Venčanice prema obliku tela

Dan venčanja je idealan dan da uživate u tome da budete u centru pažnje. Ipak, imajte na umu da će svi obratiti pažnju na to kakvu venčanicu ste odabrali. Upravo zato, važno je da odaberete model venčanice prema obliku tela tako da idealno odgovara vašoj građi.

Kroj venčanice trebalo bi da odgovara obliku vašeg tela tako da ističe sve atribute koje želite da naglasite, dok istovremeno prikriva sve nedostatke.

U skladu sa tim kakav izgled želite da postignete, treba i da izvršite odabir venčanice. Venčanica sa šlepom, oblik sirene ili široki model, naglasiće vaše obline ili stvoriti iluziju o njima. Ipak, nabori na struku mogu da učine da izgledate krupnije nego što jeste. Ukoliko ste u nedoumici, preporučuje se venčanica “A” kroja.

Venčanice prema obliku tela – Koji model je idealan za vas?

Važno je da istražite i da imate na umu kako želite da izgledate na dan venčanja. Isprobajte više opcija i birajte venčanice u skladu sa tim kakve haljine inače nosite. Budite otvorenog uma.

Venčanica “A” kroja. Reč je o modelu venčanice koji je univerzalno veoma laskavi favorit među mladama. Ona veoma uspešno dopunjuje sve tipove oblika tela. Uska je sve do struka odakle se širi u “A” oblik, po kojem je dobila i ime. Mnogi dizajneri smatraju da ovakav kroj haljine pristaje svakom obliku tela. Idealan je za neveste koje imaju siluetu oblika kruške. Čini da struk izgleda tanje i ističe grudi. Takođe, sitna nevesta će u ovoj venčanici izgledati krupnije.

Venčanice prema obliku tela

Sirena venčanica. Ovakav model venčanice konturira telo od grudi do kolena od koji se širi. Naglašava struk i bokove. Sjajan je izbor za neveste koje imaju telo u obliku jabuke. Imajte na umu da se u ovim venčanicama mlada malo teže kreće i neophodno je da pravi sitnije korake. Ukoliko želite mnogo da igrate i zabavljate se, možda bi trebalo da razmislite o venčanici u obliku trube.

Truba venčanica. Reč je o ublaženoj verziji sirena venčanice. Ima ravan steznik oko kukova i prošireni deo koji počinje od sredine butina. Venčanica je idealna za ekstravagantno slavlje. Sjajan je izbor za mlade sa vitkim telom, ili neveste koje imaju telu oblika peščanog sata. Dizajneri naglašavaju da ovakve venčanice biraju neveste koje žele da istaknu svoje obline. Oblik kroja gornjeg dela haljine skreće pažnju na donji deo i bokove. Zbog toga, ovakav model se preporučuje nevestama sa vitkim strukom i delikatnim oblikom tela.

Princeza venčanica. Klasika, drama i raskoš – 3 u 1 kombinacija! Ukoliko tražite venčanice prema obliku tela, princeza model krojen je za mlade koje imaju bujne grudi i vitke bokove. Punija silueta naglašava struk i prikriva donji deo tela.

Modeli venčanice prema obliku tela

Trik je u tome da venčanicom skrenete pažnju na one delove tela koji vam najviše laskaju. Ujedno, udobnost treba da bude u fokusu i kada birate venčanice prema obliku tela. Potrebno je da se osećate samouvereno i srećno. Tada ćete znati da ste izabrale venčanicu koja je kao skrojena za vas.

Slip venčanica. Minimalna, sofisticirana i neverovatno šik, slip haljina je oličenje izreke “manje je više”. Jednostavnost uske venčanice je njena vrlina. Ukoliko želite da izgledate raskošnije, odaberite model koji je otvoren na leđima ili ima duboki dekolte.

Uska venčanica. Sitne neveste u ovakvim modelima izgledaju više, dok visokim nevestama pruža kompletno definisanje njihovog tela. Ukoliko želite da skrenete pažnju na struk, birajte ovakve venčanice sa kaišem ili ukrasima na tom delu. Izgledaćete moderno i biće vam udobno. Ovakve venčanice se uglavnom nose bez šlepa.

Venčanice prema obliku tela

Asimetrične venčanice. Korišćenje različitih materijala za venčanice, poput tafta, brokata ili čipke, možete da postignete oblik venčanice kakav god da želite. Ovakve venčanice mogu da pristaju svakom obliku tela, a ujedno su i veoma elegantne. Dakle, bilo da imate sportsku građu, ili telo u obliku peščanog sata, ovakve venčanice pristaju svakome.

Koktel venčanice. Koktel venčanice prema obliku tela mogu da odgovaraju svima, a ujedno, možete da odaberete model dužine do kolena ili gležnjeva. Ovakve venčanice predstavljaju spoj modernog i tradicionalnog, dok ujedno izgledate ženstveno i razigrano. Koktel venčanice predstavljaju nekonvencionalni izbor. Sjajne su za intimne ceremonije i mogu da se nose i nakon venčanja.

Salon venčanica La Perla – Najveći izbor venčanica

Mladama nikada nije lako da naprave izbor i tim salona venčanica La Perla tačno zna kako im je. Ukoliko niste sigurne i ne možete da procenite kakva je građa vašeg tela i koja venčanica bi vam pristajala, kontaktirajte nas ili nas posetite u Beogradu u TC Piramida.

Naš tim je uvek tu da vas posavetuje i pomogne vam da rešite sve nedoumice. Pored toga, imajte na umu da venčanice besplatno prepravljamo i prilagođavamo građi tela. Ujedno, vršimo i dekorisanje venčanica, pa tako svaka haljina može da izgleda tačno onako kako ste zamislile.

La Perla – mesto gde se svi snovi ostvaruju.