Kupovina venčanice u salonu

Bilo da organizujete veliku proslavu ili intimnu ceremoniju, veoma je važno šta ćete obući na dan venčanja. Ukoliko odaberete venčanicu, zasigurno ćete posetiti mnogo salona za venčanice. Ipak, pre nego što krenete u potragu, znajte da treba da obratite pažnju na nekoliko stvari kada je u pitanju kupovina venčanice u salonu.

U salonima ćete pronaći mnogo različitih modela venčanica, različitih brendova, materijala za venčanice i krojeva. Zbog toga, ponekad je veoma teško odabrati odgovarajući model i odlučiti se za jednu venčanicu. Ipak, ukoliko odaberete pravi salon koji okuplja stručan tim, brzo i lako ćete doći do idealnog rešenja.

Imajte na umu da je sasvim normalno da osećate nervozu. Kupovina venčanice u salonu može da bude veoma stresna. Ponekad isprobavanje velikog broja venčanica može da vam oteža donošenje odluke. Dakle, neophodno je da odaberete salon u kom možete da dobijete mnogo korisnih saveta o tome koji model van dobro pristaje, a koje krojeve bi trebalo da izbegavate.

Nakon što odaberete omiljeni model, ili makar kada suzite izbor, tim salona pokazaće vam modne dodatke koji odgovaraju venčanici. Velovi, kaiševi, ukrasi za kosu i drugi dodaci, upotpuniće vaš izgled.

Kupovina venčanice u salonu – Kako odabrati pravi butik?

Pre samog odlaska u salon, trebalo bi da imate na umu šta otprilike želite. Kakav je vaš stil, šta pristaje vašem obliku tela, ali i koliki budžet imate na raspolaganju. Imajući to na umu, biće vam lakše da se fokusirate. Najpre, pronađite salon koji odgovara vašem budžetu. Budite iskreni prema sebi kada je u pitanju cenovni rang i ne zanosite se onim što ne možete sebi da priuštite.

Takođe, ukoliko ste mlada sa oblinama, ili ste u drugom stanju, osigurajte se da salon koji planirate da posetite ima na raspolaganju venčanice za trudnice ili modele venčanica za punije mlade.

Kupovina venčanice u salonu

Salon venčanica La Perla nudi i uslugu prepravljanja venčanica, pa tako naš tim od svake haljine može da kreira venčanicu za pamćenje. Nalazimo se u TC Piramida na Novom Beogradu i možete da nas posetite, kontaktirate ili potražite na Instagramu.

Isto tako, pre same kupovine venčanice, odlučite se da li ste otvoreni za predloge različitih brendova, ili tražite nešto specifično. Bez obzira na to da li želite poseban materijal ili kroj, obavezno o tome obavestite salon pre nego što dođete na prvu probu venčanice. Kolekcija venčanica sa potpisom Ria Tener izuzetno je popularna za venčanja 2022. godine. Reč je o ženstvenim i romantičnim modelima kojima je teško odoleti.

Kupovina venčanice u salonu – Kada je vreme za kupovinu?

Generalno, trebalo bi da zakažete posetu salonu za venčanice već nakon donošenja prvih odluka – definisanja budžeta i stila kom težite.

Istraživanja su pokazala da mlade koje posete više od četiri salona, sve teže pronađu svoju idealnu venčanicu. Neophodno je da suzite izbor pre odlaska u kupovinu i da napravite fokus.

Pripremite se pre kupovine, pogledajte nekoliko modela i stranica i steknite osećaj o tome šta vas najviše zanima.

Kupovina venčanice u salonu zahteva i da imate vremena za potragu, pa se organizujte na vreme. Idealno je da potragu za venčanicom započnete nekoliko meseci pre venčanja. Ukoliko ste trudnica, imajte na umu da će se vaše telo menjati, pa shodno tome birajte i veličinu.

Kupovina venčanice u salonu

Ukoliko, pak, želite da angažujete salon za šivenje venčanice i želite da kreirate model venčanice po porudžbini, pametno planirajte vreme i ne ostavljajte to za poslednji momenat. Kratki rokovi se u ovom slučaju ne preporučuju.

Saveti i iskustva mladi

Mlade savetuju da najpre potvrdite mesto i datum ceremonije. Na taj način ćete znati za kad vam je potrebna venčanica. Takođe, letnje venčanice se po kroju i materijalu razlikuju od venčanica za zimsko venčanje, pa imajte takve detalje na umu prilikom odabira.

Birajte salon za venčanice koji nudi veliki broj različitih modela. Možda vam se trenutno dopada tradicionalna satenska venčanica, ali ukoliko ugledate boho model, možda pomislite da je on sjajan izbor za vas. Ne ograničavajte se malim izborom, već birajte salone sa raznovrsnim modelima.

Pazite koga vodite sa sobom u kupovinu. Pobrinite se da to bude osoba u koju imate poverenja i sa kojom se razumete. Budite sigurni u to da ćete dobiti iskrenu reakciju.

Takođe, s obzirom na to da ćete probati brojne modele venčanica, ponesite sa sobom odgovarajući donji veš i obuću. Važno je da zaista stvorite sliku o tome kako ćete izgledati na dan venčanja.

U stvaranju prave slike ceremonije, zasigurno vam može pomoći tim salona venčanica La Perla! Bilo da želite da sašijete, kupite ili iznajmite venčanicu, mi smo tu za vas.

Sve o čemu ste sanjali, stvoriće La Perla.