Šminka za letnje venčanje

Jedna od osnovnih prednosti letnjeg venčanja jeste ta što možete da se poigravate bojama. Šminka za letnje venčanje podrazumeva svetle i zabavne boje koje takođe možete da uključite i u dekor vašeg venčanja.

U planiranje svog ličnog izgleda i dekoracija na venčanju, uključite jarko crvene, nežno roze i prigušene ljubičaste tonove. Letnja šminka za mlade nikako nije dosadna, ali nemojte ni da preterate kako se ne bi “istopila” na suncu.

Dakle, ukoliko se venčavate ovog leta, ne brinite. Pročitajte sjajne savete koji će vam pomoći da zadržite svež izgled tokom celog dana, ali i da zasijate na večernjoj proslavi.

Šminka za letnje venčanje – Proba šminke pre venčanja je obavezna

Na svom venčanju nikako ne želite iznenađenja, zar ne? Upravo zbog toga, obavezno nekoliko nedelja pre venčanja zakažite probu frizure i šminke. Veoma je važno da imate tačnu i preciznu sliku svog izgleda pre samog dana venčanja. Na ovaj način ne samo da ćete osigurati da dobijete ono što želite, već ćete imati priliku da vidite i koliko dugo će se šminka zadržati na licu.

Ujedno, na vreme rezervišite termin kod svog omiljenog šminkera.

Uskladite svoj ten. Ukoliko planirate da se sunčate pre venčanja, postarajte se da imate istu boju tena i na dan probe šminke. Na taj način, vaš šminker će idealno uklopiti nijansu vaše kože sa šminkom. Podlogu obavezno nanesite i na vrat. Nikako ne želite da se boja tena na licu razlikuje od boje vrata. Nanošenjem podloge na vrat, postići ćete ujednačenu boju tena.

Šminka za letnje venčanje

Koristite prajmer za matiranje. Kako biste se izborili sa nepoželjnim sjajem kože, obavezno koristite prajmer za matiranje nakon nanošenja hidratantne kreme za lice i pre pudera. Ujedno, prajmer će učiniti da se šminka duže zadrži na licu.

Klasika, klasika! Šminka za letnje venčanje treba da bude bezvremenska. Lagani smokey eye, svež, prirodni izgled i tradicionalno crvene usne… Bez greške!

Nikako ne preterujte, jer ukoliko se inače mnogo ne šminkate, nemojte to da radite ni na dan venčanja. Pre svega, treba da se osećate prijatno u svojoj koži. Ipak, čak i ako se ne šminkate svakodnevno, dodavanje trepavica će učiniti da izgledate magično. Naročito na fotografijama!

Izbegavajte podloge sa kremom za sunčanje. Cink oksid i titanijum dioksid su dve hemikalije prisutne u nekim kremama za sunčanje koje mogu da stvore odsjaj na fotografijama.

Šminka za letnje venčanje – Neka sve sija, ali umereno!

Imajte na umu da je na dan venčanja poželjan samo prirodan sjaj, ali umereno. Šminka za letnje venčanje omogućava vam da svoj prirodni sjaj pojačate bronzerom. Sa malo tamnijim tenom svi izgledaju bolje, naročito tokom leta. Bronzer nanesite na visoke tačke lica – jagodice, bradu, nos i preko čela.

Tokom leta preporučuje se korišćenje vodootporne šminke. Ovi dugotrajniji proizvodi će se duže zadržati na licu, a šminka će ostati na mestu. Takođe, nećete morati da se brinete ukoliko pustite suzu tokom emotivne ceremonije.

Veoma je važno hidriranje, kako dubinsko, tako i površinsko. Pijte mnogo vode pre venčanja, ali i nanosite na lice hidratantnu kremu. Održavanje hidratacije pomoći će vam da zadržite prirodan sjaj.

Šminka za letnje venčanje

Šminka za letnje venčanje mnogo duže će se zadržati na licu ukoliko koristite sprej za setovanje. Ipak, budite spremni za popravku, makar karmina. Sa sobom ponesite mali neseser sa šminkom bez koje ne možete. Neka vam neseser uvek bude pri ruci. Takođe, imajte u blizini i maramice koji ćete moći da uklonite višak ulja ili znoja sa lica. Vodite računa o tome da lice ne dodirujete nečistim rukama.

Salon venčanica La Perla

Salon venčanica La Perla okuplja tim koji sjajnim savetima može da pomogne budućim mladama u mnogo čemu. Pored toga, u salonu nudimo veliki broj različitih modela venčanica poznatih brendova, među kojima se najviše ističe Ria Tener. Ženstvene i elegantne, ali ujedno lepršave venčanice će vas očarati.

Ujedno, kod nas možete da dobijete i zanimljive predloge za šminkanje, bilo da ste mlada sa svetlim ili tamnim očima.

Nalazimo se na Novom Beogradu, u TC Piramida. Kontaktirajte nas i zakažite termin probe još danas.

Salon venčanica La Perla – za čarobno venčanje!