Sajam venčanja 2022 Kragujevac

Sajam venčanja 2022 Kragujevac mesto je na kom će se sredinom februara susresti sve buduće neveste sa organizatorima venčanja, naboljim keteringom, ali i najvećom ponudom venčanica.

Sajam venčanja u Kragujevcu organizovan je od strane Šumadija sajma i pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Održava se u periodu od 11. do 13. februara 2022. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Na ovogodišnjem sajmu predstaviće se renomirani izlagači. Sve buduće mlade na sajmu mogu da očekuju bogatu ponudu proizvoda i usluga koji su neophodni za organizaciju venčanja. Prisustvovaće saloni venčanica, restorani, zlatare, izlagači dekoracija, fotografi, izlagači svadbenih torti, kao i brojni brendovi.

Pored redovnog izlagačkog dela u okviru programa sajma venčanja 2022, u hali Šumadija sajma predstaviće se i kragujevački bendovi.

Sajam venčanja 2022 Kragujevac biće svečano otvoren u petak, 11. februara, tačno u podne. Ulaz za sva tri sajamska dana je slobodan.

Sajam venčanja 2022 Kragujevac – Venčanice

Na sajmu venčanja u Kragujevcu brojni saloni venčanica sa prepoznatljivim brendovima predstaviće najrazličitije modele venčanica.

Trenutno najpopularniji modeli venčanica jesu oni sa potpisom brenda Ria Tener, jer bajkoviti i moderan dizajn jeste ono što je trenutno u trendu i na modnoj mapi svake buduće neveste.

Sajam venčanja 2022 Kragujevac

Venčanice Ria Tener su posebne haljine kojima je posvećena pažnja prilikom dodavanja svakog detalja – šava, perlice ili kopče. Venčanice izuzetnog kvaliteta prijatne su za celodnevno nošenje i veoma su fotogenične. Raznovrsni stilovi (od minimalističke venčanice do modela u baroknom stilu), tkanine i dekor, nadilaze sve o čemu su mlade oduvek maštale.

Ria Tener romantične i bajkovite venčanice idealne su za mlade koje žele da postignu izgled o kom će se pričati i kroz nekoliko godina. Jedna od najnovijih kolekcija venčanice Ria Tener Premium Muse sastoji se od više od 30 različitih modela, a putem salona venčanica La Perla, moguće je naručiti svaki od modela.

Ria Tener venčanice prepoznatljive su kao modeli u kojima se svaka mlada oseća sofisticirano, elegantno, prefinjeno, prijatno. Venčanice istovremeno bude i ženstvenost, otmenost i bajkovitost kod svake dame na dan njenog venčanja.

Dizajnerski stilovi venčanica sa potpisom brenda Ria Tener predstavljaju kombinaciju romantičnih i modernih rešenja krojeva i dekoracija. U njima svaka mlada, bez obzira na oblik tela, ukus i stil, može da izgleda onako kako je oduvek želela.

Salon venčanica La Perla na sajmu venčanja u Kragujevcu

Tim salona venčanica La Perla vrši i prekrajanje venčanica. Zajedničkim radom, možemo da učinimo da vam svaki od modela stoji kao venčanica izrađena po meri. Pored toga, vršimo i dekorisanje venčanica i svaku haljinu možemo da ukrasimo tako da bude u skladu sa vašim željama.

Sajam venčanja 2022 Kragujevac

Sajam venčanja 2022 Kragujevac mesto je gde možete da pogledate modele venčanica brenda Ria Tener, kao i venčanice drugih brendova. Izdvojili bismo venčanice sa potpisom Bien Savvy, Jasmine Bridal, Pronovias White One i druge.

Ujedno, kod nas možete da odaberete i veo, tijaru, ili neki drugi ukras za kosu koji će idealno dopunjavati venčanicu koju ste odabrale.

Posetite nas tokom vikend sajma u Kragujevcu u periodu od 11. do 13. februara ili nas kontaktirajte putem telefona +381 63 41 87 87. O venčanicama i drugim detaljima možete da se informišete i putem mail adrese info@laperlavencanice.com. La Perla salon venčanica nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i naš iskusni tim vam uvek stoji na raspolaganju.

Čekamo vas da zajedno kreiramo magiju – La Perla.