Tijare za mlade

Iako postoji mnogo opcija za odabir idealnog ukrasa za glavu, tijare za mlade su sve popularnje iz godine u godinu. Pažljivo odabrana tijara učiniće da se osećate kraljevski. Doprineće kompletnom izgledu, naročito ukoliko je venčanica u stilu princeze i dočaraće lepotu neveste.

Tijare su nekada bile namenjene samo pripadnicama kraljevskih porodia, ali to danas više nije slučaj. Neveste su od davnina nosile krune za mlade, ali su one uglavnom bile napravljene od lišća i cveća. Ujedno, takvi ukrasi predstavjaju jedan od najstarijih detalja koji se nosio na glavi. Vremenom, tijare su opšte prihvaćene i izrađuju se tako da budu veoma vredne i ekstravagantne. Vremenom su postale statusni simbol i nosile su ih samo dame iz kraljevskih i plemićkih porodica. Tijare kakve poznajemo danas nastale su u 18. veku i napravljene su od plemenitih metala i dragog kamenja. Danas, tijare za venčanje uglavnom nose neveste kao simbol tradicije.

Tijare za mlade nose sa sobom simbol prestiža. One ukazuju na bogatstvo, status, ali i “krunisanje ljubavi”. Ovi ukrasi su elegantni i ženstveni. U skladu sa svojim stilom, možete da odaberete raskošnu ili minimalistički dekorisanu tijaru.

Tijare za mlade – Da li je ovakav ukras dobar izbor?

Venčanja Kejt Midlton i Megan Markl označila su povratak tijara na “mapu” svih nevesti. One su ponovo u modi! Sve veći broj mladi odlučuje se za ovakav ukras za kosu jer žele da se osećaju kraljevski.

Ukoliko niste sigurni da li je tijara za mlade pravi izbor za vas, razmislite o tome da li će vaše venčanje biti formalno. Ukoliko težite eleganciji i tradiciji, tijare su zasigurno pravi izbor za vas.

Tijare za mlade

Tijare će izgledati kao da su višak ukoliko ste se odlučili na to da imate više ležerno venčanje.

Ujedno, ukoliko ste osoba koja inače ne nosi mnogo nakita, moguće je da ćete se osećati neprijatno ukoliko se odlučite na to da nosite tijaru.

Brojne tijare dizajnirane su tako da odgovaraju potrebama i željama modernih nevesti. Avangardno su dizajnirane i ukrašene, a pre svega su jedinstvene. Ujedno, prave se od različitih materijala. Najvažnije je da pronađete idealnu za vas.

Tijare odušu mističnost, a ujedno se smatraju i veoma romantičnim. Nose se samo u posebnim prilikama, pa odaju osećaj bezvremenosti. Ujedno, daju značaj ceremoniji, naročito tokom venčanja.

U trendu su venčanice dugih rukava, kao i modeli venčanica sa ogrtačem, pa se ujedno fokus stavlja na glavu neveste. Tijare za mlade tu stupaju na scenu i mogu da učine da izgledate savršeno!

Kakve sve tijare za mlade postoje?

Kada se spomene tijara, uglavnom svi prvo pomisle na krunu. Zapravo, postoji nekoliko vrsta tijara, pa čak i neodlučne neveste mogu da pronađu svoj omiljeni model.

Tijara riblja kost. Reč je o tijari u tradicionalnom stilu. Ona se savija oko bočne strane glave i uzdiže se do tačke na prednjoj strani. Postoji mnoštvo različitih modela. Veoma su delikatne i romantične.

Kraljevske tijare. Reč je o modelima koji su impozantni, formalni i neretko mogu da izgledaju “preterano”. Uglavno ih biraju neveste sa mnogo samopouzdanja. Neretko su velike i mlada može da ima problem da je pričvrsti tako da joj ne spada ili da je ne čupa.

Tijare za mlade

Dvostruka tijara. Ovaj model izgleda kao obična traka za glavu. Lako se kombinuje sa brojnim frizurama. Kosa može da bude puštena ili skupljena u punđu. Ukoliko su ukrašene biserima, kristalima ili perjem, mogu da izgledaju veoma ženstveno i elegantno.

Venac tijara. Prirodna tijara koja može da prikaže cveće, vinovu lozu ili lišće. Idealne su za boho mlade koje žele da postignu delikatan i romantičan izgled.

U skladu sa venčanicom, isplaniranom frizurom i temom venčanja, brzo i lako odaberite tijaru koja će dati pečat vašem izgledu. Ovakav ukras za kosu je gotovo uvek pun pogodak!

Krune za mlade

U salonu venčanica La Perla koji se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida, imamo veliki izbor različitih ukrasa za kosu. Veoma rado ćemo svim budućim nevestama pomoći da odaberu ne samo venčanicu za njihov idealan dan, već i besprekornu tijaru koja će kompletirati izgled.

Pored toga što u ponudi imamo različite modele i brendove venčanica, vršimo i prepravke haljina za venčanje i nevestam nudimo tijare za mlade.

Budite slobodni da nas kontaktirate već danas i zakažete svoj termin u salonu venčanica La Perla. Bilo da želite veo ili tijaru, ili pak neki drugi ukras za kosu, tim našeg salona venčanica stoji vam na raspolaganju.