Venčanica i horoskop

Venčanica i horoskop usko su povezani sudeći prema astrolozima. Ukoliko još uvek niste odabrale određeni model i niste sigurni u to koju venčanicu bi trebalo da odaberete, zodijak može u tome da vam pomogne. Baš kao što horoskop govori koje je najbolje vreme za venčanje za svaki horoskopski znak, isto tako može da vam pomogne i u tome da donesete odluku kada je reč o venčanici.

Prilikom odabira venčanice, postoji mnogo detalja na koje treba obratiti pažnju. Koje je doba godine, na kom mestu se održava ceremonija, kao i lični stil neveste. Dok razmišljate o tome da li da odaberete princeza haljinu ili umereniji model, možda bi trebalo da pročitate šta vam zvezde poručuju.

Venčanica i horoskop – Vatreni i zemljani horoskopski znakovi

Vatreni znakovi – Ovan, Lav i Strelac – su poznati po tome što donose toplotu i privlače svetlost. Kada je reč o venčanicama, filozofija je ista. Trudiće se da impresioniraju i preuzeće na sebe modne rizike.

Ovan. Za Ovnove idealne su smele venčanice, poput sirena modela bez bretela. Takođe, ovaj znak će se rado odlučiti za venčanice sa dubokim šlicem, ali i raskošnim dekolteom.

Lav. Što je šokantniji model, to je Lavica srećnija u njoj. Za moćne Lavice i venčanice moraju da budu baš takve. Balska haljina sa dugačkim šlepom i mnoštvo modnih dodataka nešto su što veoma prija ovom horoskopskom znaku.

Strelac. Ovaj horoskopski znak je prepoznatljiv i kao ljubitelj sporta, pa im je važno da imaju venčanicu u kojoj mogu slobodno da se kreću. Venčanice sa rukavima u obliku zvona, dugački šlep ili veo, viseće minđuše – idealni su za Strelčeve. Takođe, pripadnice ovog horoskopskog znaka neretko će se odlučiti za patike ili udobne cipelice, umesto obuće sa visokom potpeticom.

Zemljani znakovi – Bik, Devica i Jarac – stalno razmišljaju o klasičnoj eleganciji i stilu. Uvek igraju na sigurno, pa izgledaju sofisticirano i klasično. Venčanica i horoskop za njih igraju značajnu ulogu prilikom odabira.

Venčanica i horoskop

Bik. Izbegavanje modnih grešaka je od velikog značaja za konzervativne Bikove. Oni odišu suptilnom lepotom i najprijatnije se osećaju u kvalitetnim tkaninama koje prate liniju tela. Odabraće venčanicu bez korseta, koja ih ne steže, a koja je istovremeno šik, udobna i seksi.

Devica. Venčanica koja je skromna, najčešće “A” kroja, sa oštrim uglovima i modernom silueto, idealna je za ovaj horoskopski znak. Takođe, pristaje im nakit geometrijskog oblika. Sve mora da bude isplanirano i stilizovano matematički precizno.

Jarac. Sofisticirana i tradicionalna mlada, elegantna, sigurno je u znaku Jarca. Ona će želeti minimalističku i sofisticiranu venčanicu, klasičnu, bez mnogo detalja. Ipak, iskazaće svoju seksepilnu stranu atraktivnim donjim vešom.

Venčanica i horoskop – Vazdušni i vodeni horoskopski znakovi

Vazdušni znakovi – Blizanci, Vaga i Vodolija – najverovatnije će smisliti nešto inovativno, kao što je veo koji se pretvara u šal ili suknja koja otkriva mini haljinu tokom prvog plesa. Žele da ostave jedinstven utisak.

Blizanci. Ovaj koketni horoskopski znak uživa u raznolikosti. Za njih je idealna retro venčanica, razigrani model i sigurno će se predomisliti nekoliko puta do donošenja konačne odluke.

Vaga. Vagama vlada Venera, boginja romantike, a one će se osloniti na modele koji ističu lepotu. One ne prate trendove, već ih postavljaju. Njihov stil je jedinstven.

Vodolija. Buntovne Vodolije su veoma ekscentrične, pa će takva biti i njihova venčanica. Uneće boje i odvojiće se od tradicionalnog. Metalik tonovi, roze, zlatne nijanse… Kod njih je sve moguće.

Vodeni znakovi – Ribe, Rakovi i Škorpijevenčanice i horoskop za njih znače samo sentimentalnost. Biće emotivni i romantični.

Venčanica i horoskop

Ribe. Kao što i naziv njihovog znaka kaže, najbolje će se osećati u sirena modelu venčanice. Ovim nevestama je potrebno nešto plavo da bi se osećale prijatno na dan venčanja. Samo tada će se osećati mirno i spokojno.

Rak. Emotivni i romantični rakovi vole til i balske modele venčanica. Takođe, izgledaće tradicionalno i vrlo verovatno da će od nakita odabrati nešto veoma značajno za njihovu porodicu.

Škorpija. Vole misterije, tako da će pojačati dramski efekat nošenjem vela. Odabraće model venčanice koji prati liniju tela, a ako neko od znakova može da odabere crnu venčanicu, onda je to sigurno Škorpija.

Najveći izbor venčanica u Beogradu

Venčanice i horoskop mogu da vam pomognu da pronađete omiljeni model haljine, a on se zasigurno nalazi u salonu venčanica La Perla. Veliki izbor različitih modela i brendova čeka vas na Novom Beogradu, u TC Piramida. Potrebno je samo da nas pozovete i rezervišete svoj termin probe venčanice.

Pored toga, vršimo i prepravke venčanica, njihovo dekorisanje, pa od svake haljine naš tim može da kreira venčanicu za pamćenje. Kod nas ćete pronaći i tijare, velove i druge ukrase za kosu koji će dati pečat vašem izgledu.

Salon venčanica La Perla – magija zaista postoji.