Filmovi o venčanjima

Opšte je poznato koliko je planiranje venčanja stresno. Potrebno je non-stop razmišljati o svim detaljima i precizno ih organizovati. Venčanica, mladenačka torta, gosti, posluženje, ceremonija, mesto na kom se održava venčanja… Nismo ni sigurni koliko toga ima sve dok se ne upustimo u organizaciju. Ono što deluje šašavo, ali može da pomogne, jesu filmovi o venčanjima.

Romantične komedije će vas ne samo opustiti i nasmejati, već će vam možda dati i sjajne ideje i iznedriti rešenja i to dok se smejete do suza.

Izdvojili smo nekoliko komedija o venčanju koje bi trebalo da pogledate dok planirate svoj savršeni dan. Opustite se, smejte se, a ideje će se roditi same od sebe.

Filmovi o venčanjima – Smeh do suza

Obišli ste brojne keteringe, salone venčanica i vreme je za popodnevno opuštanje. Iskokajte kokice, udobno se smestite i uživajte.

Film Veridba (The Proposal, 2009)

Filmovi o venčanjima ne mogu da prođu bez ovog ostvarenja, kada se pravi lista. Počnimo sa Beti Vajt i Sandrom Bulok koje plešu oko lomače u šumi. Zaista, svaka scena sa Beti Vajt je neprocenjiva. Sandra Bulok igra izvršnu direktorku izdavačke kuće kojoj je potrebno produženje vize da bi izbegla deportaciju.

Izdvajamo: Muzika Za Dušu: Pesme Za Prvi Ples Mladenaca

Ona se tada okreće svom dugogodišnjem pomoćniku Rajanu Rejnoldsu. Njih dvoje imaju divnu hemiju. Kada posete njegovu porodicu na ruralnoj Aljasci pretvarajući se da su vereni, otkrivaju prava osećanja jedno prema drugom.

Moja velika mrsna pravoslavna svadba (My Big Fat Greek Wedding, 2002)

Ovo je jedan od najšarmantnijih filmova o venčanjima. Nia Vardalos igra ćerku tradicionalne grčke porodice, koja se sa 30 godina zaljubljuje i dovodi u kuću svog dečka koji nije Grk (Džon Korbet). Komičan film sa temama poštovanja kulturnih tradicija uz prihvatanje razlika i neosuđivanje.

Lepotica sa sela (Sweet Home Alabama, 2002)

Klasični film Ris Viterspun, u kome je ona modna dizajnerka koja ima otmenog dečka iz velikog grada (Patrik Dempsi).

Lovci na deveruše (Wedding Crashers, 2005)

Film koji će vas dovesti do suza – od smeha, naravno. Oven Vilson i Vins Von garantuju smeh i dobar provod, kao i sigurno opuštanje.

Da li ste već gledali neki od predloženih filmova? Ako jeste, podelite svoje utiske sa nama.

Filmovi o venčanjima – Nemate samo vi poteškoće u planiranju venčanja

Petogodišnja veridba (The Five-year Engagment, 2012)

Pred Tomom i Vajolet je naizgled prelepa budućnost, sveže su vereni, vole se i poštuju, mladi su i uspešni. Međutim, nema toga što se neće isprečiti njihovoj svadbi. Da stvar bude gora, njihovi prijatelji i rodbina uskaču u brakove sa lakoćom iz dana u dan, a njihova veridba pretvara se u jedno beskrajno odugovlačenje.

27 haljina za venčanje (27 Dresses, 2008)

“Uvek deveruša, a nikada mlada” je zapravo preciziniji opis ovog filma i najbolje karakteriše glavnog lika ove romantične komedije. Ona je uvek tu da svima pomogne i udovolji. Bila je deveruša čak 27 puta i 27 puta je isprobavala i oblačila haljine, ali venčanicu nikada. Ketrin Higl je odigrala brilijantno ovu ulogu.

Odbegla mlada (Runaway Bride, 1999)

Megi Karpenter (Džulija Roberts) ima čudnu naviku – svoja venčanja ne doživljava kao konačno odredištve svoje sreće i blagostanja, narotiv, pobegla je sa svakog od njih. U njenu neobičnu priču upliće se kolumnista Ajk Grejam (Ričard Gir) koji je voljan da ispita priču o ovoj neobičnoj pobegulji koja beskrupulozno ostavlja ucveljene mladoženje pred oltarom.

Četiri venčanja i sahrana (Four Weddings And a Funeral, 1994)

Čarls jurca sa venčanja na venčanje ne razmišljajući o svom životu, sve dok ne naleti na Keri, šarmantnu, druželjubivu i pomalo lascivnu Amerikanku. Iako se Britanac i Amerikanka slažu kao ulje i voda, ipak, iskrica privlačnosti rodiće se između njih dvoje, a činjenica da će jedno od četiri venčanja biti ranije ugovoreno Kerino, i da je Čarls u jednom momentu bio samo njena predbračna avantura, nateraće ga da preispita životne odluke i da se prvi put u životu bori za ženu koju je zavoleo. Uloge tumače Hju Grant i Endi Mekdauel.

Filmovi o venčanjima su sjajan izvor dobrog stanja i nepresušnih ideja. Ukoliko imate još predloga, podelite ih sa nama.

Gde pronaći venčanicu iz snova?

Tim salona venčanica La Perla svim budućim mladama rado izlazi u susret u ispunjavanju svih njihovi želja. Nalazimo se na Novom Beogradu u TC Piramida i u ponudima imamo veliki izbor brendiranih venčanica.

Pored toga, naše višegodišnje iskustvo omogućava nam da pomognemo svim budućim nevestama u donošenju odluka prilikom planiranja venčanja.

Ukoliko vam treba koristan savet i venčanica – na pravom ste mestu – salon venčanica La Perla.