Venčanice za mlade sa oblinama

Pronalazak idealne venčanice nimalo nije jednostavan, a naročito ukoliko buduća nevesta nije sigurna šta tačno želi. Ipak, venčanice za mlade sa oblinama danas postoje u mnogo različitih boja i modela, pa je samim tim i izbor veći nego ranije.

U salonu venčanica La Perla, asortiman venčanica je velik i postoje brojni modeli koji odgovaraju svakom zahtevu buduće mlade. Bilo da vam je potreban klasičan plus-size model venčanice, ili venčanica za trudne mlade, tim našeg salona pomoći će vam da napravite pravi izbor.

Osim toga što nudimo veliki izbor, takođe vršimo i prepravku haljina! U veoma kratkom roku sprovodimo korekciju venčanica i činimo da ona postane venčanica kao iz vaših snova.

Venčanice za mlade sa oblinama – Modeli koje preporučujemo

Kupovina venčanice za mlade sa oblinama zahteva strpljenje i pažljivu pripremu pre polaska u potragu. Savetuje se da, pre dolaska u salon, kontaktirate telefonom ili mail-om i raspitate se o veličinama koje su dostupne u salonu. Takođe, trebalo bi da imate na umu makar model ili boju venčanice koju želite.

U zavisnosti od oblika tela, određeni modeli venčanica savetuju se mladama sa oblinama.

Model “A” kroja je veoma popularan i bilo koja haljina ovakvog kroja učiniće da izgledate bajkovito. Ujedno, venčanica u obliku slova “A” naglasiće struk i liniju tela. Venčanica je uska u grudima i širi se od kukova nadole. Model je sjajan izbor venčanice za mlade sa oblinama koje žele da izgledaju diskretno.

Sirena venčanice za punije mlade je još jedan mogući dobar odabir. Model venčanice koji se širi od kolena naniže učiniće da vaše noge izgledaju duže. Osim toga, pažljivo odabrana tkanina venčanice laskaće vašim oblinama i istaći će vašu figuru.

Venčanice za mlade sa oblinama

Odlučite se za tkaninu koja ne steže i ne iritira kožu. Til ili šifon najbolji su izbor za venčanice za trudne mlade. Isto tako, venčanice za trudnice od rastegljivog i elastičnog materijala, sigurno će omogućiti komfor. Venčanice od satena ili tafta su, isto tako, veoma prijatne za dugotrajno nošenje.

Imajte na umu i da su korset venčanice idealne za punije mlade. Oni mogu da oblikuju telo i istaći će dekolte.

Najbolji način da naglasite noge, jeste da odaberete model venčanice koji je sa prednje strane kraći. Ovakva venčanica će istovremeno istaći noge i izdužiti figuru neveste.

Venčanice sa visokim vratom su, takođe, sve popularnije poslednjih godina. Ovakvi modeli venčanice pružaju utisak visokog vrata i, samim tim, čine liniju tela vitkom.

Venčanice za mlade sa oblinama – Mislite o detaljima

Mnoge punije mlade odlučuju se na to da na dan venčanja nose donji veš koji oblikuje telo. Prilikom potrage za venčanicom, obavezno takav donji veš ponesite sa sobom. Na taj način ćete, prilikom probe, moći precizno da steknete utisak kako ćete izgledati na tog dana.

Ujedno, razmislite i o drugim detaljima koje želite da imate na dan ceremonije. Da li želite neki poseban nakit, kakvu frizuru želite da imate… Sve su to važni detalji koji mogu da budu presudni prilikom kupovine venčanice.

Venčanice za mlade sa oblinama

Ukoliko ste trudna mlada, u tom slučaju razmišljajte i o tome kolika će biti beba na dan venčanja. Neophodno je da uzmnete u obzir veličinu venčanice koja će vam biti potrebna. Ipak, ne brinite se, jer je uvek moguća i prepravka venčanice.

Prepravka i prekrajanje venčanica

Nikada nemojte razmišljati o tome da li treba da zahtevate svoju venčanicu iz snova! Uvek je odgovor – DA.

Salon venčanica La Perla, pored toga što u ponudi ima venčanice za mlade sa oblinama, ujedno vrši i prepravke i dekorisanje venčanica. Kakvu god haljinu da želite ili ste je zamislili, mi možemo da je stvorimo samo za vas.

Naše dugogodišnje iskustvo omogućava nam da pomognemo mladama da u svom idealnom danu uživaju u onakvoj haljini kakvu su oduvek želele.

Nalazimo se na Novom Beogradu u TC Piramida i stojimo vam na raspolaganju svakog dana u nedelji.