Trudna mlada

Da li ćete i vi na svom venčanju biti trudna mlada? Najpre, čestitamo, a kako planirati venčanje kada ste trudni? Ovo su najbolji saveti za trudne mlade!

Beba i venčanje su dva glavna životna događaja koja mogu izgledati zastrašujuće kada se kombinuju, ali uz nekoliko adaptacija dana venčanja, odeće, budžeta i menija, možete isplanirati divan dan venčanja kao trudna mlada.

Trudnoća je jedna od najuzbudljivijih vesti koje možete dobiti i, zajedno sa venčanjem, izuzetno posebna prekretnica u životu osobe. Doživeti ih oboje u isto vreme je jedinstven osećaj koji može učiniti vaš dan još dragocenijim.

Trudna mlada – Kako planirati venčanje?

Najpre odredite datum za dan venčanja. Drugo tromesečje je često najbolje vreme da trudna mlada stane na ludi kamen. Trebalo je da prođete fazu jutarnje mučnine i da još uvek imate dovoljno energije da provedete dan slavlja. Do trećeg tromesečja ćete se potencijalno osećati umorno, ali ovo ne bi trebalo da uzrokuje odlaganje venčanja, već samo nekoliko promena. Možda je bolje kao jutarnja ceremonija sa ručkom.

Razmislite i o svom telu ispred samog dana venčanja. Prilagodite slavlje svojim potrebama…

Pametno organizujte budžet. Bebe su skupe i venčanja su skupa: dve univerzalne istine. Trudnoća vas može naterati da preispitate svoje prioritete, ali takođe može učiniti da budete još sigurniji u svoje trenutne planove.

Može se dogoditi da beba onemogućava venčanje finansijski i to je u redu. Možete da odložite venčanje dok ponovo ne uštedite nakon porođaja, ili možete imati malu ceremoniju pre rođenja bebe i sačuvati veliko slavlje za kasnije.

Trudna mlada

Nabavite udobnu venčanicu ili odeću. Salon venčanica La Perla u svojoj ponudi ima mnogo različitih modela venčanica za trudne mlade. Vaše telo će se brzo menjati tokom trudnoće. Ako ste već kupili venčanicu, još uvek može da odgovara ako je opuštenog dizajna. U suprotnom će vam možda trebati kreativno krojenje, kao što je zamena rajsferšlusa u pertle i korekcija struka.

Ako počinjete pretragu haljina ili znate da će vam trebati zamena haljina, preporučujemo vam da kupite venčanicu za trudnice.

Trudna mlada – Planirajte venčanje tako da zaista sve VAMA odgovara

Sve koji učestvuju u organizaciji, obavestite da ste trudna mlada. Vlasnik restorana će možda morati u potpunosti da prilagodi obrok ili da obezbedi nešto drugačije samo za vas. Zapamtite da trudnice ne bi trebalo da jedu retko meso ili ribu sa visokim sadržajem žive, sirovo suvo meso, paštete, sirova jaja u stvarima kao što su čokoladni mus i majonez, i određene sireve. Držite nivo kofeina na veoma niskom nivou i izbegavajte alkohol. Vaš ugostitelj će moći da se prilagodi tamo gde je potrebno.

Takođe, dodavanje stolica tamo gde je potrebno, i eventualno mesto za odmor, biće od velike koristi.

Pojednostavite svoje planove ako je potrebno. Možda ćete pronaći najbolje rešenje za prilagođavanje dana venčanja da pojednostavite ili smanjite svoje planove. Zaista popularna opcija je građanska ceremonija u matičnoj kancelariji praćena opuštenim kasnim ručkom u restoranu. Velika prednost toga je intimna atmosfera sa vama dragim ljudima.

Trudna mlada

I ne možemo ovo reći dovoljno, delegirajte sve što možete. Napravite listu obaveza i dodelite zadatke voljenim osobama od poverenja. Pojednostavljivanje vašeg rasporeda može biti dovoljno da dan prođe tačno onako kako ste planirali.

Salon venčanica La Perla – Sve za trudne mlade na jednom mestu

Budite spremni za jake emocije. Gotovo sigurno ćete plakati. Vaši hormoni će rasti, a sreća, uzbuđenje, živci i radost će se javiti – verovatno kroz suze. Naš najbolji savet je da pokušate da ostanete što smireniji (znamo, lakše je reći nego učiniti!). Dodelite nekome obavezu da bude zadužen za sve probleme tokom dana. Takođe, pobrinite se da odvojite vreme za odmor kada je vašem telu to potrebno.

Za sve ostalo, na raspolaganju vam je salon venčanica La Perla. U ponudi imamo veliki broj haljina za venčanje ako ste trudna mlada. Ujedno, bavimo se i prepravljanjem venčanica, kao i prekrajanjem venčanica. Tako možemo od svake haljine da napravimo venčanicu za pamćenje.

Posetite nas u TC Piramida na Novom Beogradu, ili nas kontaktirajte još danas.

Salon venčanica La Perla – Za dan koji se pamti.