Venčanice za zimu

Zimska venčanja u Srbiji pružaju priliku za različite teme, menije, komforne ideje za dekoraciju, ali i odeću za mladu i mladoženju. Venčanice za zimu treba da budu ne samo prikladne i tople, već i da istaknu izgled mlade.

Ipak, to nije teško s obzirom na različite materijale i dizajn venčanica. Danas postoji širok asortiman različitih modela i opcija, a mlada može da izgleda kao najbolja verzija sebe i kada je venčanje odvija zimi. Ne plašite se snega i hladnoće, već se stopite sa pejzažom, ili mu pak prkosite venčanicama u boji. Idilična zima je romantična sama po sebi. Uživajte u tome.

Venčanice za zimu – Na šta treba da obratite pažnju?

Kada se temperatura promeni, menjaju se i stilovi venčanica. Ako organizujete venčanje tokom nekog od hladnijih meseci, postoji nekoliko stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju. Ako ste maštali o laganoj venčanici bez bretela, razmislite još jednom. Isti izgled koji ste želele da postignete, možete da iskusite i prikladnim modelom venčanice za zimu.

Venčanica sa dugačkim rukavima. Zimi je uglavnom uvek hladno, neretko i u zatvorenom prostoru. Najbolji izbor bila bi venčanica sa dugačkim rukavima. Sigurni smo da ne želite da se svog venčanja prisetite uz misao da vam je bilo hladno. Venčanice sa dugačkim rukavima donose različite opcije, poput delikatne čipke ili dekadentne tkanine. Čak i svoju omiljenu haljinu možete da prepravite tako da ima dugačke rukave… Naravno uz pravi tim koji ostvaruje sve zamisli.

Jakna, sako ili bolero za venčanice sa kratkim rukavima ili bez rukava. Ukoliko pak ne želite da imate venčanice sa dugim rukavima, razmislite o tome šta biste mogli da obučete preko venčanice. Različiti modeli mogu sjajno da izgledaju uz blejzer, ili sličan odevni predmet.

Venčanice za zimu

Pored jakne i sličnih odevnih predmeta, možete da koristite i šal koji se uklapa sa venčanicom. Ne zaboravite ni na šešire koji itekako mogu da izgledaju sjajno sa venčanicom. Ujedno, elegantne rukavice će uvek izgledati šik, čak i ako su drugačije boje u odnosu na venčanicu.

Magija zime

Prilagodite se čipkom ili prozirnom tkaninom. Dodavanje detalja na venčanicu, poput čipke ili prozirnih tkanina, daje venčanici dramatičan efekat. Ujedno, na taj način ćete svoju venčanicu prilagoditi zimi.

Izaberite teže tkanine. Venčanice od teške svile, bogatog brokata ili somota, stvaraju elegantan izgled, dok vas istovremeno greju. Kombinovanje težih materijala sa slojevima čipke, donosi utisak sofisticiranosti i glamura.

Razmotrite višeslojne modele. Dodavanje više slojeva suknji takođe može da vas ugreje, ali i da izgleda šik. Slojevi satenskih suknji ispod čipke pružiće udobnost, a venčanici dati oblik i pokret.

Prigrlite zimu i stvorite svoju snežnu bajku.

Mudro i promišljeno birajte venčanice za zimu

Proleće i leto smatraju se idealnim godišnjim dobima za venčanje zbog visokih temperatura, kao i činjenice da su tada padavine manje moguće. Ipak, i zimsko godišnje doba ima svoje prednosti.

Venčanice za zimu

Bajkovite princeza venčanice idealne su za zimska venčanja. Ugrejaće vas dok istovremeno izgledate onako kako ste oduvek maštale.

Venčanice za zimu možete da dekorišete zimskim simbolima. Svetlucave pahulje, kristalne perle, delikatna biserna dugmad i glamurozne šljokice su sjajan izbor.

Isti efekat možete da postignete i nakitom. Viseće minđuše i ogrlice sigurno će ostaviti utisak.

Nemojte da zaboravite ni na odabir adekvatne obuće. Imajte na umu da je bezbednost važnija od svega, pa je možda najpraktičnija ideja da imate nekoliko opcija. Kada ste na otvorenom, odaberite bele čizme, dok u zatvorenom prostoru možete da obujete šta god da želite.

Salon venčanica na Novom Beogradu

Tim salona venčanica La Perla ne samo da će vam pomoći da odaberete sjajne venčanice za zimu, već će i sve vaše želje pretvoriti u stvarnost. Pored toga što imamo veliki izbor različitih modela i brendova venčanica, takođe vršimo i njihove izmene. Od prekrajanja venčanica, do dekorisanja venčanica – kod nas je sve moguće.

Pozovite nas već danas i zakažite konsultacije ili probe u našem salonu na Novom Beogradu. Nalazimo se u TC Piramida i veoma lako ćemo vam pomoći da odaberete svoj omiljeni model. Uz najdobronamernije savete i konstruktivnu kritiku, sigurni smo da ćemo vam pomoći da pronađete svoju venčanicu iz snova.

Zimska magija može da počne!