osećate neprijatno. Birajte komfornu obuću i venčanicu u kojoj ćete moći da uživate tokom celog dana. Ne brinite previše i zabavljajte se. Uživajte u svom danu!

Trudničke venčanice u salonu venčanica na Novom Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu i u svojoj ponudi ima, pored klasičnih modela i trudničke venčanice, ali i za punije mlade. Pored toga, vršimo i prekrajanje venčanica, kao i šivenje venčanica po meri.

Trudničke venčanice

Probu venčanica požete da zakažete jednim pozivom, a naš stručni tim će vam vrlo rado izaći u susret i udovoljiti svim vašim željama.

Bilo da želite da kupite ili iznajmite venčanicu kod nas, ili pak samo da izvršite prepravku, stojimo vam na raspolaganju. Mi smo tu da bismo vaš dan učinili idealnim i ostvarili sve vaše želje.