Venčanice za trudnice

Nije lako biti buduća mlada, a naročito ne buduća majka. Tada je pritisak potrage za pravom venčanicom još veći. Srećom, nemate čega da se plašite! Postoji mnogo lepih i laskavih stilova kreiranih za trudne neveste. Venčanice za trudnice je sada moguće pronaći u različitim stilovima, bojama, a vrste dizajna i materijala od kog su skrojene su bezgranične.

Venčanice za trudnice – Saveti kako odabrati idealnu haljinu

S obzirom na to da su vam potrebne venčanice za trudnice, morate kao buduća nevesta i mama da vodite računa o više detalja.

Ukoliko znate, makar okvirno, kakvu venčanicu želite, pozovite salon venčanica pre zakazanog termina i obavestite ih o svojim željama i brigama.

Nemojte se plašiti da budete otvorene i iskrene u vezi sa svojim očekivanjima. Na ovaj način, vaš konsultant će moći da obezbedi veći izbor venčanica za trudnice ili da vam pokaže različite veličine kako bi vam bilo udobno.

Kada je reč o odabiru modela venčanice za trudnice, ukusi nevesti su različiti. Neke od njih žele da istaknu stomačić i da beba bude “zvezda događaja”, dok druge neveste preferiraju da stomak ne dolazi do izražaja. U svakom slučaju, postoji mnogo opcija da postignete izgled kakav želite.

Ako planirate da istaknete stomak, odgovaraće vam venčanice kroja sirene. Ukoliko pak želite da stomak ne bude naglašen, odaberite lepršavu i laganu haljinu koja nije uz telo.

Venčanice za trudnice

Pored kroja, važno je da nosite udobnu tkaninu koja će prijati vašoj koži.

Osim toga, u zavisnosti od toga koliko je venčanje daleko, uzmite u obzir da će vaše telo menjati obim. Razgovarajte sa konsultantom o određivanju veličine od vašeg prvog susreta do konačnog izbora modela.

Venčanice za trudnice – Na šta treba da obratite pažnju?

Veoma važna stvar koju treba da zapamtite, jeste da se ne morate ograničavati na venčanice za trudnice!

Uvek možete da odaberete bilo koju venčanicu ili haljinu, a da je prepravite shodno veličini koja vam je potrebna.

Pored toga, ne plašite se ako dan venčanja bliži, a ne odgovara vam veličina venčanice. Postoji jednostavno rešenje – ogrtači. Dodavanjem ogrtača na kopčanje umesto rajsferšlusa ili dugmadi, dobićete malo prostora za proširenje venčanice u predelu struka. To je najbolji način da promenite veličinu haljine poslednjeg trenutka.

Držite se jednstavnosti. Nema potrebe da preterujete sa prekomernim detaljima i aksesoarima. Kada birate venčanice za trudnice – manje je više.

Ne zaboravite da vam je potrebna udobna obuća. S obzirom na to da mnoge buduće mame imaju poteškoće sa oticanjem stopala, važno je to uzeti u obzir prilikom kupovine cipela. Odaberite minimalnu visinu potpetice i neka naglasak bude na udobnosti.

Prepravke venčanica i haljina

Salon venčanica La Perla u ponudi ima venčanice za trudnice, a ujedno vršimo i prepravke venčanica. Bilo da ste već kupile venčanicu, ili želite od omiljene haljine da napravite model venčanice iz snova, mi to možemo da ostvarimo.

Venčanice za trudnice

Ukoliko je potrebno skupljanje venčanica, povećanje veličine venčanice, sužavanje venčanice, ili bilo kakvo drugo prekrajanje venčanica, stojimo vam na raspolaganju. Pored toga, vršimo i dekorisanje venčanica po vašoj meri i želji. Kakvu god haljinu da želite ili ste je zamislili, mi možemo da je stvorimo samo za vas.

Naše dugogodišnje iskustvo omogućava nam da pomognemo mladama da u svom idealnom danu uživaju u onakvoj haljini kakvu su oduvek želele. Bilo da vam je potrebna trudnička venčanica, ili atraktivan model, salon venčanica La Perla je pravo mesto za vas.

Nalazimo se na Novom Beogradu u TC Piramida i stojimo vam na raspolaganju svakog dana u nedelji. Dovoljno je da nas pozovete ili samo jednostavno posetite na dobro poznatoj lokaciji. Veoma rado ćemo vam pomoći da odaberete svoju venčanicu iz snova.

La Perla je salon venčanica u kome se sve želje nevesti ostvaruju. Osim toga, u ponudi imamo i velove, kao i brojne druge ukrase za kosu. Posetite nas i ispunite svoje snove o idealnoj venčanici.