Moderne i tradicionalne venčanice

Trendovi venčanica za 2022. godinu donose sa sobom i preokret. Reč je o eri nove klasike koja spaja moderan i tradicionalni izgled venčanice za mlade. Spoj moderne i tradicionalne venčanice itekako je moguć uz pomoć samo nekoliko jednostavnih trikova.

Verovali ili ne, prvo venčanje u istoriji je zabeleženo da se odigralo u periodu između 1250-1300 godine nove ere. Iako odeća prve neveste nije dokumentovana, industrija venčanja je značajno napredovala prethodnih vekova. Danas mlada može da odabere svaki detalji i prilagodi ga sebi.

Poslednje dve godine, primetno je da neveste sve češće spajaju moderan izgled sa tradicionalnim. Kako, pitate se? Reč je o samo nekoliko trikova koji mogu značajno da utiču na izbor venčanice.

Moderne i tradicionalne venčanice – Mešanje trendova

Neveste, ali i poznati dizajneri venčanica, vrlo vešto mešaju tradicionalne motive i detalje sa modernim i urbanim trendovima. Ukoliko želite da idete u korak sa vremenom, a istovremeno da ispoštujete i tradiciju, sada je to jednostavnije nego ikada.

Mini haljine svakako su jedan od trendova koji će obeležiti 2022. godinu. Ipak, one jesu moderne, ali ne i tradicionalne. Kako biste uneli dašak tradicije u ovakav izgled, potreban je samo jedan detalj. Spoj moderne i tradicionalne venčanice, u ovom slučaju, moguć je samo dodavanjem dugačkog, tradicionalnog vela.

Idealno za moderne neveste koje ne žele da krše tradiciju. Spajanje klasičnih velova sa savremenim, mini venčanicama, daje dramatičan efekat tako da se mlada ne oseća pretereno konvencionalno. Razigrana tradicija koju predstavlja veo i najnoviji trend… Pored toga, dugačak veo će izgledati sjajno na fotografijama bez obzira na to na kojoj lokaciji se održava venčanje.

Moderne i tradicionalne venčanice

Dramatičan izgled u kombinaciji sa urbanim, pored velova, pružaju i šeširi sa čipkanim velom. Ovaj retro dodatak, nekada viđen samo na izbledelim fotografijama, vraća se na velika vrata i daje sjajan spoj moderne i tradicionalne venčanice. Šeširi sa velom prikladni su kako uz princeza venčanice, tako i uz modele “A” kroja. Veoma su šik i mogu da se nose kako tokom ceremonije, tako i na proslavi.

Idealan spoj moderne i tradicionalne venčanice

Spoj moderne i tradicionalne venčanice mnogi nazivaju tradicionalnim preokretom. Potrebno je samo da uzmete ono što volite i što vam se dopada od tradicije i da ga preuredite tako da bude u trendu. Ne previše ozbiljno i retro!

Nepravedno zapostavljene venčanice bez rukava sada se, baš kao i velovi, vraćaju na velika vrata. Izuzetno su popularne i venčanice sa visokim izrezima koje u kombinaciji sa krojem bez rukava, izgledaju sjajno na svakoj nevesti. Od Grejs Keli do Megan Markl i Lejdi Kiti Spenser, visoki izrezi krasili su brojne mlade na kraljevskim venčanjima tokom godina. Uparene sa siluetom bez rukava, neveste mogu da dobiju najbolju kombinaciju moderne i tradicionalne venčanice. Bilo da želite da venčanica bude sa golim leđima, ili da to pak bude venčanica sa dubokim šlicem, nećete pogrešiti ukoliko je model bez rukava.

Isto tako, veoma popularne su i venčanice u boji. Sve više mladi se odlučuje na šarene venčanice i modele sa printom. U zavisnosti od kroja, one mogu da budu tradicionalne, dok im boja, istovremeno, daje moderan i šik izgled. Udaljavanjem od tradicije bojama, mlade mogu da iskažu svoju kreativnost i jedinstvenost.

Moderne i tradicionalne venčanice

Nakit za venčanje takođe je jedan od načina da pobegnete od tradicije. Modni dodaci su sjajan način da promenite svoj izgled tokom ceremonije, a da budete tradicionalno obučene. U zavisnosti od kroja venčanice, odaberite minđuše, ogrlice i druge dodatke u skladu sa svojim preferencijama. Zablistaćete bez ikakve dileme.

Salon venčanica u Beogradu – Sve na jednom mestu

La Perla je salon venčanica koji se nalazi na Novom Beogradu, u TC Piramida i našim budućim mladama nudimo veliki izbor različitih modela venčanica sjajnih brendova. Spajanje moderne i tradicionalne venčanice najprimetnije je u modelima sa potpisom brenda Ria Tener u kojima svaka nevesta može da zablista.

Pored toga, kod nas ćete pronaći i velove, tijare i druge modne dodatke za venčanje. Ujedno, vršimo i prepravku venčanica, pa tako svaka haljina može da izgleda baš onako kako ste oduvek maštale.

Posetite nas već danas i odaberite svoju omiljenu venčanicu. Potrebno je samo da nas pozovete, a mi ćemo vam vrlo rado pomoći da ostvarite sve svoje zamisli.

La Perla – Za dan koji se pamti!