Nakit za dan venčanja

Osmišljavanje i sastavljanje kompletnog izgleda za dan venčanja nije samo pitanje odabira venčanice. Potrebno je uskladiti šminku, frizuru, obuću za venčanje, ali i nakit za dan venčanja.

U skladu sa tim kakvu frizuru želite, treba da odaberete i minđuše. Isto tako, u zavisnosti od kroja haljine, neophodno je odabrati idealnu ogrlicu. Da li želite da imate ukrase za kosu?… Sve su to važna pitanja na koja bi trebalo da imate odgovor pre same ceremonije. Nije jednostavno kreirati kompletan izgled u glavi, ali ukoliko počnete sa planiranjem na vreme, lako ćete doći do najboljeg rešenja.

Imajte na umu da nakit za venčanje može da kompletira vaš izgled i da mu pečat… Poput trešnjice na šlagu torte. Uz tradicionalnu mladu, pristaje i tradicionalan, porodičan nakit. Uz trendi nevestu, ne možemo da zamislimo ništa drugo osim modernog nakita.

Nakit za dan venčanja – Odakle krenuti sa donošenjem odluka?

Dakle, najvažnije je – bez panike! Znamo kakav je osećaj kada se započne planiranje venčanja i nevesta lako može da stekne osećaj da je sve to previše. Važno je da udahnete duboko i da krenete od početka.

Nakit se uglavnom smatra drugim, dodatnim korakom kada je u pitanju planiranje izgleda za venčanje. Nakon što odaberete venčanicu, stavite fokus na nakit za dan venčanja. Da li želite da kupite nov nakit, ili ćete nositi porodičan?

Isto tako, ukoliko znate koji nakit želite da nosite tokom ceremonije, obavezno ga ponesite sa sobom na probu venčanice. Važno je da steknete preciznu sliku o tome kako ćete izgledati.

Nakit za dan venčanja

Nakit za venčanje birajte u skladu sa krojem i modelom venčanice. Ukoliko ste se odlučili za model sa visokom kragnom, ogrlica je suvišna. Ipak, uz podignutu punđu, viseće minđuše bi idealno pristajale.

Odabir nakita za venčanje deo je stila, baš kao i biranje venčanice. Dobro razmislite o tome šta zaista želite i u čemu ćete se dobro osećati.

Ukoliko se odlučite za to da kupite nakit za dan venčanja, birajte onaj koji ćete moći ponovo da nosite. Bilo da je reč o ukrasu za kosu, ogrlici, minđušama ili narukvici, kupovina nakita koji ćete nositi samo jednom nije isplativa. Birajte nakit koji ćete nositi i nakon venčanja i koji će vam buditi sjajne uspomene na taj dan.

Nakit za dan venčanja – Sve je stvar nijansiranja

Kao što smo već napomenuli, važno je da nakit za dan venčanja upotpunjuje venčanicu. Za koji god komad nakita da se odlučite, imajte na umu da on daje pečat kompletnom izgledu.

Kao što venčanica može da istakne nakit, tako i nakit može stavi naglasak na model venčanice. Pitanje je – šta je to što vi želite da bude upečatljivo u vašem izgledu?

Ukoliko ste se kao i većina nevesti odlučili za belu venčanicu, uskladite nakit sa njenom nijansom. Srebro ili belo zlato je opšta preporuka za nakit za venčanje. Ipak, ukoliko nosite venčanicu u boji slonove kosti ili šampanjca, sjajno će se uklopiti nakit od žutog ili roze zlata.

Nakit za dan venčanja

Ujedno, ukoliko imate ukrase na venčanici, nakit treba da se upotpunjuje sa ovim detaljima. Perlice na venčanici sjajno se uklapaju sa bisernim minđušama ili ogrlicom.

Isto tako, dekolte na venčanici sjajno se uklapa sa ogrlicama. Ipak, vodite računa o tome da se ne preklapaju ogrlica i tkanina, već da se dopunjuju. Nikako ne zanemarujte ni ukrase za kosu, već učinite da sve izgleda kao detaljno planirana celina.

Salon venčanica na Novom Beogradu – Sve što vam treba na jednom mestu

Bez obzira na izgled, najvažnije je da se dobro osećate u onome što nosite. Nemojte smetnuti sa uma ni ostatak svadbenog dana, već nosite nakit koji će vam odgovarati i nakon ceremonije, neće vam smetati ili vas opterećivati.

Znajte – dobro izgledate samo ako se dobro i osećate!

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i pored velikog broja različitih brendova venčanica, u ponudi imamo i ukrase za kosu, kao i druge dodatke koji će upotpuniti vaš izgled na dan venčanja.

Posetite nas i odaberite sve detalje za vaš poseban dan na jednom mestu.