Šminka za mlade sa svetlim očima

Neka svetle oči izgledaju još svetlije! Dok se približavate oltaru naravno da su svi pogledi uprti u vas, ali iskoristite šminku tako da vaše oči govore same za sebe. Pravilno naneta šminka za mlade sa svetlim očima zaista može da učini čuda!

Bilo da želite da imate minimalistički i jednostavno nanetu šminku, ili želite da postignete smeo i glamurozan izgled, šminka može umnogome da vam pomogne u tome. Baš kao i venčanicu, šminku birajte tako da bude deo vašeg ličnog stila. Ukoliko se generalno ne šminkate previše, nemojte ni na dan venčanja, jer ne želite da svima izgledate neobično. Ne zaboravite, lepota je tu, treba samo da se istakne, ali na pravilan način.

Dan venčanja je jedan od najemotivnijih dana u životu. Imajte i na umu da su “oči ogledalo duše” i da njima najverodostojnije možete da iskažete emocije. Samo jedan pogled može da prenese pregršt osećanja. Plavooke mlade, baš kao i zelenooke mlade, pazite se – šminka za mlade sa svetlim očima nije ista kao i za neveste sa tamnim očima. Istaknite svoj pogled na najbolji način.

Šminka za mlade sa svetlim očima – Manje je više

Svi mladenci su lepi na svoj način. Drage neveste, prilikom šminkanja, najpre treba da uzmete u obzir koja je boja vaših očiju.

Mlade sa plavim ili zelenim očima najlepše izgledaju u neutralnim tonovima, u bojama poput šampanjca, bakra, korala ili bronze. Plave oči se izdvajaju same po sebi, pa izbegavajte da koristite tamne senke. Umesto toga, naglasite oči svetlucavim zlatnim i smeđim tonovima. Šminka za mlade sa svetlim očima ispunjena je svetlucavim nijansama.

Ajlajner i trepavice. Crna olovka prelepo ističe plave oči, a jako naglašene trepavice ističu prirodan oblik očiju. Sjajan je kontrast svetlih očiju i tamnih trepavica. Takođe, ne zaboravite da sredite oblik obrve i dodate smeđu nijansu. Čak i bez nijansiranja, samo koristeći ajlajner i maskaru, postići ćete retro izgled koji je izuzetno popularan. Holivuski glamur, moderno i sofisticirano u isto vreme.

Čisto i klasično. Tanka linija crnog ajlajnera čini da vaše trepavice izgledaju gušće i tamnije. Na taj način ćete naglasiti svetle oči.

Šminka za mlade sa svetlim očima

Jak ajlajner. Pune obrve i tamni ajlajer čine čuda u kombinaciji sa svetlim očima. Izvucite tanku liniju na donjem kapku i zaustavite se neposredno pre ugla oka. Tako ćete podignuti pogled i izgledati prirodnije.

Ah, te oči…

Prirodni smokey eye. Svetle oči su svakako prodorne pre svega zbog tamne senke koja se nalazi najbliže gornjoj liniji trepavica. Ne nanosite jaku senku da donju liniju trepavica i ostavite obrve da izgledaju prirodne i pune. Tako ćete svu pažnju zadržati na svetlim očima.

Bez šminke. Uz jarkosvetle oči dovoljna je samo maskara. Zaboravite na olovke i senke, već samo nanesite maskaru na trepavice. Dovoljno je.

Prirodni zemljani tonovi. Topli, narandžasti tonovi su prikladni za neveste sa svetlim očima. Ove boje su komplementarne i izgledaju zapanjujuće kada se plave oči upare sa naranžasto-smeđom senkom i rumenilom u boji breskve.

Svetlo i sveže. Koristite svetlu senku u kombinaciji sa nekoliko slojeva maskare. Minimalistički i prirodno.

Bronza! Bronzane nijanse, preplanule i smeđe boje senki sjajan su odabir za oči plave i zelene boje. Ne zaboravite ni na čari bronzanog ajlajnera.

Mat koral. Letnje venčanje i koralne boje – savršeno! Nanesite senku jarkokoralne boje i začinite izgled ajlajnerom. Sigurno ćete izgledati kao iz bajke.

Šminka za mlade sa svetlim očima – Samo glamur!

Šminka za mlade sa svetlim očima pruža čitav niz različitih mogućnosti kombinovanja veselih boja.

Boho mlade Različite nijanse toplih smeđih tonova u kombinaciji sa preplanulim tenom i svetlim očima – neprocenjivo.

Nijanse breskve. Dodajte malo topline svom pogledu koristeći senku u nijansi breskve. Kako biste definisali liniju trepavica, savijenu četkicu za obrve umočite u tamnosmeđu senku i nanesite na kapke.

Glamur! Glamurozan izgled postići ćete izvlačenjem tanke linije ajlajnera do sredine kapka. Šik i sofisticirano u pariskom maniru.

Šminka za mlade sa svetlim očima

Nijanse sive. S obzirom na to da tamne nijanse mogu da preplave svetle oči, koristite hladne tonove poput sive ili srebrne. One će dati dubinu svetlim očima.

Sjaj i samo sjaj! Plave i zelene oči sjajno izgledaju sa šljokicama i sjajem na kapcima. Nanesite takvu senku i zablistajte na proslavi.

Metalni sjaj. Smeđa podloga sa metalik tonovima je sjajna alternativa prirodnom izgledu. Bakarno-braon olovka sa mekim, metalnim sjajem istaći će boju očiju.

Sve za mlade na jednom mestu

Ne zaboravite ni na zlatne tonove koji besprekorno ističu kako vaš ten, tako i boju očiju. Ujedno, imajte na umu da šminka za venčanje treba da bude u skladu sa ukrasima za kosu koje odaberete. Bilo da želite veo ili tijaru, šminka treba da bude u skladu sa njima, ali i venčanicom.

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u svojoj ponudi imamo sve što je potrebno mladama za njihov poseban dan. Veliki izbor brendiranih venčanica i ukrasa za kosu učiniće da svaka nevesta zablista.

Ujedno, naš stručni tim će vam pomoći da odaberete sve što vam je potrebno i u skladu sa vašim željama i zamislima. Pozovite nas već danas i zakažite svoj termin.

La Perla – mesto gde svaka mlada zablista.