Venčanice sa dugim rukavima

Šik venčanice sa dugim rukavima obezbeđuju blistav izgled svakoj budućoj mladi. Ovakve venčanice mogu da budu i ekstravagantne, ali i jednostavne i svedene. Ujedno, omogućavaju luksuzan izgled i elegantne su dok istovremeno izdužuju stas neveste.

Modeli venčanica sa dugačkim rukavima mogu da budu pun pogodak, naročito ukoliko se venčanje održava tokom jeseni, zime ili ranog proleća. Veoma su praktične jer prikrivaju telo, dok i nagoveštavaju kožu, ukoliko su rukavi izrađeni od tila i čipke. Zbog toga su i izuzetno seksepilne.

Ukoliko želite da istaknete stil i sofisticiranost, venčanice sa dugačkim rukavima su idealno rešenje. Izgledaćete smelo, a možete i da istaknete dekolte. Naravno, u zavisnosti od kroja venčanice.

Omiljene vekovima – Venčanice sa dugim rukavima

Venčanice sa dugim rukavima bile su vekovima omiljeni modeli zahvaljujući svojoj svestranosti i eleganciji. Iako se haljina sa dugačkim rukavima ponekad smatra konzervativnom, mnogi brendovi pokazali su da je to netačno. Brojni dizajneri i kreatori osmislili su venčanice su boho stilu, princeza modele, minimalističke venčanice i slično, koje su vrlo atraktivne. Ukoliko volite vintage stil, možda ćete se prepoznati u venčanici u viktorijanskom stilu u kojoj ćete zablistati.

Eterični til, čipka ili uglađeni saten – na vama je da odaberete omiljeni materijal, jer postoji izuzetno velika ponuda različitih modela koji prate liniju tela.

Mnoge mlade strajhuju da će im biti previše toplo u venčanici sa rukavima, ali možete da odaberete model sa laganim materijalom koji će biti prijatan i neće vam biti previše toplo u njemu.

Venčanice sa dugim rukavima

Blagi dodir luksuza koji vam nudi venčanica sa dugačkim rukavima – teško je postići sa bilo kojim drugim modelom. Ukoliko želite da izgledate kao “milion dolara”, ovakvi modeli su najbolji izbor sa kojim nikada ne možete da pogrešite.

Vodič za odabir venčanice sa dugim rukavima

Dakle, opšta je zabluda da venčanice sa dugim rukavima moraju da budu konzervativne. Ukoliko želite da pokažete više kože, možete da odaberete model sa spuštenim ramenima, a opet – sa rukavima. Na taj način istaći ćete seksepil i pokazati rameni deo.

Ujedno, veoma su zanimljive venčanice koje imaju nabore na rukavima. U skladu sa frizurom i nakitom koji odaberete, možete da izgledate kao ukras same za sebe.

Takođe, minimalističke venčanice sa dugim rukavima, bez dodatnih ukrasa i šljokica, a uz pravu obuću, istaći će vašu figuru i učiniti da izgledate perfektno.

Dugačke venčanice sa rukavima idealne za visoke devojke koje žele da pokažu leđa. Veoma su popularni modeli koji su napred zatvoreni i bez dekoltea, prikrivaju ruke, a pozadi su potpuno otvorene ili prošarane ukrasima. Biseri, perje… Možete da koristite šta god da poželite. Ujedno, ovakve vrste dekoracija i izmena, dostupne su u salonima venčanica, a venčanice sa otvorenim leđima učiniće da izgledate atraktivno.

Venčanice sa dugim rukavima

Čipkane venčanice sa dugim rukavima veoma su romantične i u njima ćete izgledati ženstveno. Popularne su i kombinacije materijala, pa jedan deo venčanice može da bude “mat”, dok drugi potpuno proziran. Mašta nema ograničenja kada je kreacija venčanice u pitanju.

Kupovina i iznajmljivanje venčanica u Beogradu

Salon venčanica La Perla pomaže svim mladama da ostvare sve svoje snove, makar kada je venčanica u pitanju. Bez obzira na to da li želite da kupite ili iznajmite venčanicu, naš tim vam je uvek na raspolaganju. U ponudi imamo veliki broj modela različitih brendova, a takođe vršimo i sve vrste prepravki i dekorisanja venčanica.

Nalazimo se na Novom Beogradu u TC Piramida i već danas možete da nas pozovete i zakažete probu venčanica.

Čipka, cvetni print, ili venčanice u boji – šta god da poželite, mi to možemo da ostvarimo. Bilo da su vaše želje tradicionalne ili ekstravagantne, sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama doći do rešenja koje je najbolje i najpraktičnije za vas.

Salon venčanica La Perla – mesto gde se sve devojačke želje ostvaruju.