Veo za mladu

Ukoliko ste odabrale venčanicu i mislite da ste završile veći deo posla kada je reč o organizaciji i pripremi za venčanje, prevarili ste se. Veo za mladu je ponekad komplikovanije pronaći i uskladiti sa venčanicom za koju ste se prethodno odlučile.

Ne samo da bi trebalo da se uklapaju boja i stil venčanice i vela, već veo za mladu treba da bude usklađen i sa šminkom mlade, ali i dekoracijom na venčanici. Kako postoji više nijansi bele boje, nekad nije jednostavno pronaći veo i venčanicu iste nijanse. Budite pažljive kada birate, i obavezno u salonu za venčanice pitajte da li mogu da vam ponude i veo uz haljinu.

Dakle, iako je venčanica glavni deo garderobe na koji treba da obratite pažnju, budite obazrive i ne zaboravite da veo takođe čini nezaobilazan deo kompletnog izgleda. Veo se smatra modnim dodatkom i nije obavezan deo stajlinga, ali ukoliko želite tradicionalno venčanje, veo je veoma važan deo. On danas predstavlja oličenje stila mlade.

Kako odabrati veo za mladu u skladu sa modelom venčanice?

Veo ne samo da treba uskladiti sa bojom venčanice, već i sa njenim stilom. U salonu venčanica La Perla uvek ćete od stručnog osoblja dobiti najkorisnije i najpraktičnije savete kako da ukombinujete veo sa haljinom za venčanje.

Venčanica sa upečatljivom dekoracijom. Ukoliko ste se odlučile za venčanicu ukrašenu perlama i cirkonima, trebalo bi da odaberete i veo sa istom tematikom. Veo sa biserima i cirkonima po obodu se najčešće pokazao kao najbolje rešenje.

Jednostavna venčanica. Mlade koje uživaju u minimalizmu odlučile su se i za takvu venčanicu. Kada je reč o velu, možete da se igrate koliko god želite. S obzirom na to da je venčanica jednostavna, veo može da bude sušta suprotnost! Model sa obrubljenim satenom, ukrasima ili perima je uvek dobar izbor. Takođe, možete da se odlučite i za čipkani veo.

Veo za mladu

Venčanica sa otvorenim leđima. Šik veo za mladu koja želi da stavi naglasak na leđa je sjajno rešenje. Čipka i atraktivni ukrasi koji će istaći leđa su siguran izbor.

Haljina sa dugačkim šlepom. Sve dok venčanica nema mnogo detalja na leđima, možete da odaberete veo kakav god da želite. Stvorićete dramatičan izgled.

Moderna venčanica. Za sve savremene neveste, veo modernog stila je najprikladniji. Kratak veo, dužine do ramena ili lakta je odličan izbor za sve savremene mlade.

Vintage venčanica. Slobodno se igrajte vezom i čipkom. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko unesete u svoj izgled pastelne boje velom.

Kratka venčanica. Što je venčanica kraća, to bi i veo za mladu trebalo da bude kraći. Takođe, sjajno rešenje je i višeslojni veo.

Ne zaboravite da se igrate stilovima. Dan venčanja je sjajan da iskažete svu svoju kreativnost!

Veo za mladu – Pažnja, pažnja!

Ukoliko ste planirale određenu frizuru, trebalo bi da ti naglasite prilikom odabira vela. Nije isto da li ćete samo pustiti kosu, uviti je i napraviti talase, ili ćete kosu podići u nisku ili visoku punđu.

Veo možete da zakačite kako na teme, tako i ispod punđe, a utisak će biti u potpunosti drugačiji. Ujedno, uticaće i na dužinu vela. Imajte na umu da će veo zakačen na temenu glave, doprineti volumenu vaše kose.

Veo za mladu

Ukoliko želite da koristite i druge dodatke za kosu, poput ukrasa, šnalica, ili možda tijare, obavezno naglasite tokom odabira vela. Vodite računa o tome da sve uskladite, jer ne želite ni da ukrasi budu previše natrpani.

Ipak, ako ste se odlučile za to da postignete šarmantan izgled, možete i da se odlučite za romantični šeširić. On će u vaš izgled uneti dašak francuskog šarma, baš kao i veo za mladu.

Salon venčanica u kom se ostvaruju svi snovi

Bilo da birate veo za mladu, ili veo za devojačko veče, salon venčanica La Perla je siguran izbor gde ćete započeti i završiti svoju potragu! Nalazimo se u TC Piramida na Novom Beogradu, a u ponudi imamo kako brojne modele venčanica, tako i različite velove i ukrase za kosu.

Naš stručan tim će vam pomoći ne samo da odaberete venčanicu i veo kakve ste oduvek zamišljale, već možemo da vam ponudimo i dodatne usluge. Vršimo prepravke i prekrajanje venčanica, kao i njihovo ukrašavanje i dekorisanje.

Zablistajte u punom sjaju i provedite se nezaboravno! Mi smo uvek tu da vam pomognemo da izgledate kao iz bajke.