Kratke venčanice za 2022. godinu

Opšte je poznato to da kratke venčanice omogućavaju bolju pokretljivost, lakoću pokreta i lepršavije su. Pravi su izbor za one neveste koje žele da svoj najbitniji dan u životu provedu na plesnom podijumu. Ovakvi popularni modeli venčanica olakšavaju kretanje i pri fotografisanju, ulasku i izlasku iz automobila, ali i pri samom hodanju između stolova u sali za proslave. Mnoge dugačke haljine ograničavaju pokret, bilo da su uske ili široke. Kako su kraći modeli sve popularniji, tako su i kratke venčanice za 2022. godinu pun pogodak!

Ukoliko ste se premišljale, jer ste pomislile da kratke haljine za venčanje nisu veoma raznovrsne u pogledu oblika i dizajna, prevarile ste se. Moguće ih je pronaći u različitim tipovima kratkog kroja, tako da ćete vrlo lako pronaći dužinu koja vam odgovara.

Kratke venčanice za 2022. godinu – Različiti krojevi i modeli

Kratke venčanice za 2022. godinu dostupne su u različitim modelima, baš kao i klasične, tradicionalne duge haljine za venčanje. Postoje brojni krojevi koje možete da uzmete u razmatranje, a potom da izaberete onaj koji najviše odgovara vašoj figuri, stasu i stilu.

Ukoliko se venčavate tokom trudnoće, možete da odaberete kratki model venčanice u grčkom stilu. Ovakva haljina ležerno pada preko stomaka i u prvi plan stavlja dekolte. Za neveste koje imaju šira ramena i vitke noge, pravi model jesu kratke venčanice do kolena. Devojkama sa figurom u obliku peščanog sata mogu da nose ultra mini svadbene haljine

Klasične venčanice u stilu princeze zbog raskošnog materijala mogu da budu veoma teške i ne može svaka nevesta da ih nosi. Umesto balskih krojeva izaberite lepršave kratke venčanice za 2022. godinu. One pružaju veći komfor, jer nećete morati da brinete o višku materijala.

Ujedno, kratke venčanice za 2022. godinu donose dozu trendi šika! U njima ćete se najbolje zabaviti i plesati do zore. Savršene su za urbane devojke koje očekuju ludu zabavu ili za romantične devojke koje maštaju o letnjem venčanju na plaži.

Kratke venčanice za 2022. godinu

Dodatni plus za kratke modele: ovakva venčanica je poput prelepe haljine pa je možete nositi i kasnije, na svečanim događajima.

Kratke venčanice za 2022. godinu – Zašto ih volimo?

Iako centralno mesto na venčanju zauzima svadbena haljina, nekim nevestama su važniji modni dodaci za venčanice. Ako i vi spadate u tu grupu i pronašle ste najupečatljiviji par cipela, pravo rešenje za vas je kratka haljina. Da biste postigle sjajan efekat, umesto da tokom proslave promenite dve ili tri venčanice dovoljno je da uz svoju kratku venčanicu izaberete nekoliko različitih pari cipela i vaš stajling će iznova biti svež i autentičan.

Ova dužina venčanica vam dozvoljava da svoj izgled upotpunite neobičnim detaljima – počev od nakita, preko frizure, koja ne mora biti klasična punđa ili pletenica, već razigrana i lepršava baš poput kroja, pa do originalnih ukrasa za kosu ili, čak, vela koji može biti duži od same vančanice.

Takođe, kratke venčanice su jedan od najboljih načina da stavite fokus na svoju sitnu građu. Koktel venčanice su idealan izbor kako za venčanja tokom leta, tako i za niske neveste koje žele da izgledaju razigrano i ženstveno.

Najveći izbor različitih modela venčanica

Salon venčanica La Perla nudi veliki izbor različitih venčanica, a modeli kratkih venčanica za 2022. godinu su nestvarni i bajkoviti. Ujedno, kod nas u salonu možete odmah da ih ukombinujete sa velom, krunom, ili nekim drugim ukrasom za kosu. Pored toga, ne samo da u ponudi imamo veliki izbor različitih modela venčanica, već ujedno vršimo i prekrajanje venčanica. Ukoliko imate poteškoće da pronađete venčanicu po meri, naš salon koji se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida, pravo je mesto za vas.

Kratke venčanice za 2022. godinu

Veoma su popularne Ria Tener venčanice koje će učiniti da izgledate ženstveno, romantično i elegantno u isto vreme.

Ujedno, vršimo i dekorisanje venčanica, a možemo i od vaše omiljene haljine da učinimo da izgleda kao venčanica iz snova. Kod nas možete da pronađete i maske za mladence, koje ne samo što mogu da budu sjajan detalj, već će učiniti da budete i bezbedni i zaštićeni od korona virusa.

Čekamo vas na dobro poznatoj adresi!