Venčanice za sitne devojke

Bez obzira na vašu visinu ili oblik tela, važno je da se na dan venčanja osećate prijatno i komforno u venčanici koju ste odabrale. Takođe, važno je i da odaberete model u skladu sa siluetom tela koja će ne samo da oslikava vaš stil, već i da vam odlično pristaje. Venčanice za sitne devojke nije jednostavno pronaći, ali dobra vest je što uz minimalne prepravke, svaka venčanica može da stoji “kao salivena”.

Za “sitnu” nevestu, pronaći idealnu venčanicu znači odabrati model koji neće da je preplavi. Postoji mnogo različitih modela koji su elegantni i dizajnirani su tako da odgovaraju sitnim mladama.

Venčanice za sitne devojke – Kakav model odabrati?

Najprikladnije venčanice za sitne devojke krojene su tako da prate liniju tela i ne “progutaju” (uslovno rečeno) mladu. Za razliku od ovakvih modela, široke venčanice nisu najbolji izbor, jer devojka ne može da dođe do izražaja. Modeli koji prate liniju tela su “san snova” za mlade koje uživaju u minimalizmu.

Dužina venčanice do poda. Iako na prvi pogled ne deluje kao najbolji izbor, uska i minimalistička dugačka venčanica sjajno će pristajati sitnim nevestama. Uz istaknut gornji deo tela korsetom ili sofisticiranim bretelama, sigurno nećete pogrešiti.

Venčanice za sitne devojke

Venčanica sa naglaskom na vrat. Izrez na venčanici, ili dekolte, ključan je kako bi se stvorila iluzija visine. Venčanica sa nižim dekolteom, učiniće da vrat izgleda duže, pa će samim tim i mlada izgledati više.

Sirena venčanica. Izuzetno ženstveni model haljine koji sjajno laska sitnim mladama. Ovakvi modeli su veoma uski, dok se od kolena naniže šire, pa stvaraju iluziju visine. Idealne su za devojke koje su maštale o princeza venčanici, jer donji deo koji se širi doprinosi “drama” efektu. Izgledaćete glamurozno i šik. Naglasak se stavlja na poprsje i kukove, pa su sjajne i za isticanje oblina. Ukoliko odaberete model sa višim strukom, noge će izgledati duže.

Modeli o kakvim ste oduvek maštale

Sheat stil venčanice. Dizajnirane su tako da se šav pruža vertikalno od ramena do kukova. Sjajan su odabir za mlade koje vole minimalistički stil. Uglavnom su sašivene od šifona, pa se naglasak stavlja na figuru i oblik tela. Ovakve venčanice su veoma lagane i sjajne su za letnja venčanja.

Venčanice “A” linije. Ovo su verovatno idealne venčanice za sitne devojke koje žele da stave fokus na struk i kukove. Veoma su uske u tom predelu, pa se postepeno šire sve do poda.

Kratke venčanice. Jedan od najboljih načina da stavite fokus na svoju sitnu građu. Koktel venčanice su idealan izbor kako za venčanja tokom leta, tako i za niske neveste koje žele da izgledaju devojački i ženstveno.

Venčanice sa visokim strukom. Ovakvi modeli ističu visinu i dužinu nogu. Samim ti, mlada će izgledati mnogo više nego što zapravo jeste.

Venčanice za sitne devojke – Prepravke venčanica

Venčanice za sitne devojke izrađene po meri omogućiće vam da postignete izgled o kakvom ste oduvek maštale. Veliki broj mladi odmalena mašta o idealnoj haljini za venčanje. Veoma dobro znaju kako žele da izgleda njihova venčanica i imaju tačnu i preciznu sliku. Kroj, materijal, model i ukrasi, važan su deo dizajna svake venčanice.

Venčanice za sitne devojke

Ukoliko ste sitna nevesta, dobra vest je da gotovo svaka venčanica može da bude prilagođena tako da odgovara vašem telu. Takođe, šivenje venčanice po meri je zabavan proces jer omogućava da iskažete svu svoju kreativnost. Ujedno, ta venčanica će biti posebna za vas. Imajte na umu da krojenje i šivenje mogu da budu dugotrajan proces, pa ukoliko ste se odlučile na ovaj korak, počnite sa pripremama venčanice na vreme.

Salon venčanica u Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i pored toga što u ponudi imamo veliki broj različitih modela brendiranih venčanica, takođe vršimo i prepravke, kao i dekorisanje haljina za venčanje.

Ujedno, kod nas možete da pronađete tijaru, veo ili neki drugi ukras za kosu koji će se idealno uklopiti uz odabrani model venčanice.

Stupite sa nama u kontakt i već danas zakažite probu venčanice! Naš tim vas čeka i svojim iskustvom i dobronamernim savetimo, uvereni smo da ćemo zajedničkim snagama uspeti da vam pomognemo da odaberete model idealan za vas.

La Perla – za venčanje iz mašte.