Prepravka venčanice

Dan o kome ste oduvek maštali je konačno došao – vreme je da odaberete venčanicu iz snova. Ukoliko ste jedna od romantičnih duša, verovatno da već odavno znate kako želite da venčanica izgleda. Ipak, kupovina i potraga za venčanicom nisu uvek jednostavne. Zbog toga, prepravka venčanice može da bude spas za vas!

Imajte na umu da odabir jednog kroja i odluka koja venčanica najbolje pristaje vašoj silueti, predstavljaju sjajnu polaznu tačku prilikom traganja. Takođe, znajte da su mali detalji na haljini oni koji je čine jedinstvenom.

Ukoliko niste sigurni kako da odaberete venčanicu, na trenutak zastanite i razmislite o svojoj ličnosti. Ekstrovertne osobe uglavnom žele dodatne krinoline i perle, dok tihe i konzervativne mlade naginju ka nečem jednostavnijem i elegantnijem.

Prepravka venčanice – Od svake haljine je moguće napraviti idealnu venčanicu

Venčanice za trudnice često moraju da se koriguju. Mladama koje su u drugom stanju svakodnevno se menja telo i teško je predvideti te promene ukoliko se mnogo ranije kupi venčanica. Pored toga što obavljamo takve vrste prekrajanja venčanica, ujedno vršimo i njihovo dekorisanje. Od svake haljine možemo da napravimo venčanicu iz snova u salonu venčanica La Perla.

Korekcija dekoltea na venčanici. U zavisnosti od strukture venčanice i materijala od kog je napravljena, prilagođavanje dekoltea može da bude veoma jednostavno. Od ravnog dekoltea veoma možemo da napravimo dekolte u obliku srca. Naš stručni tim svim mladama uvek stoji na raspolaganju i spremni smo da sve želje pretvorimo u realnosti.

Ukrašavanje venčanica. Sve mlade imaju neku viziju kada biraju svoju venčanicu, ali detalji poput perli oživljavaju tu viziju. Kada su u pitanju perle, mlade se dele na dve kategorije: “manje je više” ili “više je više”.

Prepravka venčanice

Za nevestu koja traži jednostavan dizajn (kreacija bez perli, ili sa minimalnom dozom perli), dodavanje kaiša sa perlama će biti sjajno i inovativno rešenje. Ujedno, dodavanje čipke na venčanicu može u potpunosti da oplemeni vaš izgled. Reč je o minimalnoj estetici koja čini da prepravka venčanice bude pun pogodak.

Rukavi, dugmići i nezaobilazna krinolina

Zašto da ne iskoristite svoju omiljenu haljinu i učinite da one bude glavni deo vašeg venčanja? Na taj način, uvek će vas za nju vezivati uspomene najsrećnijeg dana u vašem životu. Pored toga, izrada vela po želji još jedna je od usluga koje nudimo.

Rukavi predstavljaju “šlag na torti” gotovo svake venčanice, naročito ukoliko birate model za venčanje koje se ne održava tokom leta.

Neretko se dešava da mlade imaju zamisao venčanice sa prelepim čipkanim rukavima, a onda u salonu odaberu model venčanice bez rukava. Ipak, to ne znači da treba da odustanete od svog sna. Veoma lako na venčanicu možete da dodate duge rukave ili rukave u dužini tri četvrtine. Možete da se odlučite za minimalnu pokrivenost atraktivnom čipkom ili pak optimalnu pokrivenost debljim satenom.

Venčanice sa mini kratkim rukavima odlične su za pokazivanje ramena i dekoltea neveste, dok se haljine bez bretela savetuju mladama sa oblikom tela peščanog sata.

Venčanice sa tankim bretelama pružaju minimalnu pokrivenost, dok je venčanica sa klasičnim kratkim rukavima prelep izbor za svaki oblik tela. Osećaćete se udobno i sigurno u njoj.

Prepravka venčanice

Imajte na umu da je nebo granica – rukavi mogu da budu suptilni, ali i elegantni, dok ujedno ističu ženstvenost.

Svaka mlada ima svoj unikatni stil!

Ne zaboravite ni na neverovatnu moć koju imaju dugmad. Prepravka venčanice je sjajan način da dodate dugmiće gde god da želite. Ukoliko maštate o tradicionalnoj venčanici, preporučuje se dodavanje dugmadi od vrha, pa sve do šlepa. Ukoliko pak niste ljubitelj dugmadi, a na venčanici koju ste odabrali oni preovladavaju, veoma lako možete da ih skinete i dodate drugačije ukrase.

Da li zamišljate prelepu krinolinu kao osnovni ukras vaše venčanice? Ukoliko ste retro mlada, odgovor je sigurno jasan – da. Krinolina je postava za haljinu koja može da se ukloni ili doda, kako bi venčanica imala punoću. Veoma jasno ističe suknju ukoliko se doda, a može po potrebi i da se ukloni ukoliko mlada želi uski model haljine.

Kreativna prepravka venčanice u salonu venčanica La Perla

Salon venčanica La Perla nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu i pored toga što u ponudi imamo veliki broj različitih modela i brendova venčanica, ujedno vršimo i prekrajanje, ali i prepravke venčanica.

Uvek vam je na raspolaganju naš tim koji će učiniti sve da vaše ideje realizuje u što kraćem roku. Pozovite nas i konsultujte nas bilo da tragate za venčanicom ili želite da svoju omiljenu haljinu pretvorite u venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale.